Skumma männsikor...

jaaha idag är det fredag,funderar på att gå och se Avatar ikväll,vi får se vad som händer.
Idag hade vi sovmorgon för vi har ingen bild dära och så hade vi bara matte idag som gick jätte snabbt och så blev det tortilla till lunch,sitter hemma nu och kl är runt 13.30 så det är riktigt naize.
Har träffat på väääldigt många skumma personer idag,jag,mimmi och Jossan satt och vänta på bussen och då var det en kille där också som gick trean i Huddinge Gymnasium och han börja snacka med oss...
Vi satt typ och pratade om en video jag och Jossan såg igår så när vi lixom pratar avbryter han heeeela tiden så till slut slutade vi prata,han typ frågade vlken linje vi gick,när vi sa omvårdnads linjen så frågade han om vi ska torka bajs och allt i framtiden,jaah bah vände mig om och kolla på honom och sa att vi ska bli massörer,typ as surt.
Och så sa han att tullinge gymnasium suger och massa sånt skit,man bah okej`??
Sen på bussen från Tumba C så var det en alkolist som var as jobbig. Bussen var proppad och ändå står han och säger till alla utanför,kom in vi får plats ändå alla säger nej att det inte går,en tjejs barnvagn gick fan nästan sönder för alla pressade,så klart kom det en till alkolist in på bussen och ena tjejen som stod närmst börja dom krama om och allt och hon typ fick damp och sa att dom skulle låta henne va,sen fick vi alla gå ut för att byta buss,asg det var så jäävla iritteraande! jävla äckliga fyllegubbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0