Ju mer dom spottar på mig, snabbare blommar jag.

Riktigt onödig dag, låg och drog mig som vanligt i sängen tills jag var tvungen att klä på mig och gå till bussen, hade massage på morgonen där vi gick igenom det vi gick igenom igår.
Efter det hade vi tydligen ingen naturkunskap, så hela klassen flippar och går till rektorn och klagar, så slutade efter det, käkade lunch och stanna kvar tills Jossan och dom sluta så åkte hem med henne.
Kom hem, gick ner till ica och handla med mammsen och sen tog vi en långpromis med hundarna i värmen, höll på dö. Kom hem, vi städa i mitt rum och satte upp nya gardiner så nu är det skit fint i mitt rum.
Nu sitter jag här, kollar på mobiler och lyssnar på musik. Ikväll blire en myskväll med bästis, allt för länge sen bara det var hon och jag framför en bra film och käka gott.♥

if that question was to me, the answer would be No.

senaste iphone eller htc desire HD?

http://matiildablom.blogg.se/images/2011/1776995126_151357414.jpg



HTC Desire HD

 

Är ju så jävla sugen på en ny mobil, har tröttnat på min tegelsten till mobil.

Men kan inte riktigt bestämma mig av vilken jag vill ha, så sjukt svårt.

Var emot iphone förut, men nu har jag börjat älska den mer och mer så är sjuukt sugen på en dock vet jag inte vilken färg isåfall, vit är ju bara för äckligt fin men är rädd att jag kommer tröttna, svart är lättare och snyggt!

Men sen har den ju sina nackdelar, tex. att den går skit lätt sönder eftersom det är som att tappa en glasskiva, men iof är jag inte så klumpig som brukar tappa mina mobiler.

 

Men sen säger dom ju att Htc mobilerna är bättre och visst är Htc Desire HD snygg? Vart liksom kär i den från första gången jag såg den. Kan också välja vanliga Desire men den har min pappa och det är inge kul.

Fan kan nån hjälpa mig bestämma? :)


Mina vänner finns alltid där...


Jag har verkligen världens bästa vänner, kan inte hejda tårarna som kommer.
Är så sjukt osäker på mig själv och honom. På ett sätt vill jag glömma, men min hjärna och en liten del av mitt hjärta skriker nej hela tiden. Så det är inte så jävla lätt. Godnatt iaf.

Everything I had is turning back around.

Fattar faktiskt inte vad jag gör för fel, det känns som när jag väl blir lycklig så är det alltid nån som ska förstöra det för mig, bara trampar på mig hela tiden.
Jag var otroligt sårad och du hjälpte mig upp, men sen när jag väl är uppe igen så trampar du på mig?
Vafan jag orkar faktiskt inte mer. Fattar inte hur du kunde förändras så snabbt?
Läskigt egentligen, du verkade inte va som alla andra, du verkade snäll och bry dig, men tydligen hade jag jävligt fel. Så nu går jag vidare igen...Never mind, I'll find someone like you.

Grattis Mikael&Mikaela på namnsdagen!

Gammel mormor kom på middag hos oss ikväll, var riktigt trevligt måste jag säga och man fick lite 'namnsdags present' som bestod av pengar och mums mums, haha hon är så söt.
Har suttit hela kvällen och snackat med Micke om adtr i Oktober och bästa låtarna,tagggga!

älskar kaffe, men tål fan inte koffein!

UPDATE: Sitter och dricker kvällskaffe, lyssnar på Den svenska björnstammen med CAPS och pluggar alternativ medicin. Härlig Torsdag....nat!

det kommer aldrig bli vi eller hur?


dagens outfit.


muumma! hehe.
jeans från cubus.
tshirt och kavaj från h&m
halsband från jc
ringar lite överallt.

A day to remember 26:e Oktober!!!!


Går inte med ord att förklara hur taggad jag är just nu, mitt favorit band (efter LP) kommer till Sverige!!

filmcitat #17#

I'd rather spend a lifetime with you than to live all the ages of this world alone.

-Arwen Lord of the Rings.2001

Regrets and mistakes, They are memories made.

Härligt väder ute, så klart skulle man ha kavaj och svarta byxor på sig idag så jag var gaaanska varm.
Börja med att jag lata mig i sängen och kunde inte gå upp,funderade på att skita i idrotten men så kom jag på att jag missade den föra gången så jag gick upp, missade ändå bussen så fick skjus ner av pappsen. Kom till skolan och hade styrka och kondition med endast jag,Sofie och Therese.
Svenska sen där vi satt vid datorerna och jobba på vårat tal, men jag kollade endast på kolmårdens hemsida om vargbesöken man kan göra för 1000:- ,lätt en av mina stora drömmar!
Lurre sen, pasta med skinsås. Massage sen där vi hade teori men det spåra ut lite också när vi börja snacka om bloggar och grejer,hehhe.
Matte sen,jobbade på i en timme och sen satt jag och vänta på Jocke som hade tyska, åkte hem med honom och träffa Martina på bussen, alltid trevligt att träffa bruden.
Kom hem,satte mig ute ett tag med hundarna, fyfan va jag älskar dom, mina bebisar får mig alltid att må bra.

Ni gör min dag!♥

när är det min tur att känna?

Jag vill också vara lycklig.

2 timmars promenad med Johanna.

Kom nyss in från en extremt långpromenad med Johanna, riktigt mysigt för vi hade så sjukt mycket att snacka om som vi inte hann prata om i Lördags. Kom hem och tog en lång varm dusch,ska nog krypa ner i sängen snart och sova, hur sjukt trött som helst.♥
Bjuder på en riktigt skön låt,tagga helgen redan liksom.

Veterinären med hundarna nurå.

Drar ner till veterinären med mamma och hundarna,usch va jag inte är taggad på att gå ut,men nu måste jag röra på fläsket,så hörs snart!♥

Guess she gave you things I didn't give to you.

Seg dag, seg tjej. Hade teori på massagen imorse och det var så kallt i salen så jag och Sandra satt med filtar och mot slutet kunde jag verkligen inte hålla upp ögonen så somna i stolen och huvudet på massagebänken, huuur skönt som helst!
Svenska sen, skit tråkig som vanligt. Men det var lite kul att sitta och lyssna på Jossan och Alexandras argument om dödsstraff, alex va för och jossan va emot. Jag och Sarah var på båda så vi la oss inte i haha, men var nog mest på samma sida som Alexandra.
Finns ju både fördelar och nackdelar med dödstraff. Lunch sen och då fick vi nån äcklig korv så försökte få mig den. Alternativ Medicin sen där vi fick jobba i grupperna, så jag&Cissi satte oss i ett rum och spela hög musik och plugga.
Massage sen, gick igenom alla ben i benen,haha fail...ah och gick igenom hur man masserar rumpan som vi ska börja med snart.
Var på apdåligt humör på bussen hem, stank svett,en skrikandes bebis och sen på andra bussen vare ett jävla svullo till brud som satte sig på min väska och börja käka vidrig korv med rostat lök och det bah rasa från hennes mun på mitt ben,kände bara att jag ville slå bruden. öhhhhhhhhh tpl. haha.,

Lite outfits på Onsdags kvällen.


linne- h&m
adidas tröja- ?
jeans- cubus
smycken-doppresent,ringar från indiska,kapphal,forever21,jc och andra places.

röd body- gina tricot
jeans- cubus
cardigan- ?
jacka- h&m
smycken- halsband från Ur&penn, ring från lindex.

jeans jacka-?
linne-systers
jeans- cubus
smycken- halsband från jc,klocka från Ur&penn,örhänge från glitter,ringar från överallt.

