dagens roligaste!


hahahaha den här scenen är bäst,Ron är så jäävla rolig!♥

Jackass 3d


 

Handling:
Alla vet vad Jackass är och vilka galningar som är med i. Knoxville,Margera,Steve-O och alla dom där som är heeelt sjuka i huvudet.....

Min Åsikt:
Fast n'r dom gjorde "The Sweatsuit Cocktail" höll jag verkligen på att spy,det var verkligen så jävla nära!
Steve-O drack Preston's svett,fyfan vilka kvälvningar jag fick,var såååå nära att jag spydde på golvet,fyfan va vidirgt det var!
Men ett av dom roligaste var när Dave och Steve-O gjorde det där tricket med getingarna och Dave springer iväg och börjar typ böla,hahha faaan va jag garva.
Eller när dom gör massa sjuka saker framför flygplanet,hahah så jävla kul när alla flyger iväg,hhahaha så kul! Och när dom lurar Bam och han ramlar ner i golvet och dom slänger ner massa ormar,fyyfan va arg han vart,förstår jag ju,det är ju hans största fobi,hhaha.
Gorillan var bra också,faan va rädda Bam's päron vart,hahaha så jävla sköna!
"Duck Hunting" var också heelt sjukt bra,fan såg lite kul ut att få flyga sådär,haha fyfan va ont det måste ha gjort.
Okej jag kan hålla på i evigheter och snacka om filmen men ah bäst var den iallafall. Gillade dock inte att den var i 3D,vart liksom lite för överdrivet.
Men viiist är Knowville,Bam och Steve-O snygga? haha alla tycker jag är dum i huvudet som tycker det men dom är verkligen heta!

Med i filmen:
Johnny Knoxville (Jackass serier+filmer,Nitro Circus,The Ringer)
Bam Margera (Bam's Unholy Union,Viva la Bam,Jackass serie+film,Grind)
Ryan Dunn (Jackass,Viva la Bam,Street Dreams,Law & Order,Blonde Ambition)
Steve-O (Jackass,Don't Try This at Home: The Steve-O Video,O.C)
Jason 'Wee Man'
(Jackass,Grind)
Preston Lacy (Christmas in Wonderland,Pledge This!,Grind)
Seann William Scott (Bulletproof Monk,American Pie,Role Models,Dude, Where's My Car?)


Ledig dag från skolan.

Idag var vi "lediga" från skolan så gick upp skit sent,jävligt härligt vare!
Gick upp och fixa mig,sen kom Jossan över och vi drog ner till centrum för att hitta en bok till jossan som hon kan läsa på svenskan,jag har redan min bok som tur är. Sen drog vi till willys och köpte min äälskade favorit bok och sen drog vi hem,mitt busskort kom ju idag också så det var nice.
Kom hem,fixade lite hemma och sen kolla film.

Horoskop.


Skorpionen är modig, mycket hemlighetsfull och på ytan bedrägligt lugn, men under ytan är skorpionen intensiv och skorpionen älskar&hatar med samma glöd.
Skorpionen gör aldrig någonting halvgjort och det är alltid att eller inget som gäller. Skorpionen är en riktig god människokännare och de har en stark medkänsla.
Skorpionen är som alla vattentecken otroligt känsliga och har också ofta ett stort kontrollbehov och de kan bli extremt avundsjuka.
Skorpionen är en oerhört lojal vän. De har en stark vilja att ändra både sitt eget och andras liv vilket gör att skorpionen ofta går igenom olika faser av förändring i sitt liv men även att de har förmågan att hjälpa och vägleda andra.

Jobb som passar skorpionen:

Psykologi,kirurg,forskare,polis,detektiv.

Skorpionens bra egenskaper:
*Målmedveten och beslutsam
*Intelligent och skarpsinnig
*Intuitiv och bra karaktärskännare
*Problemlösare och extremt uthållig
*Fantasifull

Skorpionens sämre egenskaper:

*Överdrivet svartsjuk
*Hämdgirig
*Misstänksam och bitter
*Hemlighetsfull.

Hahaha mina sämre egenskaper passa perfa in på mig,speciellt 'överdrivet svartsjuk' kommer bara ihåg nyårs natten,hhaah fan va svartsjuk jag var på en viss person!
Jag är hämdgirig som faaaan,misstänksam är jag också,nästan för mkt!


SKA NI ANDRA SKORPIONER KOPIERA FÅR NI SKRIVA MITT NAMN OCH GLITTERS (tidningen) NAMN DÄR JAG FÅTT MITT HOROSKOP KOM IFRÅN.

This is my best friend in all time.

Riktig jobbig dag,slutade tre och hade skit ont i huvudet. Efter skolan drog jag hem till Sara och vi satt i hennes säng och snacka om typ allt,vi har ju inte träffats på evigheter så det kändes skönt att träffa henne igen,vi har väästa planerna nu ska ni veta ;)
Antingen ska vi dra till Peace and Love och bara se 30 seconds to mars och kings of leon,eller så drar vi till Gotland med massa pers och är där i en vecka,eller så tar vi en sista minuten resa. Wiihu vi vart as taggade på sista minuten resa alltså,vi två ligger på playan och solar,badar,snorkla...drar ut på kvällarna och raggar upp några extremt heta killar,amaajjjjgad!
Och sen är ja lite taggad till vår film dag/kväll vi ska ha om ca 2 veckor,Vampire Diaries börjar igen som vi ska kolla och sen maasssa filmer,sista dagen i skolan sen påsklov,rätt så nice!
När jag kom hem började jag direkt med maten med pappsen,vart thai mat som har gör så bra,sen när allt var klart fixade jag chokladpudding men tydligen vill ingen ha,good for me!
Nu ska jag fortsätta redigera mina 600 bilder,kuul! :S

Daniel.Rupert and Emma.


Snacka om att dom har växt upp till vuxna och framgångsrika skådisar. Älskar verkligen Emmas look.

historia prov imorrn då.

Wish Me Luck på provet imorrn finisar,jag ska ha mvg! ;)

den nya stormakten,sovjet blir en stormakt,demokrati&diktatur i Europa,mot ett nytt världskrig,andra världskriget,förintelsen,sverige under mellankrigstiden och norden under andra världskriget.

piffa till korv&mackisar.

Istället för att bara käka tråkiga makaroner med korv,köp då fetaost och smula sedan över makaronerna,skit gott och gör en vardagsmiddag lite roligare. Ett tips kan ni göra en tomat och mozarella sallad till med ruccola och salladsdressing,skit gott!


Chis Brown.Historia.fruktsallad.

Sitter och lyssnar på alla "gamla" låtar med min älskling Chris Brown,äälskar honom!
(jajaja han har misshandlat Rihanna,men det är över nu!)
Sitter också och dricker tranbärsjuice och pluggar historia,men nu fick jag helt plötsligt mer läxor att göra,får se om jag hinner med skiten,historia går före. :)
Men nu har jag pluggat klart så nu blire fixa en fruktsallad.

en av mina absoluta favoriter med honom.♥

Chrissy Browniie.








Chris Brown 2009 Hovet.

28 och 29 Mars.

