Legion och Priest.

http://4.bp.blogspot.com/_iyaJghfG_vI/TTOLlA6e-rI/AAAAAAAAABI/kIMF1SfaqD0/s1600/Legion+movie+poster.jpg http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/03/priest-movie-posters.jpg
Kan inte riktigt bestämma mig om vilken som va bäst, priest var ju riktigt grym men ääälskade att det var änglar och demoner med i Legion. Men om man ska tänka på hela filmerna så var nog självaste priest bäst. Älskade också att det ar bara bra skådisar med i filmerna.

Handling (Legion) :
När Gud förlorar tilltron till mänskligheten skickar han sin arme av änglar för att inleda apokalypsen. Mänsklighetens hopp till fortsatt överlevnad hänger på en grupp människor på en ödsligt belägen restaurang.

Med i filmen: Paul Bettany,Lucas Black,Tyrese Gibson,Adrianne Palicki,Kevin Durand,Willa Holland,Kate Walsh,Dennis Quaid.


Handling (Priest):
När en flicka blir kidnappad av ett gäng mördarvampyrer bryter Priest sina heliga löften och beger sig ut på en manisk jakt för att rädda hans systerdotter innan de har lyckats göra henne till en av dem. Han får sällskap av systerdotterns pojkvän, en skjutglad sheriff och en före detta prästinna som har en utomjordlig förmåga att slåss.

Med i filmen:
Paul Bettany (A Beautiful Mind,Iron Man,The Tourist,The Young Victoria,Wimbledon)
Karl Urban (Lord of the Rings,Star Trek,The Bourne Supremacy,Doom,And Soon The Darkness)
Lily Collins (The Blind Side,Abduction,90210)
Cam Gigandet (Easy A,Pandorum,Never Back Down,O.C,Twilight,Burlesque)
Maggie Q (Die Hard 4.0,Mission: Impossible 3,Rush Hour 2,Nikita,The List)
Brad Dourif (Lord of the Rings,Dune,Mississippi Burning,One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Stephen Moyer (True Blood,The Starter Wife,Quills,The Caller,Restraint)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0