Tröja-systers
linne-gina tricot
leggins- ?
halsband- jc
ringar- fått,h&m

i skolan....

Sitter i skolan och väntar på bussen som går 6 över,kul kul.
Har nyss haft massage lektion och vi börja prata om massage på rumpan, hehehe längtar!
Cissi sitter här bredvid och kollar hennes gamla blogg,nu ska vi dra så heido..

Pannkakor och Thaisoppa på menyn!

matlagning med pappsen, älskar att jag ser sjukt tjock/nördig ut. Sista gången jag använder den där tröjan. Haha nerå.


It doesn't really mean that I'm into you.

Helt okej dag i skolan, hade sovmorgon till 11.20 men drog istället till tandläkaren och spände. Drog sen till skolan och hade alternativ medicin där vi jobbade i grupperna. Massage sen där vi hade teori, så antecknade mest under hela lektionen. Naturkunskap sen där vi fick gå ut och plocka svamp och typ undersöka dom, va dom heter osv.
Slutade sen,drog till tumba och träffa upp Sara. Skulle ju ha träffat henne igår men slutade fett sent så orkade verkligen inte.
När jag kom hem börja jag med middagen med pappsen. Jag gjorde pannkakor och han gjorde thaisoppa. Som för övrigt vart skit gott. Nu ska jag sätta mig ner och plugga lite,heido.♥

Vad hände är den ända frågan jag har just nu...

Skulle just nu sitta på en läktare och se dig spela,istället sitter jag och lyssnar på musik och skriver meningslösa blogginlägg. Hur fan kunde det bli såhär?

You're my favorite movie.

I could watch you for a lifetime.
You're my favorite movie.
I never know what's coming.
Forever fascinating.

You are a cinema I could watch you forever
.
Love you just the way you are.

Stars spell out your name.
Like in a science fiction drama.
You always keep me guessing. ♥



Promenad i höstkylan.♥

Kom nyss in från en promenad med mamma,linda,daniel och deras dotter, hundarna var ju så klart med också. Gick till sandtaget och släppte hundarna och var väl ute i en timme typ? frös som fan gjorde man. Sitter nu och dricker flädersaft och ska börja läsa lite på naturkunskapen. ♥

jävligt dum fråga just nu...


Haha blev fan arg när den här frågan kom,tänkte liksom "vafan tror ni?!"
Jag ligger väl på en trea tror jag. Har varit glad,ledsen,sårad,sur,frustrerad,haft ångest,mått dåligt,arg...
Kan inte säga att mitt liv är på topp just nu,men det är bara att köra på ett fake smile och låsas. För det är de jag är bäst på tydligen.

moment of the day.


Får hem ett häfte med massa frågor,garva lite åt mig själv när den här frågan kom upp,kändes verkligen rätt åt mig efter den här helgen.

Fika på Café 60 med brudsen.



Eftersom vi inte kom in på grönan i fredags drog vi till café 60 istället och fika och hade tjejsnack. ♥
Sånt behövdes verkligen just den dagen.

Måndagsbarn?

Börja dagen med att försova mig så fick slänga på mig kläderna och sminket och springa till bussen.
Hade på morgonen massage då vi hade teori i 2h så lyckades somna till lite i slutet.
Lunch sen som var svinäcklig så skippa det. Mentorstid och idrott sen där vi hade konditionstestet och jag sprang på 14.31, sjukt stolt haha.
Naturkunskap sen där vi bara behövde berätta vilket djur vi ska skriva om sen sluta vi. Behövde inte heller ha nå massage så slutade sjukt tidigt idag, men stanna ändå kvar i skolan med tjejerna som skulle fixa sitt projektarbete. Åkte hem med dem sen och träffa Jocke också i centrum,vi började ju halvt tjafsa i helgen så vi behövde prata lite.

Vårat fina(?) massage rum. Våra vaktmästare vägrar sätta upp vår gardinstång,så filtar och tejp får funka så länge,hehe.

Can't wait to just lay down in my bed.

Nyduschad,smink borttaget och nybäddad säng. Can't wait till att lägga mig i sängen och sova.
När jag duscha upptäckte man att jag har två små blåmärken i armhålan,hur fan fick jag dom där?
Jag har svinont i röven, i bakhuvudet och i armbågen. Asså vafaan hände igår egentligen?
Nej nu ska jag planera kläder tills imorrn och sen sova,hare bra!♥

filmcitat #16#

Never let the fear of striking out keep you from playing the game.

-Cinderella Story.2004

Maraca-ca-ca, shake!

Idag mår man fan som man förtjänar,fy helvete va jag haatar att va bakis.
Kvällen/natten igår var ju kaos,visst hade jag roligt och garva som fan,men ändå kan jag inte riktigt säga att den va awesome,kunde inte riktigt slappna av under hela kvällen. Drog hem till Emanuel och Simon sen med ett helt gäng,sjukt kul hade man....typ.
Minns inte så mkt helt ärligt,pinsamnt nog. Jag och Danne fick skjus hem sen av Simon,skönt nog. Jessika och dom andra fick gå hem.
Idag vakna vi upp,städa lite och käka pizza (fyllekäk♥). Annars har jag inte gjort mycket,haft ångest och mått piss,men men dte får man väl leva med.

Men trots allt som hände igår så hade man skit kul!♥


dead walking girl.

Död tjej,ska hoppa in i duschen och fräscha till mig lite.
Somna på direkten igår så det gick utmärkt att sova själv.
Solen skinner och jag ska ut med hundarna,heido.

en sovkompis sökes!

Kom nyss hem ifrån stan,lagom till en av mina favorit filmer på tv, En Vampyrs Bekännelse med Tom Cruise och Brad Pitt,kan fan inte bli bättre?
Drog till grönan med Sofia Cw, Sara och Sofia,meen vi kom fan försent och dom släppte inte in fler,så vi taggade till Café 60 och satt där och fika på varm choklad.
Drog hem med Fia sen och vi var så sjukt trötta att vi börja döögarva åt minsta lilla sak.
Nu är jag hemma,ensam och jag är faktiskt lite smårädd. Hatar att sova ensam i ett hus. Vill ha en sovkompis just nu!♥

...

Jag hatar att folk inte kan höra av sig, varför måste det alltid va jag som tar första steget?

filmcitat #15#

Love is like the wind..You can't see it, but you can feel it."

-A Walk to Remember.2002

8e bilden: Någon i din släkt.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/59506_497119028011_787453011_7047437_2642138_n.jpg

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/36365_395541093989_749633989_4220257_5544853_n.jpg
Första bilden är på mig när jag håller handen med Magnus och han bredvid är då Fredrik, mina sysslingar som jag tyvärr inte träffar så ofta. Men när jag&Mange fyller år, då fan får vi ta en kväll på krogen.
Fredrik fyllde 20 i år faktiskt och Magnus är exakt lika gammal som mig,föddes på samma sjukhus och samma dag. Nej men det är två helt otroliga killar,så sjukt snälla! ♥

I just came to say hello.