Igår började sega skoldagen med psykologi,typ?
Morgonen började säämst,sätter mig på en sån där fyrasitts på bussen,så sätter sig en kille/gubbe bredvid mig som såg ut att vara en föredetta maffia eller nåt,jag svär. Sen staank han rök och det äre värsta som finns typ på morgonen,att folk luktar rök. Sen sätter sig en tant framför mig som smaskar tuggummi och slem rinner ner för munngipan,fy asså! Sen sitter en hund och skäller bredvid under hela bussresan,sånt behöver inte jag så tidigt,då ville jag bara döda nån.
Dagen flöt på och dom sista lektionerna kunde nog ingen riktigt koncentrera sig utan vi drog till cafeterian och köpte kaffe och stod och snacka med Jocke,Sonny och resten av NV killarna.
Några i engelskan hade muntliga NP,som jag ska ha nästa vecka med Mimmi.
När vi slutat gick vi ner till stationen,sen inser jag att mitt kort är borta,greaaat!
Så jag går tillbaka till skolan(ingen kort väg) och frågar alla som gick förbi om dom sett det,kommer till skolan men inget kort där inte,så går tillbaka till stationen och betalar med bussbiljett,underbart!
På kvällen skulle jag göra våfflor och det gick ju inge bra,dom vart jätte grötiga och tjocka. Mamma hade varit klantig och köpt fullkornsvåfflor,hennes fel liksom.

Idag börja vi med nånting...minns bara att vi hade lektion med BM men vad vi gjorde har jag inget minne av,konstigt liksom?
Svenska sen och då fick vi reda på nya arbetet som vi ska jobba i grupper med och sen fick vi se en film om språket. Lurre sen och det vart fiskpinnar med potatismos och filsås,sjukt gott enligt mig och Sarah bara,alla andra är så negativa ;)
Efter lunchen hade vi etik och då redovisade några grupper,ska lägga upp en film då jossan och sarah redovisa sitt arbete om butterfly. Mentorstiden snackade vi bara om klassresan,är faktiskt riiktigt riiktigt taggad. Sist hade vi samhälle och då skrev vi bara av tavlan medans han snacka,det vanliga.

lite nytt i lådan

nyaa underkläder. Dock var jag tvungen att byta tillbaka bh:n eftersom den var för liten.


HELT OKEJ FAKTISKT!

Bilder kommer imorrn elr.Onsdag.

Har redigerat och kollat igenom 624 bilder med mamma nu,har inte ens gjort hälften,men nu ska vi sova så får fortsätta en annan dag,cya!

dags att städa kaanske??



recept på Daimtårta

Det här tårtan brukade mamma göra när vi fyller år,den är lätt att göra men extremt god!
(bild tagen från google)

Men detta måste ni ha från affären:

*3 ägg -Gulan och vitan ska vara sepererade
*3 dl vispgrädde
*2 dl strösocker
*2 dl creme fraiche
*10 st krossade digestivkex (elr så väljer ni mängd själv)
*1 krossad dubbeldaim (vi brukar ha lite mer)

Och när ni har allt framför er gör ni såhär:
Vispa ägg gulorna med socker och häll sedan i creme fraiche. Vispa grädden så den blir hård och häll sedan i krossade daimen. Sedan blandar du daimgrädden med creme fraice smeten. Sedan tar du fram en form med avtagande botten och strö fem krossade digestivkex i botten,häll i smeten och häll resten av kexen. Ställ in i frysen och låt den stå tills den blir hård (över natten).

Denna tårta är väldigt söt men extremt god,lovar!
Man kan välja själv hur söt man vill ha den,då köper man mer daim.
Det är en perfekt efterrätt.
Tårtan på bilden ser inte så hiimla god ut,men den är god. Och på bilden har dom ghort den ganska tjock och en bit blir för mycket,fixa en mindre form istället,ser desutom mycket läckrare ut!

Sådär Sarah&Mimmi,där har ni Mikaelas daimtårta,muuums!

hinner inte blogga just nu

Känns inte riktigt som jag hiiinner blogga,har mega mkt att göra!
Fetta musiklistan till Cissi är all done,måste rensa och fixa 600 bilder från Söndags. Läsa lite historia men det görs när jag ska sleepa. Ligger föresten på tredje plats på Topplistan med min Jeppe bild,rätt så nice,mitt mål är att vinna men komma tvåa är inte dåligt det heller.

här är en bild som Helena tog i Söndags,fan va Alice borde vunnit,tycker ni inte? :O

RÖÖSTA PÅÅ MIG!!!

Snälla Snälla söta läsare och ni som bara kollar in min blogg just nu,kan ni gå in på Agria.se och rösta på min bild? är med i en ganska stor tävling och vill verkligen vinna,skulle va snällt om ni gjorde om och om igen. TACK! -Klicka här och min bild heter Kingsleah Tigers Eye "Jasper" och ni märker vilken som är min,han slänger sig i luften och ser ut som en gegantisk björn :)
Kingsleah Tigers Eye "Jasper"

kall dag.

Har suttit i ett stall hela dagen och kollat på hundutställning,nu äre bara att rensa och fixa 600+ bilder,men det gör jag imorrn. Lägger upp några på bloggen men troligen kommer alla bilder på facebook.

Inspiration-Leighton Meester


Leighton Meester är verkligen såå inspirerande,älskar hennes skönhet!♥

Couples.-Pretty Little liars

hemliga paret Ezra and Aria,så dumt fina ihop,dom måste hålla ihop!♥

Fråga till er.

LÄSARE tycker ni att jag bombar med ointressanta bilder?
Känns som jag bombar hela bloggen med massa bilder som jag kanske tycker är fina och roliga men jag måste ju tänka på¨vad ni tycker oxå,så tycker ni det,snälla säg till!
Och gillar ni mina bilder och vill lägga upp dem på era bloggar,var snälla och skriv at ni tagit bilden från mig för ibland skapar jag collage och redigerar dem själv.

fanpop.com

är ni lika galna i serier och filmer eller princip allt som jag borde ni bli medlemmar på sidan fanpop,där finns sjukt fina bilder från alla filmer,serier,böcker,musik ni kan tänka er. Loooove it!

Lika som bär!

Luke Halpin  Totally Looks Like Zac Efron
Sjukt lika! :O

flipper.Pippi.Sune.

Jag vet inte huuuuur många gånger jag såg Flipper när jag var liten,jag var besatt av den. Hade den på video och nu hittar jag den inte,men jag ger inte upp! någonstans ska jag ha den,älskar den fortfarande!


-En av favorit scenerna i Pippi,älskar hur allt godis ser så jävla gott ut,vrf kan inte godiset se ut så idag?
Och tanten i affären är så söt,typ världens snällaste röst. Skulle också vilja köpa så mycket godis,dock skulle jag inte lämna det där som pippi gör,snål som jag är.

Hahhahah Sunes Sommar är ju fan en klassiker,dom här scenerna är bara föör kul!

nostalgi






Dr.Kosmos
Arthur
Lassie


the rite (Ritualen)


Handling:
Michael Kovak växer upp i ett begravningshem. I sin utbildning till präst börjar han dock tveka på sin tro och får möjligheten att åka till Rom för att gå en exorcistutbildning. På grund av sin bristande tro så får han besöka Lucas som är en erfaren exorcist. Vi får följa Michael jaga sin tro som kantat av demoner.

Min Åsikt:
Helt okej film,trodde den skulle vara läskigare så man var tvungen att blunda men så blev det inte så därför fick den lite minus. Filmen var bättre eftersom det kändes verkligt på nåt sätt.
Men självaste handlingen var ett stort plus,gillar ju såna här filmer skarpt!

