Fantasin flödar fritt.

Igår kväll gick jag och Jossan på en skit lång promenad,
promenerade och snackade om allt i två timmar,så duuktiga!
Gick förbi ett skiit fint hus(liknade Cullens hus skit mkt) som var till salu,vi bestämde oss för att vinna på lotto och köpa huset tillsammans,huset låg på en stenkulle så därför var det sten överallt somm var täckt med massa söta blommor,asså huset låg skit fin till. Så börja vi fantisera om hur huset skulle se ut.
En våning med bara kläder,ett rum med skor,ett rum med smycken,ett rum med kläder där vi dessutom skulle ha soffor där man kan sitta. Sen i källaren skulle vi ha en liten sprit hörna och sen resten av källaren skulle vara en fest våning där vi skulle ha väärsta stereoanläggningen,biljardbord,karaoke och massa annat roligt.
Sen skulle vi ha ett varsitt stort sovrum med stora fönster och en balkong och dessutom skit stora dubbelsängar med massa sköna kuddar. Vi skulle dessutom ha en varsin bärbar data(senaste)i varsitt rum och sen en till som vi kan ha med i skolan. Sen till den BÄSTA! vi skulle ha en trädgårdsmästare som skulle ha vääärsta magmusklerna och sen en kock som kom ibland och lagade donken till oss(men att maten är nyttig ändå det är donken liksom,hahah vilken fantasi!) sen skulle vi också ha en varsin läxhjälpare som var skit snygg men ser ändå skit smart ut, som nån snygg smart kille från NV. Sen skulle vi ha skit snygga sportbilar och vi skulle få åka limo till skolan.
Abooo va nice!

Kommentarer
Postat av: Tinis

Ni e konstiga ni :D<3

2010-09-25 @ 19:20:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0