Vakna idag och tog sovmorgon,pallade verkligen inte gå upp,sov skitdåligt inatt också.
Men vi hade tydligen ingen lektion ändå så det var lugnt,kom till skolan och hade ändå en liten variant av lektion med Martina,Mimmi,Therese och Priyanka med Pea.
Runt elva började vi med projektarbetet och sen gick vi på lunch, vart nån currysås med ris,mums!
Drog hem sen och träffa Carro på bussen,sjukt länge sen.
Har nyss ställt mig och gjort en paj som familjen ska ha med sig till landet, hur snäll är inte jag?
Den är i ugnen nu och jag sitter och taggar till Veronica på grönan ikväll,ska ni dit? ♥

time to switch roles.

No matter what I do , All I think about is you

You don’t know what you mean to me.

moment of the day.

Har ganska många roliga moments idag faktiskt,vi ville skratta hela dagen idag men vi kunde inte.

När vi ska in i matsalen och ALLA och då menar jag alla glor som fan och säger roliga kommentarer. Och när vi sätter oss vid bordet och vår förra mattelärare kommer fram och ber oss om foto,så vi får ställa oss mitt i matsalen och fotas med vår lärare och alla glor, fyfaan jag grät nästan för jag garva så mkt. Hahah herregud.

Inspiration- Tatueringar #1


sleeping beauty is all i need tonight .

fyfan helt död,men pallar inte lägga mig i sängen. fett drygt.
Sitter och dricker flädersaft och lyssnar på skrillex,kulit liv man har.

filmcitat #14#

Summer romances begin for all kinds of reasons, but when all is said and done, they have one thing in common. They're shooting stars, a spectacular moment of light in the heavens, fleeting glimpse of eternity, and in a flash they're gone.

-The Notebook.2004


..Så jävla sant.

OP09 spexfotografering!

Nu sitter jag äntligen med min mjukisdress framför datan och ska snart käka.
Har inte varit hemma alls idag sen nu. Kom till skolan 08.20 och fixade inför spex fotograferingen. Sen börja vi måla oss blåa och när vi alla 4 var klara drog vi och käka lurre och man kan ju säga att ALLA kollade på oss,haha tur att jag var blå i ansiktet för jag skämdes som faaan.
Sen hjälpte vi till att måla ner resten av klassen och fixa det sista. Vårat foto ägde ju som fan,haha så himla söta (vi var smurfar).
Drog hem,var så snäll som cyklade hem med Sofia CW,var helt dööd när jag kom hem,men drog ändå direkt ner till centrum och käka donken med min fina Victor,sjukt länge sen vi träffades och vi hade lite vitkiga grejer att berätta för varandra.
Sen kom Danne och Alex också och käka med oss,sjukt kul att se dem igen också.
Fick skjus av Danne hem,hur skönt som helst!
Långt och tråkigt inlägg,men puss heido!♥





haha så jäävla awesome!

Life is to important to be taken seriously.

Funtar på att gå och lägga mig,Eriks mamma skulle ha datan och jag har inget att blogga om.
Bättre om jag lägger mig och läser istället. Puss och Godnatt!♥

Jag är för en gångs skull lycklig och glad, jag behöver inte gå runt och undra.
Så snälla förstör fan inte det nu,jag vill vara lycklig.

Gaaangsta life bitch!


haha älskar våra löjliga konservationer. Gangster life!♥
Erik håller på och lär mig hur man är gangster eftersom han tydligen är det. Första jag måste göra är att köpa en keps och skolka från spex fotot imorrn,hahah new life here i come!

Jag vill ha vinter,snö eller iallafall kyla!

sitter och lyssnar på avicii,big love!
springer runt och letar efter alla mina mössor,har typ 10st!
Ge mig viinteer,eller mer kyla,vill kunna använda mina älsklingar,äälskar mössor!
Tröttnar aldrig heller att köpa dem.♥



7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Min übersöta kusin Caleb!♥♥


filmcitat #13#

Suddenly the world seems such a perfect place,
suddenly it moves with such a perfect grace,
suddenly my life doesn't seem such a waste,
it all revolves around you.


-Moulin Rouge.2001

Life is a Journey,so just take it day by day.

Kom typ nyss hem,käka lite middag innan jag slängde mig framför datan.
Idag drog man till skolan och fixa sig inför skolfotot,drog sen till stan med Martina, Mimmi, Sandra och Terese. Käkade lunch på kungshallarna och gick runt i affärer och det spööregna ute,inte kul alls!
Drog in till Riksidrottsmuseumet där vi skulle spendera hela dagen till kl halv 4,kul kul.
Men vi hade kul faktiskt. Träffade Erik,Adam och Hampus också på tåget hem.
Träffa Sarisen sen i tumba och åkte hem till henne och rasta hunden och käka lite mellis. Sen drog hon till hennes tränare som fyller år och jag tagga hem till Becka.
Älskar våran rutin,göra te och kolla på oth!♥
Drog hem runt sju tiden och nu ska jag plugga alternativ medicin,puss!♥
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/301281_10150317551107970_614497969_7878646_574446785_n.jpg






Bilder från idag!♥

Klassfoto 2011 kan ju ta sig lite...

Sitter i skolan och har nyss varit nere i musiksalen och tagit klassfoto och eget foto,såg ut som en tjockisapa!
Det var ju bra att jag fick sitta ner när jag hade en tajt tröja och hela magen syntes,kuuul!
Men men vi får se sen hur bilderna blir,kollade ju snabbt så dom kan ju trots allt va fina.
har svenska snart med läraren som typ hela klassen hatar,sen alternativ medicin och sen drar jag och resten av massage gänget in till stan och går på museum,ska bli roligt faktiskt.
heido.♥

Joggingtur med CW på kvällskvisten!

Tog en riktigt lång promenad med Sofia i mörkret,var riktigt mysigt och vi snacka om allt möjligt.
Sitter nu nyduschad och käkar mandelbiskvier (L) och smsar med Erik som varit och sett matchen mellan AIK och Djurgården,dif vann såklart så han är lite ledsen kille nu.
Ska nog lägga mig tidigt idag,kolla nåt O.C avsnitt och läsa,godnatt höres imorrn!♥
http://sandraakk.blogg.se/images/2011/mandelbiskvier_56008720_130898874.jpg♥♥♥

6.)En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

ful rubrik.

(hahaha bilden,fyfan asså,pinsamt!)
Sjukt länge sen jag träffade min fina tjej Jessika,minns liksom inte ens sist vi träffades?
Vi vart faktiskt polare genom spelet world of warcraft,hehe. Lite komiskt faktiskt, var typ min pappa som fick oss att snacka,sen gick vi på bio med våra pappor som eeendast snackade wow,haha töntar!
Minns när vi kom hem,alla logga in på wow diirekt och båda skrev "JAAG TRÄFFA NYSS HUUN" och Jessika skrev samma sak fast MAGEIS,hahah så störda. Minnen <3
Men vi får träffas snart,ta en fika så vi kan snacka och lite shopping,puss hjärtat!♥

Happiness is a mood, not a destination.