Med i filmen:
Anthony Hopkins (Red Dragon,Hannibal,The Silence of the Lambs)
Colin O'Donoghue (The Clinic,Fair City) -The Rite var hans genombrott
Alice Braga (Predators,I am a Legend,City of God,Repo Men)
Ciarán Hinds (There will be Blood,The Phantom of the Opera,Munich)
Tobey Jones (Frost/Nixon,The Mist,Harry Potter and the Chamber of Secrets)
Rutger Haur (The Hitcher,Sin City,Batman Begins,Blade Runner)
Chris Marquette (Freddy vs. Jason,Fanboys,The Girl Next Door)
Torrey DeVitto (One Tree Hill,Killer Movie,Pretty Little Liars,Beutiful People)

storstädning av rummet och bio.

sry att jag inte bloggat idag,gick upp sent och börja stoorstäda mitt rum,tog ett tag tills jag kom igång men nu har jag bara lite kvar att göra. Hittade föresten mina favorit örhängen,ett låg under elementet och den andra låg borta vid tv:n,hur det gick till vete jag fan. Drog runt halv fem och kolla bio,såg The Rite (Ritualen) och den var både bra och inte bra. http://www.albertmohler.com/files/2010/11/exorcism.jpg
En exorcism är en utdrivning eller besvärjelse av onda andar ur människor som är besatta eller där en ond ande har tagit över kroppen.


Tror ni på det här med exorcism? Tror ni på att djävulen kan ta över en människokropp?

-Jag tror lite på det,eller det känns som om det är möjligt liksom. Jag menar det finns ju bevis och den här filmen jag såg hände ju på riktigt. Sen behöver det inte vara helt sant men ändå.

02.13 och jag ska sova!


Jag lyckas alltid rulla in mig som en boll när jag sover,hahah.
Men nu ska jag borsta tänder,ringa victor en snabbis och sen ta bort sminket. Sleep tight.♥

kom ihåg lista.

Saker som måste göras imorrn:
-Stoooor städa mitt rum.
-Hjälpa till att städa hemma.
-Söka sommarjobb.

Sen är man fri till kvällen,har liite planer ;)

stuff you didn't know about me.

*Jag har tydligen en hård rumpa,muskler? skulle inte tro det.
*En av dom äckligaste sakerna jag vet är när folk sätter sig på mina händer i soffan,känns så jävla otrevligt,iich!
*Blir jag arg på en person blir jag jääävligt arg men har svårt att visa det!
*Jag är extreeemt killtokig,ni som känner mig vet va jag snackar om. Tycker nästan alla är snygga!
*Är en riktiiig filmnörd,boknörd och musiknörd :S
*Jag har blivit bättre på att plugga till prov och läxförhör
*Hatar hundpussar,så himla vidrigt,det är få hundar som får pussa mig.
*Ibland kan jag vara en extrem Diva,sitta och säga åt folk att ge mig saker. Roliga är att dom göret
*Jag är en svartsjuk person
*Älskar att sova,är jag trött kan jag somna vart som helst.
*Är as taggad till sommaren,Linkin Park,fylla 18 och tatuera mig!
*Jag ska bli massör
*Kan inte åka skridskor och det suuger.
*Vill ha en egen hund,en egen liten beagle
*Mina älsklings örhängen är försvunna och jag dör snart.
*"hård styv balle" är roligt att säga, venne vrf men såkul,tycker Jossan med!
*Favoritfilmen är Sagan Om ringen,Sherlock Holmes.
*älskar att fotografera
*Jag kan vara bitchig men jag menar det aldrig,man kan ha en dålig dag.Beagle Apple Dog Animal for Sale
Skulle döööö för den här rasen,älskar dem verkligen :(


Inspiration-Animal


Man blir ju lite kär i dom här söötisarna. Skulle icke tacka nej till den där extremt söta kaninen.:love:

ultraviolet




Handling:
Efter en katastrof i framtiden har ett artificiellt framställt virus förvandlat många människor till en slags vampyrer med psykiska krafter. De smittade sätts i läger. Bland de smittade har det uppkommit en motståndsrörelse och en av dess medlemmar är Violet som tar upp kampen mot den styrande diktaturen.
Min Åsikt:
Hade inte en bleekaste aning vad det var för film,visst liksom inte ens att det var vampyrer i!
Men den sög,verkligen skit dålig. Den var så himla dataanimerat,till och med personerna. Men sen gillade jag skådisarna som var med och Mila är ju alltid cool,den här filmen var vääldigt lik Resident Evil som hon också är med i,virus som sprids och hon dödar alla smittade i världen medans hon försöker döda dom som starta alltihopa,men RE är så sjuuukt mycket bättre än den här,går liksom inte ens att jämföra.

Med i filmen:
Mila Jovovich (Resident Evil,Stone,The Fifth Element,A Perfect Getaway)
Cameron Bright (Juno,The Twilight Saga,X-Men: The Last Stand,Birth)
Nick Chinlund (Con Air,Training Day,Tears of the Sun,The Chronicles of Riddick)
William Fichtner (Prison Break,Crash,Black Hawk Down,The Dark Knight)

uppsatsskrivning.shopping.fika.

Idaag hade vi ju uppsatsskrivning i svenska,vet inte riktigt hur dte gick :S skrev ju 7 sidor men man måste ju tänka på att ha ett bra referat,röd tråd och allt sånt skit också,hoppas på ett G iaf men skulle va nice med ett VG eller MVG.
Efter skrivningen drog vi på lunch och det var inte världens godaste mat,som om det chockar. Sen hade vi projektarbete som började idag men vår lärare visste inte om det så man var tvungen och hämta henne.
Hon snacka bara lite och tipsa om saker och så fick vi skriva på en lista om vad vi ska skriva om och i vilka grupper. Drog till tumba och gick runt i centrum en kvar med Jossan sen tog hon bussen hem,träffa Hanna i centrum sen och gick runt med henne,båda väntade på någon så vi höll varandra sällskap.
Mötte upp mamma på h&m och vi köpte lite underkläder som jag visar sen.
På bussen hem träffa vi gammel mormor så vi bestämmde att gå hem till henne och fika lite,sen kom pappsen och hämta upp oss och drog och handla.
Juuste jag vägde mig idag och jag väger 59,betyder att jag har gått ner,wiiie. :D

IQ fiskmås?


hahah söt du är Sarah!

---

elakt att alla bah dissar,blir en hemmakväll med tacos och paranormal activity 2.
kuuuuuuuulit liv.

ultimate party girl.


party bruden som har blivit väldigt känd,såg henne senast igår när någon la upp klippet på fb.
hahah snacka om skön brud,alla ska ju va som henne.
Skulle lugnt vilja ha med henne på fest,kul man skulle ha då liksom. Snygg dans på det också.
gaalet brraa!

hunter strövlar...JA tack!


Hunterstövlar Original Black på nätet
Hunter Original Red på nätet
fan va snyggt det är med Hunter stövlar,rött är ju jävligt vågat men snyggt,jag skulle nog gå på svarta.
Men 1099:- är gaanska dyrt,får nog skaffa ett par när jag börjat jobba och tjänar egna pengar.

uppsatsskrivning imorrn-Taggad?

Nu börjar jag bli nervös/stressad inför uppsatsskrivningen imorrn,känns inte så om jag riiktigt har koll.
Så sjukt dåligt att vi missar sovmorgon och börjar 08.10 och får inte sluta efter det som typ alla andra klasser och skolor? näää då ska vi sitta och lyssna på Eva som ska snacka om projektarbetet som börjar nu,kul liksom -.-
Nuu ska jag föra över lite filmer från usb minnet till datan och sen lägga mig och antingen läsa/plugga svenska lite till/korsord. Sleep tight.

sötig bild på Accola och Trevino,favorit "paret" i VD.

