ny serier!


Så nu har man yttligare några till serier man ska hinna kolla på!
Ringer är ju ett måste eftersom det är ju favoriten Sarah Michelle Gellar.

Ringer handlar om Bridget som är på rymmen från maffian. Hon utger sig därför för att vara sin tvillingsyster, mycket tjusigare och rikare Siobahn. Men surprise - Siobahn är också på rymmen från maffian - och dör i mystisk båtolycka. Sarah som Siobahn kommer vi alltså se i flashbacks serien igenom.

Premiä
r 13 September

Necessary Roughness
handlar om Dani Santiano som är mamma till två tonåringar: Lindsay och Ray Jr. Dani är en terapeut/psykolog. Hennes kontor ligger i hennes hus. En kväll går Dani och hennes otroligt sköna vän Jeanette ut för att Dani ska få se hur singlar lever livet. Dani hamnar i säng med en kille som är en läkare med/till ett amerikansk fotbolls lag. Coachen till laget anställer henne för att hjälpa en i laget och baam så är hon väldigt populär!

-Har redan börjat.

Teen Wolf handlar om tonåringen Scott som är ute och "busar" med sin bästa vän Stiles, i skogen. Det är då så att Stiles pappa är polis och dom hade hittat en kropp i skogen. Efter att pappan kom på Stiles, inte Scott, blir Scott attackerad av en varg/varulv.
Dagen efter att han blev attackerad träffar han en ny tjej i skolan, Allison, som han blir nerkärad i. Scott märker att han har extremt bra hörsel, blivit av med sin astma och är nu den bästa i hela skolans lacrosse team när han förut var den sämsta och fick sitta på bänken ett helt år.

-Har redan börjat.

I New Girl spelar Zooey Deschanel en dumpad lärare som flyttar ihop med tre killar.

Premiär 20 September.

Revenge handlar om Emily Thorne som är ny för Hamptons. Hon träffade några av sina rika grannar, har gjort ett par nya vänner och tillsynes smälter in i staden. Men något är lite konstigt om en ung flicka som lever i en rik stad alla på egen hand, och sanningen är att Emily är inte precis ny i grannskapet. I själva verket var detta en gång hennes gamla kvarter, tills något hemskt hänt som förstört hennes familj och sitt rykte. Nu är Emily tillbaka, och hon återvände till rätt del av dessa oförrätter på bästa sätt hon vet hur - med besked.

Premiär 21 September

Sen har jag bestämt mig,jag ska börja kolla på The Secret Circle också som börjar 15 September.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0