Heey sötisar!
Idag är jag svintrött,kanske inte skulle sitta uppe så länge igår,aja!
Träffa Elis på bussen till centrum så tog tåget med honom. Hade matte på morgonen,tror ni jag fatta nåt eller? hör knappt va människan säger.
Håltimme sen och till lunch fick vi blodpuddig,haha alla tycker jag är äcklig för jag äter det.
Alternativ medicin där vi fick kolla klart på filmen och sen jobba i våra grupper, jag och Cissi jobbar med aura och chakra,intressant. Drog hem sen med Jocke som inte mådde så bra.
Kom hem,gjorde grött och kolla på en film med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio.
xoxo

filmcitat #12#

Life is like a box of choclates, you never know what your gonna get.

-Forrest Gump.1994

Sveriges hetaste person!


Ekologi- Dynamik i Ekosystemet???

Sitter i skolan och har värsta håltimmen. Försöker plugga naturkunskap men orkar verkligen inte,göret hemma istället. Cissi sitter bredvid och pluggar flittigt med sina sjukdomar. Ska snart dra på lunch,så jäävla hungrig man e asså,icke ok.
Bloggar mer senare så heido.♥

Dags att slagga kanske? fast nää.

Sitter och chattar med Erik på facebook,om mina minnesluckor och om att jag tydligen ringde honom halv 3 på natten,stackars kille!
Nu ska jag tagga till sängen,upp tidigt imorrn och ha matte,härligt härligt!

Festsugen på en måndag är inte okej!

http://2.bp.blogspot.com/_6kcy2QJQRVc/TMnvA1m26nI/AAAAAAAAAP8/bbEhSdfWSnU/s1600/finalskrillexepcover.jpg
Avicii vs. Martin Solveig vs. Axwell.

Skrillex-First of the Year.

Skrillex-Scary Monsters and Nice Sprites


Skrillex är ju äckligt jävla grymt!
Älskar sån här musik,morsan tycker det låter som dom spyr.

Det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv...

It's like a huge hole has been punched through my chest.

-Bella Swan.New Moon.


typ så jag känner just nu,snacka om att ens vardag kan förvandlas bara sådär. Sucks big time!
Men som Jossan sa idag, "du börjar om,går vidare och vänder blad"
Och det är väldigt sant,dags att börja gå vidare...♥

två nykomlingar.


Glömde ju nästan!
Dessa två snyggingar är dom senaste i min ring "samling" ,båda från kapphal.
Jag är jävligt svag för stora ringar,finns liksom inget snyggare typ!

first day of the week.

Vad tycks om min nya design? Så sjukt jävla snygg och nu har jag fått bort den där dumma gratisdesignen så nu kan man kolla på tidigare inlägg osv. Nej jag är riktigt riktigt nöjd, Tack Lina!

Och så till min dag,den va hemsk,värre än va jag trodde.
Vaknade av att det var jätte mörkt i rummet och det verkligen spööregna ute,så det var ju extra svårt att gå upp ur sängen,men men.
Kom till skolan,hade idrott första timmen men när vi är ombytta och kommer till salen har en annan klass lektion där,vi vart ju lite halvt förvirrade,så visar det sig att vi tog fel tid att vi börjar 12.30 inte 11.30,duktiga tjejer!
Så vi bytte om igen och satte oss i hus 5 och snacka tills lektionen börja. Vi körde spökboll på lektionen,skit kul.
Efter vi duschat och fräschat till oss hade vi naturkunskap,rätt så intressant den här gången faktiskt.
Fick en uppgift också och jag ska skriva om vargar,finally!

dagen var väl rätt så okej med tanke på att jag fick träffa mina fina vänner,ni gör min dag!
men sen så fanns det ju andra anledningar som dagen sög men det behöver vi inte ta här :)
Puss!

5.)En gammal bild på dig själv.

kunde bara inte välja en bild,så gjorde ett collage på mig under åren,fyfan va man såg ut!

Bild 1: Halloween 2006
Bild 2: Hösten 2009
Bild 3: Sommaren 2007
Bild 4: År 2008
Bild 5: ?
Bild 6: Vintern 2010


Shit vad man har förändrats under åren som gått,kan inte riktigt säga att jag ångrar att jag var "emo" för alla har sina perioder,jag kan erkänna att jag till och med var fjortis ett tag.
Men måste säga att jag var grymt jävla ful som emo,det var inte förns jag fick mitt löshår (bild 5) som jag vart riktigt nöjd.
Men jag är riktigt glad att jag inte är det längre och är "normal" nu hehe. På bild 6 var jag modig och raka sidecut,saknar det lite faktiskt,det var liksom jag...

it's hard to forget just like that.

"Om jag nu måste gå vidare (vilket jag inte hoppas på att behöva, för jag gillar honom bigtime!) så vill jag gärna ha svar,annars kommer jag inte kunna.

party animals!!

Tuff helg alltså,men rolig som ffaan!
Vi somnade runt 6 imorse och innan fick jag,martina och sara väärsta skratt attacken av Alex som låg i mitt rum och kallade Danne för Alergidanne och vi doog av garv.
Sen efter det däckade alla.
Jag vakna runt 10 och kunde inte ligga kvar i sängen så jag gick upp och kolla på disaster date och sen somna jag igen på soffan.
Sen kom Sara och Alex och sist Martina,vi satt och prata om festen och kolla på alla dreggiga bilder,hahah.
Drog till robbans sen med Sara och käka pizza (fyllekäk).
Sen gick hon hem för att städa efter sin bror och jag gick hem och städa. När båda var klara kom hon hit och vi har hela dagen redigerat bilder och kollat på london resan.







litet inlägg om igår.

Känns sjukt att jag är vaken vid den här tiden. Man mår som man förtjänar!
Sara,Martina och Alex ligger fortfarande och sover.
Gårkvällen var sjukt awesome. Käkade middag med Jocke,Karin och CW först,sen fekke.
Bilder kommer sen,orkar inte nu..
flummigt inlägg men det kan va för jag mår piss rent ut sagt.

paaarty all night long bitches!

Sitter halvnaken och pallar inte klä på mig. Nu ska jag fräscha till mig lite innan kvällen. Vi får faktiskt se vart den leder,hade ju bestämt att Jocke och Karin skulle käka middag hemma hos mig,meen så hade jocke glömt att han skulle till en annan tjejkompis i klassen,så vi kanske drar dit.
Killen drack tydligen lite för mkt igår så han ligger nog och sover,får ringa honom senare.
Frågan som man alltid ställer till sig själv...vaffan ska jag ha på mig ikväll? Och alla i familjen är borta så man kan inte direkt få åsikter....
Nu ska jag klä på mig,städa lite i huset och sen kanske Fia kommer,heido.♥

PS. sry för mitt otrevliga inlägg igår,hhhehe men behövde få ut mina ilska :)

Tack hej, fuck jag har fått nog.

okei.mitt liv suger hästpung. Ni som är på krogen,ni som kan gå på krogen kan bokstavligen dra åt hel****. Förlåt om ni tar illa upp,men det suuuuuuuuger att behöva sitta hemma på en j'vla fredag medans alla polare är på krogen,super&dansar och strular upp nån het person.
Nejmän jag tänker va tpl och sova för ni suger...Peace out!♥

Vecka 37 outfits.