One Flash,One Breath,One Life.


One Flash,One Breath,One Life,One Blood


ahh jag har någ aldrig gråtit så mycket förut till en film,uscha!
Ändå är det en av mina favorit filmer.
Åhhh föresten om ni har en film(elr fler) på era datorer,sääg till mig då så kan jag föra över dom på mitt usb. Detta gäller ju dock mina vänner som läser min blogg,annars blire lite svårt :)
Jag är en riktig filmnörd och det blir nästan värre och värre,måste kolla på en ny film varannan dag.

oooutfits.


Dagens outfit: -thihih mina gylf är öppna,buusit.
jeans-cubus
tröja-gina tricot
klocka-ur&penn
ormring-fått av syster
mitten ringen-fått av Sara
min "förlovnings" ring-fått av gammel mormor


måndagens outfit: -hemsk bild men ajjjja!
leggins-h&m
topp-?
cardigan-?
klocka-ur&penn

filmer jag vill se #8#

-Channing Tatum i en krigsfilm,det tackar man inte nej till!


-Jag är en riktig sucker för Jason Statham,han är så jäävla grym i alla filmer!


fruktsallad och disney.

Nu ska jag fixa en fruktsallad,inge glass för mig,behöver inte sånt :S
Sen blir det förmodligen en disney film för mig,allt för länge sen man såg en klassiker.♥
http://images2.fanpop.com/images/photos/8400000/Snow-White-s-Prince-snow-white-and-the-seven-dwarfs-8463324-720-540.jpg


Tequila.


Hon är min drog,jag driver inte! första jag gör när jag kommer hem är att ropa på min bebis så kommer hon och hälsar på en,ibland behöver man inte ens ropa. Hon är som min bebis!
Det är skitkul att leka kurragömma och kull,haha låter skit löjligt,men jag och syrran brukar göra det,man är på övervåningen och springer ner för trappan och hon följer efter,sen gömmer man sig i Felicias rum,så kommer hon efter men vi kan inte hålla oss för garv så hon hittar oss.
Sen brukar vi springa runt i köket och vardagsrummet och hon jagar oss,hahah vilken jävla sysselsättning.
Tequila Posh Duffy Håkansson Åström!♥

Ahh va söta vi är!!


Jag♥Dig

Dagens Hottie.


Maikel Castro ::love::

vad hände med statistiken?


Va hände? Igår hade man 113 fina läsare,idag har man runt 39,men men kvällen är uung.

sista massage lektionen.

Idag hade vi sista massage lektionen,var väl lite sorligt. Det här var bara en mjukstart i tvåan och i trean kör vi hårdare,läängtar! Har faktiskt lärt mig skit mycket på den här korta tiden.
Men det ska bli riktigt skönt att ha värsta sovmorgonen på Torsdagar,börja 10.10 och sluta 12.10
Annars har det iinte hänt mycket idag,på psykologin satt man och lyssna flittigt och skrev av tavlan. Sen visa Sarah filmerna hon hade på datan som jag ska få,the green hornet,grown ups,the fighter,Red och massa andra,film freak som jag är. Idrott sen och då körde vi massa olika grenar som man skulle göra olika övningar på,lite kul och man fick vara töntigt litet barn igen.
Slut för dagen sen,jag&Jossan drog på lunch medans dom andra drog hem,vart skit god potatisstuvning med dill och korv,muums. Kom hem,kolla pll och inte mkt annat.
Nu är det liksom liite lugnt i plugget,bara ett prov nästa vecka tror jag,sen psykologi prov(OMG!) och engelska muntligt näst nästa vecka.
Nu har jag suttit en stund och fotat på syrrans data med henne,fuula bilder säger jag bara,kan checka med henne om jag får lägga upp nån.
Ojj nu vart det för långt inlägg,sry for that babes!♥

for whom the bell tolls


Veckans avsnitt av Pretty Little Liars "For Whom the Bell Tolls" var riktigt riktig bra!!!
Jag hade dock förväntat mig att Caleb skulle komma tillbaka,det ska va han&Hanna, men han kanske kommer tillbaka,han satt ju i bilen med Hanna's 'polare' och sa "why are you doing this?" "Becuse Hanna deserve the best"
Och Aria och Ezra dåååå? fan om dom gör slut,då kommer jag hata serien,elr ah kanske inte.
Hon den där Jackie kom ju tillbaka som han hade friat till för nåt år sen,uuusch stackars Aria.
Men mer än drama hände,Spencer och Melissa krockade och man fick inte veta om barnet klarade sig eller inte. Sen vart Spencer nästan mördad av Ian i kyrkan meeen så kom A och rädda henne,fan va sur jag blir att man inte fick se vem det är,pallar inte vänta längre liksom. Men sen när polisen kom var Ian borta,ffan om han lever.
Vad mer hände? -Emily kanske ska flytta till Texas,hoppas verkligen inte det! fett synd :(
Jenna blir bara mer och mer mystik,både Ian och polisen har hon ihop det med,hmm. Och jag undrar fan va som hände med usb minnet med alla filmer i som inte får avslöjas?
Det här var säsongsavslut,så typiskt! hoppas nästa avsnitt kommer ut i Juni.
bara äälskar börjar låten.♥

Första bilderna på HP del 2.


omg.omg.omg.omg.omg.omg va taagggad jag är!!! fan nu får sommarn komma nuuu!
tänk,tänk att det är sista filmen i serien? man har följt den ända sen man var liten och nu äre slut,jag kommer böla som faaan på bion (vet ju liksom också va som kommer hända (; )
Nej men fy va taggad jag är och så kommer första delen ut på dvd nästa månad,måååste be pappa köpa den åt mig på blu ray. :)

the aviator

http://www.minframgang.se/wp-content/uploads/2010/12/the-aviator.jpg

 

Handling:

Howard Hughes levde det liv som andra drömde om. Han skapade enastående storfilmer, erövrade vackra Hollywood-stjärnor och byggde avancerade höghastighetsflygplan som han själv satte världsrekord med. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad, utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia. Och trots våldsamma flygkrascher, bestialiska anklagelser och hotande konkurser förblev Howard Hughes sin egen värsta fiende… The Aviator är den sanna och absolut unika berättelsen om en lika unik personlighet.

Min Åsikt:

Man ser trailern och tänker,woow vilken film!den måste man ju bara se...Det var korkat att tänka så.

Den var inte alls bra,så sjukt långtråkig och konstig dessutom när han börjar få massa tvångstankar och allt det där. Nej det är veeerkligen inte en film jag skulle tipsa om,intressant dock att få se hur flygplanen började byggas. Sen älskade jag att det var gryyymt många kända skådisar med,sånt gillar vi!
Fastän vissa bara var med i en eller två scener,hihhiiii min Jude Law var med,satte mig rakt upp i soffan när jag såg att han kom,såå jävla snygg!

Men jag måste säga att Leo spelade sin roll sjuuukt jävla bra. Synd bara att den bokstavligen söög.

Fast den fick 5 Oscar så det kändes som en sån film man bara var tvungen att se!

