Norrtälje över helgen.

Sitter och kollar igenom bilderna från helgen med syster och kusse,fyfan va vi garvat åt alla fula bilder på oss,inte okejj!
Helgen har varit awesome,träffat typ hela släkten på morfars sida. När vi kom dit hade nästan alla precis gått upp,käka frulle och chilla lite. Senare på dagen åkte vi hem till Micke och Lisen och fika en stund och sen åkte vi hem igen med Britt,Jimmy och Robin.
Drog ner och bada i iskalla vattnet och bada bastu,hur härligt som helst!
Jag och becka surfade också,hur sjukt kul som helst när vi båda ramla i och brädan flöt iväg.
När vi kom hem hade dom börjat fixa med middan så det var princip bara sätta sig till bords. Senare på kvällen gjorde vi lekar och drack massa goda drinkar. Vi ungdomar satt väl ute till 2 iaf och snacka innan vi gick o la oss.
Vakna idag runt 10,käka frulle och gick o la oss igen,iaf jag och becca som var svintrötta,somna typ direkt och gick upp sen. Vi gjorde inte så mkt idag,när vi åkte hem kom vi i vääärldens långaste köer så vi kom ju inte hem förns 6 på kvällen,tur att man har världens bästaste pappa som hade fixat maten när vi kom hem för det var tre sjuuuukt hungriga tjejjer asså.
Sen städa vi undan,kolla film och när den tog slut gjorde vi sockerkakssmet och käka det med glass,hur jävla gott som helst ju! sen kolla vi skräckis och ska vi typ gå och lägga oss.
TJA.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0