Tisdag:
tröja-bikbok
jeans-cubus
smycken-ur&penn, doppresent,ringar från lindex,U.S.A, fått.


Onsdag:
jacka-h&m
jeans skjorta-?
linne-gina tricot
jeans-cubus
bandeau-bik bok
väska-gina tricot
smycken-fått alla men vet att två av dem e från Indiska och Forever21


Torsdag:
jeans jacka-?
jeans-cubus
hoodtröja-systers
linne-h&m
väska-gina tricot
ring-lindex


Fredag: (ser ut som jag har världens största överkropp)
skjorta-?
jeans-cubus
örhängen-glitter
klocka-ur&penn
ringar-kapphal,lindex,forever21,jc


Vampire Diaries- The Birthday!


Första avsnittet av säsong 3 "The Birthday" har äntligen kommit ut,finns inga ord hur jag har längtat!
Avsnittet börja såklart med Stefan och Klaus när dom åker runt och dödar massa människor/varulvar. Damon och Elena har under hela sommaren letat efter Stefan,dock har Damon letat lite noggranare utan att säga det till Elena.
Klaus får ju såklart reda på detta från sina spioner han har lite överallt och Stefan blir den som söker upp Damon för att se till att han ska sluta följa efter dem. Han är en stor idiot som dödar Andie,gillade henne kanske inte jätte mkt, men Damon gjorde så det gjorde lite ont att se Damon så sårad.

Alaric har ju bott hos Elena och Jeremy sen Jenna dog och nu helt plötsligt ska han flytta ut för han känner sig som en dålig förebild till dom, jag trodde hela tiden att Elena skulle säga att han visst är en bra förebild och att dom behöver honom...men icke! Hoppas han kommer tillbaka iaf.

Caroline och Tyler har umgåtts mycket senaste tiden,dom var söta när dom nekade att dom "dejtade" haha man såg på båda två att det var förnekelse. Och när Elena, Tyler och Caroline gjorde i ordning festen och Tyler visste allt om Elena och Damon,hahah snacka om att hon blev chockad när han sa "but you kissed him?"
Och efter festdramat med den där slampbruden Tyler var med så kysste Caroline honom äntligen, som sen ledde till dom två,i Tylers säng..wiihoo!
Men sen när Caroline skulle va lite smidig och dra därifrån stötter hon in i Tylers mamma som kollat konstigt på Caroline under hela sommaren,ofc för hon vet vad hon är!
Hon skjuter ner henne och mer får man inte se,frågan är hur fan hon visste det?

Stefan ringde Elena,ändå han inte sa nåt fattade hon att det var han. Det samtalet var riktigt känslosamt,båda grät och Elena sa till honom "I love you, hold on to that."

Men nu vill jag fan ha tillbaka Elijah,serien är inte fullbordad utan honom,få honom tillbaka och serien är peeerfekt! Så jävla grym han är,så jävla mycket coolare än sin äckliga bror Klaus.

Nån som vet föresten om Elijah kommer tillbaka? Vad tyckte ni om avsnittet? :)

3.) En bild på någon i din familj.


Min syster Felicia,antar att hon tillhör familjen...eller?
Nej men hon är störd,allmänt jobbigt ibland. Men jag älskar henne,that's what counts!

A sky full of lighters



You and I know what it's like to be kicked down
Forced to fight
But tonight we're alright
So hold up your lights
Let it shine.♥

Filmcitat #11#

"If I had one more night to live, I would want to spend it with you."

-Pearl Harbor.2001

ny serie: ringer- pilot.


Så jävla nice att se Sarah Michelle Gellar i tv:rutan igen!
Första avsnittet var riktigt riktigt bra och jag kommer självklart fortsätta se den varje vecka, ni borde verkligen testa och kolla.
Hela avsnittet var ju spännande,hoppas dom lyckas hålla flera avsnitt i samma tempo så det inte blir som pretty little liars.
Frågan är hur Bridget nu ska göra när hon måste låsas vara gravid? Hoppas också att det blir bra mellan henne och hennes man,dom verkar så elaka mot varandra.
Och sista scenen,när man fick reda på att Siobhan faktiskt lever, verkar som att hon vill sätta ditt sin tvilling så hon kan få tillbaka sitt liv.
Hmm jag undrar verkligen vad som är hennes planer.
Iaf..riktigt awesome! Kommer lugnt bli höstens bästa serie.

onödig dag.

Fyfan vilken dag,missa två lektioner på morgonen,tur att jag inte missa så mycket!
Men sen när jag äntligen är påväg till skolan så får man sms om att vi inte har nån massage och det var min sista lektion,såå åkte iallafall till skolan och träffa mina fina vänner och käka pannkakor till lunch och sen drog vi hem,så nu sitter man hemma igen. Så himla onödig dag.
Ska nog sätta mig och kolla på nån utav filmerna jag låna från bibblan.
PUSS!

2a bilden: En bild på dig själv.

en bild ni aldrig sett förut. lalala.


moment of the day.

Har en ny kategori i bloggen "Moment of the Day" , såg det på en polares blogg så tänkte det var en rolig grej. Tänkte först "Dagens roliga" men låter ju bara löjligt,engelska är finare.

Men idag när jag satt på bussen påväg hem så vare två fyllpall som satt bakom mig och dom stank som fan, sen när vi är vid segersjö och jag ser att min kompis Becka sitter på andra sidan av mig och vi inte sett varanda under hela bussresan, vi börjar garva båda två åt situationen och kvinnan bakom mig som är svinpackad frågar mig "får jag fråga dig en sak tjejen? Vafan sitter du och garvar åt?"
Jag svarar att jag garvar åt min kompis,då börjar hon lacka som fan på mig och påstår att jag garvar åt henne och att den här bussen är så otrevlig? Jag kunde knappt andas för jag bah ville garva,inte så lätt heller när jag ser Becka garva och alla på andra bussen flinar.
Sen när hon ska gå av vänder hon sig till mig och säger "Du vet inte vem du har och göra med sörru"
När hon går av börjar jag och becka dööööögarva!

90210 season 4 up in smoke.

Första avsnittet av 90210,gud som man har längtat efter all draaama!

I säsong 3 slutade det ju med att Naomi sa att hon va gravid och nu i säsong 4 börjar det med att det är ett falskt alarm,känns ju lite segt,visst man ville inte ha henne gravid,men ändå?

Och Max reaktion kanske inte var den snällaste,visst att han blir lättad men han behövde ju inte bete sig som en idiot för det,stackars Naomi.

Ett sätt vill jag ha tillbaka Max i serien,var gulligt när den populära&coola tjejen var tillsammans med största nörden, men å andra sidan vill jag se henne med lite bad boy killar, kanske för man vill se lite se nya hunkar i serien. Kommer säkert sluta med att hon hookar upp med han som hade cowboy killen,han hade snygg kropp,men vilken tönt? Och att Audrinna hookade upp med honom (euw)

Liam friade till Annie,två gånger! och hon sa nej båda gångerna, what's up med att gifta sig ung? snälla liksom. Smart att gå ner till baren,dricka sig aspackad och köpa en bar för alla sina pengar,hahah loovar att det kommer bli värsta inne stället och alla kommer hänga där.