Med i filmen:

Leonardo DiCaprio (Inception,Titanic,The Departed,Shutter Island,Blood Diamond)

Cate Blanchett (Lord of the Rings,The Curious Case of Benjamin Button,Robin Hood)

John C. Reilly (Step Brothers,Gangs of New York,Cirque du Freak: The Vampire's Assistant)

Kate Beckinsale (Underworld,Pearl Harbor,Click,Everybody's Fine,Snow Angels,Whiteout)

Alec Baldwin (The Departed,The Hunt for Red October,It's Complicated,My Sisters Keeper)

Ian Holm (Lord of the Rings,Ratatouille,Alien,The Fifth Element)

Danny Huston (X-Men Origins: Wolverine,Children of Men,21 Grams)

Gwen Stefani (Click,50 First Dates,Zoolander)

Jude Law (Sherlock Holmes,The Holiday,Repo Men,Alfie,Sky Captain and the World of Tomorrow)

Adam Scott,Matt Ross,Frances Conroy,Alan Alda,Edward Herrmann,Williem Dafoe,

-Ja nu kanske ni fattar va jag menar med många skådisar? det här är bara häften.


chillkväll

as nice kväll,åt kött och potatisgratäng,har typ inte ätit kött på en vecka? om inte mer? äälskar kött.
Sen såg jag klart filmen jag börja kolla på,men somna. Den var inte alls bra. Vaknade av att jag låg och bet mig i tungan hårdare och hårdare så fick svinont,noormalt liksom?
Gick upp och tog en långpromenad med pappa och hundarna,var skönt att få komma ut fastän det blåste som fan.
Sen har jag inte gjort mycket mer,degat i sängen och varit på syrrans data,ska nu göra min mind map till svenskan,lite sent kanske men måste göras.
Nu ska jag stänga ner,tjenixen.

Lite panik över etikbajsprov.

-heeeeeh mogen rubrik.
Idag hade vi värsta feta provet i etik,man skulle kunna kost/abort/obduktion&transplantation i åtta olika religioner,sen skulle man kunna Jag-Det Relation och Jag-Du Relation,vi skulle kunna massa frågor i boken som jag inte hade läst,smart tjej! och sen massa annat skit. Jag satt sist kvar och skrev som en jävla galning,får jag inte G kommer jag nog bryta ihop,har pluggat som faan på religionerna.
Innan provet hade vi historia (yaay!) där vi prata om förintelsen och gick igenom frågorna,duttig tjej som man var så hade man redan gjort frågorna,historia är ju liksom intressant.
Sen skulle vi ha haft samhälle men fick sms om att han inte var i skolan så vi fick håltimme,perfekt tid att plugga till etikprovet som vi skulle ha efter,alla satt och förhörde varandra.
Efter etiken drog vi på lunch,skit mat så har varit hungrig hela dagen. Engelska sen då vi övade på listning till NP som vi ska ha snart och jag bookstavligen suger på det,asså jag fattar ju va personen säger på spelaren och kan tyda och prata om det,men att skriva ner och anteckna,samtidigt som man lyssnar,det är fan skit svårt!
Omvårdnad sen och då snacka vi bara om vår klassresa i sommar,vi har bestämt nåt äntligen och jag måste säg att jag är taggad.

fyfan va respektlöst.

En tjej på facebook hade det här som status. Jag vart riktigt jävla arg!
Asså katastrofen i Japan är enligt mig inte nåt att skämta om,fyfan tänk på alla människor som förlorat sina familjer och hus,allt?

Hjälp de drabbade i Japan, skicka en bild på DIF till 72400 och visa att det finns värre katastrofer..

Black Eyed Peas göre igen!


Jävligt bra låt,läskigt dock att den filmades in i Japan en vecka innan katastrofen.

svar på kommentar.

vart har du köpt hängslebyxorna :O? grymt snygga.
https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1255734/images/2010/bild-3764_102832489.jpg
Tack :) Dom har jag faktiskt ärvt så vet inte riktigt. :/

filmer jag vill se #7#

-Älskar när det är skådisar man halft känner igen i filmer så man kan sitta och klura genonom filmen vart man sett honom någonstans. Älskar att ena killen som är med i Meskada är med i The Walking Dead.

-Älskar såna här filmer,äääälskar att Karl Urban är med,liksom han är gryyym!


-Måste Måste Måste ses!

hämtmat i en vecka.

sitter och äter skit god vaniljfil med flingor och bär och såna där yogurtsak i,muuums.
Mamma och Pappa är ju på ikea och handlar nån hylla de ska ha montera upp ovan vår nya tv och så ska va tydligen ha spottar ovan,lite coolt ju?
Nu ringde dem...och det blir tydligen thai käk idag igen,ni förstår vår spis+ugn har pajjat och vår familj har haft vääldigt dålig fantasi,vi har principt ätit hämtmat sen Onsdags?Torsdags? hahah.

looove

jag drunknar i läxor!!!!

plugg plugg plugg,jag drunknar i läxor snart!!
Imorrn har vi etik prov där vi ska kunna massa skit om 7 religioner+fallbeskrivningar,etisk dilemman och massa annat skit, hur fan ska man klara det?
Sen har man två svåra historia frågor till imorrn.
En etik inlämning som skulle in för en vecka sen,den är jag klar med dock nu.
Måste läsa om svenskan och göra en mind map till uppsatsskrivningen på fredag.
Sen måste jag börja på omvårdnads frågorna som också skulle in för länge sen.

Kan inte nån bara skjuta mig så jag slipper plågas i läxor? usch!

Hot topic-favourite on red carpet


Min favorit har varit länge Natalie Portman's klänning från Rodarte men jag har ändrat mig och totalkärat ner mig i Mila Kunis klänning som hon hade i år på Oscargalan från Elie Saab Haute Couture.
Hon såg helt otrolig ut,hon slog enligt mig alla! Men jag måste säga att Kate Blanchett såg verkligen vacker ut i sin klänning,fastän jag själv aldrig skulle bära den.
Men Mila Kunis klänning skulle jag bokstavligt talat dööö för,så snygg är den!
(Bild 3.)

Tangled/Trassel

watch-tangled-online

Handling:

Flynn Rider är kungarikets mest eftersökta tjuv, väljer ett hemligt torn som sitt gömställe djupt inne i skogen. Där blir han tillfångatagen av Rapunzel, en vacker och modig tonåring vars gyllene hår är förtrollat och 23 meter långt. Rapunzel ser den snygge tjuven som en väg ut ur tornet där hon avtjänar ett livslångt utegångsförbud. Snart beger sig det udda paret ut på ett riktigt trassligt, hårresande och actionspäckat äventyr.

Min Åsikt:

Den var grym! när jag såg trailern för första gången vart jag riktigt besviken och bestämde mig för att aldrig se den där skit filmen,men så fick jag den av en kompis och det visade sig att den var riktigt riktigt bra. Mina favoriter var helt klart kameleonten Pasqual och hästen Maximus,haha så sjukt kul när Flynn och han alltid bråkar. Den var rolig,man skrattade ofta,den var sorlig så jag grät ofta och den var grymt fin. Älskar deras relation,så himla söta. Musiken i filmen var bra,fastän det var bara Mandy Moore som sjöng typ. Och styvmorsan kan dra åt helvete,damn va jag hatade henne.

Rösterna i filmen (på engelska):

Mandy Moore (A Walk to Remember,Saved!,Princess Diaries)

Zachary Levi (Chuck,Less than Perfect,Alvin and the Chipmunks 2)

Ron Perlman (Hellboy,Alien,Sons of Anarchy)

Donna Murphy (Spider-Man 2,The Fountain,The Nanny Diaries)

M.C. Gainey (Terminator 3,Beerfest,Sideways)

Jeffrey Tambor (The Hangover,There's Something About Mary,Grinchen)

Brad Garrett (Finding Nemo,Everybody Loves Raymond,Ratatouille)



Promenad.Plugg.korsord.plugg.

Sry att jag inte blogga igår,ibland orkar man bara inte.
När man kom hem plugga man bara lite sen drog man ut på värsta promenaden med Johanna och vi gick runt i en timme eller nåt. Kom hem och käka middag med familjen framför vänner och the big bang theory,det vart en mysig middag med te och toast,vår ugn har ju gått sönder så vi har gaanska dålig fantasi just nu i familjen.
Efter middan la jag mig i sängen och plugga lite etik,lyssna på musik och åt en munk. Jävligt niceig kväll,somnade tidigt dessutom.
Idag hade jag skiit svårt att gå upp ur sängen,jag gick upp runt kvart i och bussen gick 23,så drog bara på mig nått lätt och sminka mig lite snabbt. Hade psykologi först och sen västa håltimmen,satt nere i cafeterian och plugga etik,martina plugga matte och Sarah&Mimmi plugga pedagogik. Sluta med att alla satt och löste mitt korsord jag hade med mig.
Omvårdnad sen och då redovisade några grupper,samhälle sen och då skrev vi bara av tavlan men jag fattade inte ett jävla skit. Sen fick vi uppgifter vi ska plugga på till provet som jag och Sarah börja på.:)

föra veckans outfit

lite efter men här kommer några outfits från föra veckan.




tisdagens outfit:
bh-?
spets tröja-jc
byxor-h&m
halsband-fick när jag döptes
örgängen-fick av Sarah i julklapp :)


onsdagens outfit: (ser extremt tjock ut men det är pågrund av tröjan)
tshirt/magtröja-h&m
linne-gina tricot
svarta jeans-cubus
mössa-cubus
örhängen som inte syns-tumba guld
ringar-julklapp och tumba guld


Maslows behovstrappa.

Har faktiskt varit en rolig dag,fastän man har varit i skolan.
Började med psykologi där vi gick igenom Maslow behovstrappa. Lunch sen och det vart skinksås med pasta,sen fick vi väärsta skrattattacken,vi garvade åt typ allt! speciellt jag och mimmi,vi gick varandra på nerverna hela tiden och garvade som fan åt varandra. Sen var det en tjej bredvid oss som fick sallad i håret för att hennes polare kasta på henne då vart det en het disskution mellan mig och Mimmi,hon trodde det var pasta och jag visste att det var sallad,haha så vi satt i typ 10 min tills vi frågade Sofia som satt med den där tjejen,hahha herregud. Jaa så från lunchen till vi sluta har vi garvat,har skit ont i magen nu asså.
Nu ska jag fixa en macka och vänta på söta men sega Mimmi på att logga in så vi kan plugga. :)

fan va sugen man vart på doonken.

mean girls 2


Handling:
Har ni sett första Mean Girls booorde ni fatta va den här handlar om.
Ja preciis,exakt samma sak. En ny tjej i skolan som får det jobbigt med skolans populäraste tjejer och dom gör allt för att bryta ner henne,fast hon ger inte upp så lätt.

Min Åsikt:

Fan vilken skämt till film,blir så jäkla iritterad på att dom gjort en 2:a av min favorit film och dessutom är det bara massa extremt löjliga disney "kändisar". Handlingen var löjlig ändå den var exakt samma som första filmen,dom hade totalt förstört den. Och klääderna ska vi inte snacka om,fyfan va hemska kläder brudarna hade,första jag gjorde när jag såg dem var att jag garva tills jag grät,driver inte.
Och allt vart så sjukt överdrivet i den här filmen.
Anledningen till att jag såg den här filmen var för att pappa fixa hem den och då kändes det som att jag var tvungen att se den. Men det är absoluuut ingen film jag rekommenderar. Skrattar bara.
Okej ända fördelen med filmen var att snyggingen Diego Boneta var med,hyperventilerade när han kom.::love::

Med i filmen:
Meaghan Martin (Camp Rock,House)
Jennifer Stone (Wizards at Waverly Place+the movie,Secondhand lions)
Maiara Walsh (Cory in the House,Desperate Housewives,The Prankster)
Nicole Gale Anderson (Princess,Jonas)
Claire Holt (H2O: Just Add Water,Messengers 2)
Linden Ashby (Melrose Place,The Young and the Restless,Wyatt Earp)
Diego Boneta (90210,Pretty Little Liars)
Amber Wallace (Run Ronnie Run,90210,Black Oasis)


Vem bar den bäst?

Kändisduell: Selena Gomez vs Katherine Heigl
Vem passade bäst i den här klänningen från Reem Acra?
Selena Gomez eller Katherine Heigl?

Själv tycker jag att Selena var lite snyggare,mer ungdomlig och hennes frisyr var ju riktigt snygg!
Men ändå gillar jag Katherine's mer,den var liksom mer stiligare den blåa färgen var ju grymt mycket snyggare än den lila.

snygga till sig kanske?

Nuu ska jag snygga till mig och dra till Hanna. Ha en myysig och asnice fredag!♥

Black swan


Handling:
Liksom de flesta ballerinor kretsar hela Ninas liv kring ballett. Hon är en av de starkast lysande stjärnorna i New York City Ballet Company och när det blir dags att ersätta prima ballerinan Beth som huvudrollen i Svansjön står Nina på tur. Men hon får oväntad konkurrens i nykomlingen Lily som imponerar stort på regissören med sin sensualitet och passion. Allt som detvå rivalerna utvecklar en skruvad vänskap blir Nina mer och mer desperat och frågan är hur långt hon är villig att pressa sig själv för sin karriär.

Min Åsikt:
Helt rätt att Natalie Portman fick en oscar för bästa kvinnliga huvudroll,hon var heelt otrolig i Black Swan,spelade rollen så sjukt bra!
Filmen var ju riktigt konstig och skum,man var förvirrad rätt så ofta. Ibland gillar jag inte såna här filmer eftersom man förstår inte ett skit vad som händer och då blir filmen automatiskt mycket tråkigare,men när filmen var slut och man satt och funderade på va fan som hände så fattade man lite ju.

Med i filmen:
Natalie Portman (V for Vendetta,Star Wars,Brothers)
Mila Kunis (Dumpad,The Book of Eli,That '70s show)
Winona Ryder (Edward Scissorhands,Bram Stokers Dracula,Alien)
Vincent Cassel (Shrek,Medan vi faller,Irreversible)
Sebastian Stan (Gossip Girl,The Covenant,Hot Tub Time Machine)


Skridsko åkning i Tullinge.

Sitter och äter chirre och oboy,tjockis?
Idag åkte vi skridskor med klassen på idrotten och det var riktigt hemskt!
Cissi fick hålla i mig för att jag skulle komma till resten av klassen och sen när dom körde match övade jag med Busra,hahah gick åt helvete för oss båda. Men enligt mig var det ett mirakel att jag ställde mig på isen och försökte åtminstonde,fan mer kan hon inte begära.
Innan vi åkte dit hade jag massage i skolan,riktigt skönt vare som vanligt. Och lika kul som vanligt.
Efter det drog jag hem till Jossan och åt lite av hennes lunch och kolla bbt och snacka lite skit...
När syrran kommer hem ska jag plugga för då är min "datatid" slut.
Men en sak ska ni ha klart för er,aaaaldriiig att jag ställer mig på ett par skridskor igen,never ever!http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/189993_1759571002376_1632071878_1725177_4650882_n.jpg

BAAZIINGA!