Audrinna hatar jag,tycker inte synd om henne ett skit, det hon gjorde mot Silver var ju förfan det sjukaste man kan göra ju. Självklart ska Dixon va så sjukt snäll och trösta henne.

 

Längtar tills nästa avsnitt!


Halva veckan har gått...

Hej finisar!
Idag är det Onsdag,fatta va snabbt veckorna går? Idag fick vi sovmorgon eftersom vår lärare är sjuk. Börja 10 istället och det var fan storm och spöregn ute,härlit ju.
Hade svenska där vi fortsatte med muntliga delen,så jävla tråkigt! Vår nya lärare är så tråkig själv så alla övningar blir så tråkiga.
Efter sista lektionen drog jag till tumba och hämta ut ytligare en bok och lånade lite filmer på det. (Bibblan är nästan som mitt andra hem,heheh.)
Träffa Becka på bussen sen och drog hem till henne och kolla oth. Kom hem runt 7 tiden,käka middag och nu sitter jag här och kollar på 90210,premiär igår!♥

Första bilden.

bild på mig och Sara i sommras.

Den här tjejen umgås jag nog mest med,ändå det var ett tag sen. Saknar våra myskvällar.
Hon heter då Sara Gerne,min bästavän,min syster och min andra halva. Vi är så sjukt lika,ni ska bara veta. Men jag älskar henne,massa massa mycket.
Vi är B1 och B2!♥

Who Says I Can't Get Stoned.



trying my best to understand all that your love can bring.


NU BÖRJAR VI IGEN!

Nu börjar vi om igen,wiihuu!
1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Let's Keep It A Secret.

Tja Tja snyggingar!
Ni kanske märkte Priyankas fina inlägg som hon skrev tidigare idag,heheh söt chey. Idag börja första matte lektionen,ville bara bajsa snett,nej lite driv där men ville verkligen va hemma och sova.
Hade värsta håltimmen sen men som tur va så var Jossan,Sarah och Priyanka i skolan också och gjorde labbrapporten så fick sällskap hela tiden,blir värre nästa vecka!
Alternativ medicin sen där vi kolla klart filmen vi börja kolla på och sen fick vi skriva ner vad filmen gick ut på osv.
Jag slutade faktiskt efter det,så drog snabbt till bibblan och hämta ut en bok och låna en film som inte var så himla bra.
Drog hem,käka mellis och kolla på filmen,somna sen så kommer inte kunna sova ett skit i natt,great!
Grattis&heido.♥

snygga människor på nyårsafton 2010,älskar er!♥

Priyanka Pamela Dey

Nämen tja tja bloggen.
Priyanka här och jag är mickis andra halva, hon kan inte leva utan mig, men hon vågar knappt erkänna det.´
Medans mickis sitter och joinar mitt gäng i naturkunskap, Rymmde jag för att blogga här hos henne... OOoo jag är så krimineeelllll.
Ja vad kan man mer skirva joo, jag är  en indisk kändis som döör för curry..
Just nu snurrar en parfym i min hjärna tack vare mickis.. den luuuuktaaaaaar muums fillibaba.
Tänkte avslöja en hemlighet om michaela och det är att hon alltid sover på lektionerna och när hon minst anar det så fjärtar hon.
Jaahaaap de var allt för mig...
Besök mig på www.misspriya.blogg.se


Planet earth,lär sig alltid nåt nytt.

Lite seg dag,ändå gick den väl rätt så fort men ändå. Börja med massage, det var bara jag och Terese där så vi fick köra en varsin ryggmassage och sen gick vi igenom lite muskler.
Lunch och mentorstid sen där vi diskuterade spexfoto som är om nån vecka bara,hjäälp!
Naturkunskap sen där vi fick se en Planet Earth film,älskar såna filmer för man lär sig alltid något nytt som man alltid kommer komma ihåg.
Massage sen igen där vi bara gick igenom teori,inge kul men väldigt vikitgt. Kom hem,käka middag och tog en promenad med mamma sen. Nu ska jag lägga mig och läsa. Natti!♥

dagens skönhet!


Katharine Graham!♥

fan för måndagar.

Sitter i skolan och har nyss käkat lunch, regnet bara öser ner här och alla är sjukt sega idag. Klockan är 20 över och vår lektion börjar 50,uunderbart!
Öhhh palla med Måndagar.

Sofia Carlsson Warring.


Saknar den här bruden som in i helvete,ändå vi ses i skolan,tar spontana promenader ibland så saknar jag henne ändå,speciellt nu.
Vi är så lika hon och jag,hon får mig att garva åt allt möjligt.
Lite roligt egentligen, vi gick i samma klass som små och det är inte förns nu vi börjat umgås igen,festen hos Jocke,heelvete va kul vi hade (inte bara du&jag då,utan alla!)
Men jag älskar hur jag kan prata med henne om allt utan att behöva känna att hon dömmer mig elr nåt.
Jag är sjukt glad att ha dig som vän CW!♥

filmer jag vill se #16#



promenad i sandtaget.


promenad med mamma och hundarna.♥

i'm just telling the truth .

 


You're right and I was wrong.

Min dagsrutin,adtr.♥


outfits.

tshirt-systers  jeans-cubus

Onsdags- tshirt fån h&m,cardigan?, jeans från cubus

Fredags-byxdress från h&m, halsband från jc.

final destination 5.

http://www.aceshowbiz.com/images/news/new-final-destination-5-poster-teases.jpg

 

Handling:

Döden är precis lika närvarande som alltid. Den utlöses då en man förutser en hemsk olycka och lyckas rädda sina medarbetare från en säker död. Men ingen kan lura Döden någon längre tid och i en skrämmande kamp mot klockan försöker dessa själar desperat finna nya vägar att undkomma med livet i behåll.

Min Åsikt:

Alltså dom här filmerna är ju aldrig riktigt läskiga,dom är ju bara sjukt obehagliga och äckliga. Det var riktigt värt att se i 3D måste jag säga,man fick verkligen känslan att man ville spy.

Ibland kunde den blir lite överdriven,speciellt mot slutet men annars var den skit bra.

 

Med i filmen:

Nicholas D'Agosto (Fired Up!,From Prada to Nada,Election,Rocket Science,Heroes)

Emma Bell (The Walking Dead,Frozen,Gracie,Death in Love,Trouble in L.A)

Miles Fisher (Superhero Movie,Head in the Sand,Gods and Generals,Gossip Girl)

Tony Todd (Candyman,The Rock,The Man from Earth,Plutonen,Dream in America)

Arlen Escarpeta (Friday the 13th,We Are Marshall,American Dreams,American Gun)

Ellen Wroe (Huge,Gary Unmarried,The Etiquette Ninjas)

P.J. Byrne (Horrible Bosses,Charlie Wilson's War,Evan Almighty)

 


Biomys igår med bästis.