HAHAHAHHAHAHA har suttit och döööö garvat med min syster åt big bang theory!
hittade en skit bra video med massa roliga klipp med Sheldon men man får inte ta länken från den,men vill se se och garva så ni kissar på er,tyck här.
Åhh det är så sjukt kul när han säger Bazinga! Hahahahahah eller när han klär ut sig i slutet och säger "I will be back before this banana hits the ground" -Springer iväg.
HAHahaha asså jag garvar så mkt att jag gråter,Sheldon gör verkligen serien!♥

this is my lover.

http://www.modekungen.se/images/uploads/Dam%20Vaskor/Vaska215.jpghttp://www.modekungen.se/images/uploads/Dam%20Vaskor/Vaska215.2.jpg
Den här väskan ska bli min,899:- är den fan värd!
får höra om mamma och pappa kan sponsra lite kanske,om inte köper jag den ändå!
fan va snygg den är!!♥

Vääskor.

Jag har blivit kär,och då menar jag käär!:love:
från accent. 399:-från accent 399:-

Jag gjorde nyss nåt riiiiiktigt korkat,jag gick in på modekungen.se och helveeete va jag hittade saker!!!
Ringarna..omg va äckligt snygga men har jag råd med en ring för 300kr? njaaa.


Kingsleah Tigers Eye


This is my dog Jasper (Kingsleah Tigers Eye). Han är verkligen min boy, det var egentligen länge sen jag vart så här fäst vid en hund. Några jag minns från min uppväxt är Sandra,Shila och Feven.
Och nu är Jeppe min nya favorit,han är så sjukt jävla söt,hela tiden. Och han är alltid glad,eller ja kanske inte när mamma badar honom,då är han ganska ledsen.
Han är riiktigt busig,han går och hämtar saker heeela tiden och biter sönder allt,han går speciellt in i syrrans rum och hämtar saker som pennor,sudd,smink,gosedjur och nångång har han kommit med felicias bh,hahah så himla söt.
Men Jeppe är verkligen min priins,han är så himla gosig och snäll och rolig.
PUSS på dig min älskling,du kommer alltid vara min bebis boy!♥


Kylie Minogue eller Travie Mccoy?

Taio Cruz ft.Kylie Minogue-Higher


Taio Cruz ft.Travie McCoy-Higher


Vilken version tycker ni är bäst?
Tycker båda är lika bra men det lutar mer mott Travie.

Sommarjobba vare häär.

Ska söka sommarjobb inom kommunen,truuur jag. Vi får se!
Men några alternativ som låter lockande är:

*djurskötare
*bibliotek
*markskötsel


haha oj va många va? men funderar fan på bibliotek,det är lite min grej!

Bilden är så fett random.

Vad händer efter döden?


hahah döden låter ju inte så farlig om det blir så enligt Jossan.

HOT BOYS MADE BY SARA!

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/196924_208648509145895_100000022412233_858500_8213871_n.jpg
Penn Badgley,Ian Somerhalder,Shia Labeouf,Paul Wesley,Robert Pattinson,Taylor Lautner,Patrick Dempsey,Wentworth Miller,Bruno Mars,Orlando Bloom,Oskar Linnros,Ben Affleck,Chace Crawford,Ed Westwick,Adam Brody,Brad Pitt,Cam Gigandet,Ashton Kutcher,Johnny Depp,David Beckham,Kellan Lutz.


Läskigt att jag kan stava allas namn utan google. Elr ja nästan alla.
Vet inte vrf men jag är bra på att komma ihåg kändisnamn.

plugg plugg plugg

Sitter och dricker te,lyssnar på plugg listan på spotify och pluggar genom msn med Jossan,etikskit asså. Så jobbiga frågor. Sen blire omvårdnad,uusch pallar inte.

Jag just nu.:)

Årsmöte i Tullinge Gymnasium.


Igår efter skolan drog man till Centrum och träffa Hanna,drog hem till henne och hämta Cindy (hennes hund) och kolla lite snabbt på vad hon hade köpt i London,sen drog vi hem till mig och hämta min hund Jasper och sen mötte(?) vi upp Sara som hade Bella med sig. Så det vart värsta "hunddagiset"
Vi tog inte sån lång promenad med hundarna för solen började gå ner och ingen av oss hade vantar så vi frös som faan. Kom hem,åt middag med familjen och mormor och sen åt vi chokladpudding framför halv åtta hos mig. När hon åkte hem städade jag undan allt i köket och kolla på vd med syrran.
Släckte lampan runt 00.12 för jag var heeelt inne i min bok så glömde bort tiden,brukar annars släcka ner runt 23.30 så har man en halvtimme på sig att somna innan natten,som inte bruukar funka så bra.

Idag hade vi först historia,wihu älskar den lektionen. Jag är ju filmälskare,det vet nog alla om som känner mig. Och krigsfilmer är en stoooor favorit! pearl harbor,saving private ryan,defiance....
Så det blir roligare att diskutera i klassen och det är roligt för man hänger med lättare,tack vare film!
Samhälle sen då vi skrev på tavlan,etik sen och då såg vi klart filmen som vi börja se igår som handla om prostituerade i Iran nånting nånting...Lurre sen och det vart nån vidrig indisk gryta med curry nånting,såg ut som hundspya! aja vi satt kvar ovanligt länge idag och bara skratta och skratta åt allt.
Sen var det årsmöte i skolan där man fick fika+närvaro så det var klart att man drog dit liksom. Men det var inte värt det ska ni veta,det var kaos när alla ville säga sina åsikter om den nya elevråds ordförande.
Och så var dte knappt nån luft där nere så hade skit svårt att andas genom näsan för jag är så sjukt förkyld också. Efter mötet drog vi hem,sen jag kom hem har jag kollat vd,käkat chokladpudding och kollat halva pll,dddööör åt den serien,damn va bra den är!
Så här snygg var jag i skolan idag,haha!


filmer jag vill se #6#

-Daamn Matt Damon är heet i filmbranchen det här året!



wihuu

Sitter och pluggar etik och käkar chookladepudding. Lyssnar också på min lista "Svenskt skit" på spotify och just nu är det Håkan som spelas på högsta volym,pappsen sitter uppe och mamma borstar hunden i källaren så liksom ingen märker att jag har väärsta svenska festen härnere.
Fett flumm liksom.

PS.Jag har fått en sockerkick känner jag,uuupps.
PS2.Nu spelas det Petter-Mikrofonkåt,fett tung.

efterlyses!!!


Mina älsklingar är borta,jag hittar dem inte,helt borta!
Och jag har rensat i hela rummet,alla smyckelådor och kollat i väskor och allt men dom är verkligen heelt borta,minns liksom inte ens när jag bärde dem sist (men det var ett tag sen) Uhhhh jag dör.
Och nu igår märkte jag att mina andra liknande örhängen utan tryck på är också borta,hurr fan ska jag göra då? fanfanfanfan.

this weekend was a-a-awesome!