Igår var man på bio med Jocke och såg Final Destination 5,svin äcklig den var i 3D asså.
Hoppade till ett antal gånger och blunda gjorde jag också mycket. Lite kul när hela publiken hoppa till och sen börja alla garva.
Efteråt gick vi på en promenad runt hela stan,skit mysigt i höstkylan,lite depp-mode ändå när man gick förbi alla klubbar där det spelades bra musik osv. MEN MEN snaart ere min tur så fck off.hehe.
Kom hem runt 2 tiden och eftersom alla sov så la jag mig i sängen och läste.
Idag vakna jag av att Cissi smsade och fråga om vi skulle träffas och göra labbrapporten som vi håller på med i naturkunskap så hon kom hit och vi gjorde klart rapporten,skönt!

alla Själars natt och Beastly.

Alla själars natt Beastly (häftad)
Alla Själars natt var bra,lite väl tjock tyvärr så dom kunde ha kortat ner den lite kanske. Det var några gånger som jag tänkte skita i att fortsätta läsa men jag var tvungen att få reda på hur allt sluta.
Fick nu reda på att det kommer två till böcker,great! nu måste jag läsa dem...
Men ja ni som gillar fantasy borde läsa den.

Handling:
Bodleian Library i Oxford hittar Diana Bishop av en slump ett förhäxat alkemistiskt manuskript. Hennes upptäckt sätter igång mystiska skeenden och snart hemsöks biblioteket av demoner, häxor och vampyrer. Mot sin vilja blir Diana indragen i något hon inte kan kontrollera och tvingas erkänna för sig själv att hon blivit förälskad i den som borde vara hennes största fiende - den bildsköne vampyren Matthew som har egna orsaker att intressera sig för manuskriptet.

Beastly läste jag ut på två dagar,så ja den var riktigt jävla bra!
Älskar hur han va innan, en skitstövel och förändrats till nåt vackert på insidan. Och deras kärlek, den är obeskrivligt vacker. Ni kanske fattar att det är SKönheten och Odjuret fast på riktigt? Riktigt fin bok,man fällde några tårar ibland. Ni borde läsa den!
Speciellt ni som bara ser skönheten på utsidan och inte på insidan, man får en helt annan åsikt när man läst den här boken. Jag har alltid fallit för insidan och inte utsidan.

Handling:
Kyle Kingsbury är rik, skitsnygg, elak och egoistisk. För honom är det självklart att han ska väljas till den populäraste killen på skolbalen och få hångla med den snyggaste tjejen resten av natten.
Och allt hade nog gått som planerat om det inte hade varit för Kendra. Hon är inte särskilt snygg och hon har mage att kritisera honom för att få fördelar för att han är det.
Kyle ger igen och bjuder Kendra på balen för att han ska dumpa henne där och skämma ut henne för skolan. Men Kendra är inte en vanlig tjej,hon är en häxa!
Hon förbannar honom för hans grymhet och förvandlar honom till något som är fult, något som är lika fult på utsidan som på insidan.
Bara äkta kärlek kan förbryta förtrollningen nu och han har två år på sig.

tack för den,dumma lärare!

Den här dagen har varit bajs,har värsta håltimmen på fredagar eftersom resten av gruppen som ska läsa matte b har sjukvård efter naturkunskap,så då har jag tre timmars håltimme ensam eftersom jag går i en annan inriktning. Så när lektionen ska börja,ja dåå har vi ingen jävla sal o va i så alla drar ju hem och då var jag så jävla arg så gick och snacka med läraren som jag var tidigare o snacka med och då sa han att vi skulle va i hus 1,men sen när jag kom då sa han hus 4,åhhh dampryck!
Så jag fick sitta själv med honom och gå igenom lite kort om vilken bok vi ska välja osv. KUL!
hehe så var sur resten av dagen, cissi tycker jag varit lite arg av mig senaste dagarna,hehe kan va sant,har känt mig dryg och sur hela veckan...finns två möjliga saker som är anledningen.
Nu ska jag keka,så heido.♥

dagens mumsbit!


Alexander Skarsgård!♥

8911

Sitter och äter banan och kollar på första säsongen av The Walking Dead,helt klart en favorit!
Endast 5 veckor kvar tills nästa säsong,läängtar!
Och till skoldagen...börja med idrott som var riktigt jobbig,men måste få upp konditionen när man går friskvård. Svenska sen där vi fortsatte prata om muntliga delen vi ska göra nu, vi fick skriva ner va vi va bra på osv. när vi redovisar,skit tråkig lektion.
Massage sen där vi fick testa på att göra en nackmassage och sen fick vi fortsätta med ryggen,helt underbart att få massage varje dag,inte alla som får!
Slutade sen,drog hem och börja kolla på twd direkt,kaanske ska skriva klart svenska arbetet....


regnet gör en sömnig.

Ligger i sängen och lyssnar på Oskar Linnros,älskar honom och hans musik.!
Idag var det en helt vanlig dag med bara roliga lektioner (bortsett från svenskan). Börja dagen med att försova mig,ställde klockan på 07.00 men snoozade till 08.00 och bussen gick 08.11,tjena att jag skulle hinna liksom?
Så tog senare bussen med Jossan istället och hade svenska som var aptråkigt,eller okej jag överdrev, hade lite kul med Jossan och Sarah när vi skulle säga olika meningar ex. "Vad gör du här?" på olika sätt,glad,ledsen osv.
Men sen skulle vi upp och redovisa om ett ämne och typ halva klassen sa nej,uusch hatar sånt! Visst om man är förberedd men när man bah får ett ämne sådär,njja inte min grejj.
Alternativ Medicin sen där vi fortfarande snackar om meditation,energi,auror och grejer. Som vanligt somna jag och nästan alla andra.
Massage och Rehablitering sen där vi fick jobba i grupper och testa skriva journaler om patienten.
Slut sen,tagga hem och käka kaka och kolla film med syrran.
Tog en långpromenad sen med mamma på kvällen,blev en riktigt långis med hundarna, 1h och en kvart om man ska va exakt,heheh. Anledningen till att jag vet exakta tiden är för att vi har en uppgift i skolan att skriva ner varje dag när vi rör oss.
Nu ska jag skriva det sista på svenska arbetet sen läsa en stund,puss!

soul surfer.

"Soul Surfer Movie Poster"


Handling:
Om tonårssurfaren Bethany Hamilton, som blev av med en arm i en hajattack och mot alla odds lyckades bli surfmästare igen, tack vare kärleken från sin familj och ren och skär beslutsamhet och tro.

Min Åsikt:
Väldigt rörande och inspirerande film. Så himla hemskt att hon förlorar armen och förlorar allt men ändå kämpar hon för det hon älskar mest. Vet inte vad jag ska skriva mer än att den var väldigt bra och fin.

Med i filmen:
AnnaSophia Robb (Jumper,Charlie and the Chocolate Factory,Bridge to Terabithia,The Reaping)
Dennis Quaid (Day After Tomorrow,Vantage Point,Pandorum,Horsemen,Flight of the Phoenix)
Helen Hunt (As Good As It Gets,Twister,What Woman Want,Cast Away,Pay it Forward)
Ross Thomas (American Pie- The Naked Mile,Beyond the Break,Dance Flick,Shelter)
Carrie Underwood (Enchanted,Glee)
Lorraine Nicholson (Something's Gotta Give,Click,World's Greatest Dad,The Princess Diaries 2)

helt okej dag.men seg.

Halloj bloggen!
Hade värsta sovmorgonen idag men gick upp två timmar tidigare för kunde inte sova,så kunde lika gärna fixa värsta lunchen och grejer istället för att ligga och dra mig.
Käkade,gjorde te och satte mig med filten i soffan och börja läsa. Drog till tandläkaren sen där jag inte varit på två månader nu så han spände ställnigen som fan.
Drog till skolan direkt sen,hade alternativ medicin där vi snacka om läxan och så meditera vi,hela klassen somna,heheh konstigt?
Massage sen där vi fortsatte snacka lite om meditation och efter det gjorde jag och Mimmi läxan medans som andra massera.
Naturvetenskap sen som va skit tråkigt,ska skriva en labbrapport med Cissi. Man ska typ jämnföra två olika ställen i naturen osv.
Seg dag trots allt. Nu ska jag hänga upp tvätten.heido.

Jag blir så där löjlig och fnittrig och helt varm när du går förbi.


Vampire diaries- Tyler&Caroline


regnet öser ner utnför.

ligger och lyssnar på hur regnet smattrar på fönstret,så myyysit. Lyssnar också på min underbara 'lugna listan' på spotify,börjar känna sig sömnig. Ska bara skriva massagen och läsa lite. Tandläkaren imorrn,fan äntligen! han har ställt in tre gånger nu så har inte varit där på två månader och om inte mer,suuucks!
NATTI!

hatar måndagar.

Ligger i sängen och pluggar svenska och sen blir det att plugga lite massage.
Idag var det en mycket seg dag,fick iof sluta 45min tidigare typ,men ändå.
Hade massage på morgonen,alla höll på somna på massage bänken. Lurre sen och det blev nån kycklingsoppa som faktiskt var god. Mentorstid sen där vi snacka om student kryssningen osch flak,haha faan va tagggaad!!!
Idrott sen,där vi under hela lektionen försökte få igång musiken men gick inge vidare.
Naturvetenskap sen,höll på dö...så jävla trist. Massage sen igen och då höll jag verkligen på o somna.
Slutade 4,kom hem...somna på soffan,käka middag och drog hem till Sara för att kolla resor till London och sen kom Hanna också. Tog en liten promenad sen innan alla gick hem till sig.
Kom hem,tog en dusch och kolla csi. Nu ska jag fortsätta plugga,heido,



I drink to that, yeah yeah...

Hade en riktigt awesome kväll igår. Va hemma hos Jossan och firade henne med Sarah.
Fixade hemgjord pizza,gjorde otroligt goda drinkar som dock inte såg så goda ut. (Jossan är bäst på att blanda drinkar...ironi på hög nivå!)
Sen satt vi och snacka skit länge och allt,ni vet beskymmer,tjejsnack osv.
Film sen och vi såg something borrowed,finally! har alltid velat sett den. Tagga hem runt halv 1,borsta tänder och tog bort sminket och somna till O.C
Idag (söndag) har jag varit duktigt,tjänade 100:- för att städa bilen och rensa ogräs.
Skola imorrn,usch. Hejdå.♥





somna på massage bänken.

Sov inte många timmar i torsdags natt,lyckades somna på första lektionen idag,lyckat!
Hade naturvetenskap sen,hur tråkigt som helst men kämpade mig igenom den utan att somna. Käkade lunch i skolan och drog hem sen för Jossan och Sarah skulle ha lektion och Jocke fick man inte tag i.
Ska nog slagga nu,har haft en chillkväll med en kompis,käka godis,såg the tourist och sen lite tjejsnack efteråt. Sen tagga hon hem och nu ska jag fan sova,eller åtminstonde somna till O.C
Godnatt på er,imorrn blire rööj!♥

outfits.


Onsdag: svarta jeans från cubus, tshirt från h&m,halsband från jc,ringar från lite överallt.

Dagens: bfmv tshirt fått för länge sen,leggins från lindex och ring från lindex.

Vad ska man önska sig?

Det är nu mindre än två månader kvar tills det är min tur att fylla 18.
Har lite beslut ångest om vad jag ska önska mig. Har ju förälskat mig lite i iphone 4 men den är ju fan äckligt dyr? Fan 7000 eller 6000 är ju ganska stora pengar,speciellt som en present.

Sen vill jag ha en tatuering och vet på ett ungefär vad jag vill ha för något, dock blev jag tveksam idag när Sandra sa att den spricker när jag blir gravid och det vill jag ju inte. (bikinilinjen)
Men sen fundera jag på att tatuera in mitt systers namn nånstans,frågan om jag vill ha det som första?

(jag vill ha min högre upp bara.)

Och så till sist vill jag träffa vargar på Kolmården (vet låter jätte löjligt,men en dröm!), varg är mitt favorit djur och jag har sett hur andra varit på det,blir ju så himla avundsjuk! och det skulle verkligen va ett minne för livet. Kostar liksom bara 1000kr.
http://rockester.blogg.se/images/2010/anneli_varg_1_1192997935_10600282_67961384.jpg

 

 


somliga ljus brinner aldrig ut.

Kvällen igår var ju riktigt grym!
Åkte in till Grönan runt fyra tiden,mötte upp resten av gänget och tyskarna,käka middag vid vattnet,riktigt mysigt. Sen börja vi dra oss mot scenen där Oskar Linnros skulle spela,stod där i ungefär en timme och mina ben dödade mig (hade styrka och kondition i skolan också).
Konserten var ju helt jävla grym,Oskar var sjukt snygg as always, jag och Fia flippade och hade skit kul. Efter mötte vi upp resten av gänget som hade dragit (tråkisar).
Dom åkte popexpressen och sen börja vi röra oss utåt,träffade Sara och hennes polare Fredrik och stannade med dem medans resten av gänget drog hem.
Kom hem 1 på natten och var ganska död,både då och idag..somnade på första lektionen.
Men vi stannade kvar på grönan för något dansband spelade så vi (Sara,Patrik,Jag och Marcus) dansade hela kvällen,skit roligt.
Sen drog vi till donken och käka och sen hemmåt.

Hela kvällen var helt underbar med massa härligt pers,nu ere bah att tagga Maggio om 3 veckor!♥

Your boss and I go way back.

Nu är det bestämt, nu är det ett helt gäng som ska åka kryssning när jag och mange fyllt 18. Och i Januari ska förmodligen klassen åka på gratis kryssning,wiihhu tagga!
Då blire party,käka god mat,shoppa massa i taxfreen,spela på deras casinon som man förmodligen kommer fastna vid under hela resan och så finns det ju black jack,något som killarna tydligen äälskar att spela på,men jag fattar faktiskt inte riktigt hur det där går till,får antagligen be Magnus om hjälp när vi är där.
Minns hur vi alltid spelade när vi var mindre och jag vann aldrig,kanske nån enstaka krona medans min syster fick väärsta vinsten,det bara sprutade ut massa mynt.

Anledningen till att jag skriver detta är för att jag såg nyss klart alla Ocean's Eleven filmerna med Brad Pitt och George Clooney,hahaha man bara måste älska dom filmerna!
Underhållande och action när dom ska råna dcasinon men allt går alltid fel för em. Haha så himla kul.


Älskar Brad Pitt,George Clooney,Matt Damon i dom här filmerna!

RSS 2.0