Har inte varit hemma på hela helgen så har inte haft tid att blogga.
Igår vart det lasange framför Solsidan med familjen,men jag vart allt för trött för att ens försöka fatta skämten. Sen gick jag och la mig och såg pretty woman med syster.
Idag äre måndag,jag var heeeelt jävla död när jag skulle upp,ändå hade jag en timmes sovmorgon. Kunde knappt ha ögonen öppna. Men skoldagen flöt på som vanligt,hade psykologi först,lurre burre sen och det vart korvgryta. Engelska sen och jobbade med Mimmi,duttiga cheyer!
Omvårdnad sen då vi fick tillbaka våra prov och jag fick G,sen fick vi tillbaka fallbeskrivningen och alla frågor vi gjort sen praktiken och där fick jag VG på båda,lite nice asså!
Sen fick vi välja en sak i vården vi ska presentera i 5min framför klassen. Man skulle egentligen stanna kvar i skolan och arbeta men alla drog hem.
Nu är jag hemma,ska ta nåt att käka...pusss!

-.-

stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress

fyfan va söta!


Åhh ser ut som små bollar som springer runt,geee mig!!!♥


Jag är helt nerkärad i dom!!! Jag ska heelt klart ha en engelsk bulldog när jag blir vuxen!

Dagens Hottie.


Paul Wesley....omg va snygg!
kolla armarna :love:

50 minuters lektion.

Började 10.00 och slutade 10.50,haha onödigt med en 50 minuters lektion och sen dra hem. Försov mig idag,vaknade och somna om igen men vakna när klockan var 39 och jag skulle gå hel,liite bråttom.
Och så hade jag beslutångest om vilka kläder jag skulle ha på mig och vilka smycken till och sen skulle jag få bort gårdagens smink och sminka på nytt. Gaalet stress.
På svenskan prata vi om uppsatsen vi ska skiva om några veckor och så fick vi testa på att skriva referat.
Åt lurre i skolan och det blev pasta och köttfärssås. Drog hem och träffa både Johanna och Robin på bussen hem och så när jag skulle av träffa jag Becka som tydligen hade suttit på samma buss,haha fail.
Nu ska jag fixa lite hemma så man slipper ha en arg mamma när hon kommer hem. TJADÅ!♥

Nina Debrov and Candice Accola.


fin fina cheyer.

outfits.


Måndag:
jeans-cubus
tröja-gina tricot
ringar-lite här och där

Onsdag:
linne-gina tricot
cardigan-h&m
jeans-h&m
ringar-här och där
halsband-jc


Idag:
tröja-h&m
leggins-lindex
ringar-här o där


jacka-h&m
väska-gina tricot
halsduk-?


Sov med blött hår och voula,snygg frilla dagen efter. Ibland har man otur och det blir skiit fult,men inte idag. Skulle faktiskt vilja ha lite lockigt hår,skit snyggt ju.





Martina Brolin.


Martina Brolin,vi har vetat om varandra läänge,ända sen Broängen men vi kände kände inte varandra på det visset. Vi gick förbi varandra i korridorerna och tänkte "ah där är Martina elr va hon heter" och du tänkte säkert "omg där är Mikaela,fan va hon ser ut!" hahaha nej jag skojja men jag hade ju min period ett tag i broängen som jag idag skäms över så jääävla mkt,men jag är stolt över mig själv som vågat stå upp för mig själv och inte brytt mig va folk tyckt.
Men när jag börja Tullinge Gymnasium hade du redan gått ett år och jag är såå glad att vi hamna i samma klass. Du gör en glad och på bra humör. Våran sak är att kolla killar i matsalen,hahah eller hur Tinis?

Snygga killarna på min tumblr.

Martina ville att jag skulle lägga upp fler snygga killar,men känner att min blogg kommer bli BOMBAD med snygga killar då,så ska försöka börja lägga in mkt bilder på min tumblr så kan man om man vill gå in där och kolla. Jag kommer ha min tumblr länkad på höger sida på bloggen så ni lätt kan gå in där.

MikaelaJeanette heter jag där oxå.

Führerns Elit

Führerns elit


Handling:
Tyskland 1942. Friedrich Weimer är en 17-åring vars boxningstalang gör att han kommer in på elitskolan Napola för framtida SS-officerare. Här fostras pojkar till soldater i det tusenåriga riket.

Min Åsikt:
Faktiskt riktigt bra. Skit hemsk dock,jag grät ett antal gånger när dom sköt alla ryssar,uscha!
Och jag vart så jävla äcklad när dom gjorde Hitler symbolen så fort dom hälsa på varandra,vidriga männsikor. När jag hade sett klart filmen och kom ut till pappa och mamma såg dom diirekt att jag gråtit och mamma bah "Har du gråtit?" och såklart ska pappa "Var filmen sorlig?" haha aja.
Vi fick ju i läxa att se den här och det var en riktigt bra läxa. Ääälskar filmer.
Kan tyvärr inte skriva mer vad som hände för alla andra i min historia klass har som läxa att se den så kan ju inte avslöja allt ;).

Ian Somerhalder/Damon Salvatore.

sooo ladies,nu är det bara att dregla. Tycker ni han är ful kan ni dra åt helvete,njeet skoja bara!
Men man måste ha väärldens äckligaste smak när det gäller killar om man tycker grabben är ful.


Massage lektionen och Seth Cohen,

Sitter och lyssnar på Oskar Linnros och kollar bilder på Ian Somerhalder,mums på honom! håller på samla in bilder till ett collage ni ska få se sen,eller flera för alla 20 bilderr får liksom inte plats. I know I'm crazy :S
Men idag börja skoldagen med underbar massage lektion,älskar dom där timmarna vi har med Pea, bara få lära oss muskler och hur man masserar. Sen hade vi feta långa håltimmen så vi satte oss och spela yatzy i cafeterian. Idrott sen och Busra,Selma och Terese höll i uppvärmningen och sen körde vi nånting med balansen och sånt,körde med Jossan och Sarah och det var riktigt kul.
Garvade som fan åt alla stationer vi var på,jag och Jossan är så himla otränade medans Sarah slänger ner oss på mattan på en gång,hahah.
Gick ner till stationen sen med Jossan och tog tåget,nu är jag hemma och ska ta en macka och göra te.
PS.Det här inlägget skulle va klart för minst två timmar sen,seeg jag är på att skriva ett jävla inlägg.
cuuutie♥

Fall tv 2010-Vampire Diaries.

Älskar det här gänget,så sjukt roliga!



Nu är allt avklarat.

Hinner inte blogga så mycket tyvärr. Vanlig skoldag,hade historia först som var riktigt intressant,historia är fan kul. Garva lite åt mig själv när Klara vår lärare frågade om nån hade sett Pearl Harbor och jag var den ända som höll upp handen och lite senare frågade hon om nån hade sett Saving private ryan och jag var den ända som höll upp handen igen,hahah film nörd som jag är. Sen hade vi samhälls förhör som faktiskt gick bra,tack vare Martina som förhörde mig på bussen. Sen efter det hade vi omvårdnadsprov som gick sådääär,man vet aldrig med BM's prov,men hoppas på ett G iaf,annars blir jag verkligen skit sur. Sen efter det hade vi lunch men jag kunde inte äta pågrund av mina dumma tänder så har gått och varit hungrig hela jävla dagen och så ska vi käka pizza till middag,kuul? kommer äta ändå (A)
Ja på lunchen spela vi ett spel som jag nu inte kommer ihåg va det heter men man är i lag och så får man ett ord som man ska förklara och så ska dom andra i laget gissa vad det är. Mitt lag förlora tyvärr men jag skyller på att det var första gången för mig,hahhahaha herregud när jag skulle förklara mitt ord,gick inte så bra asså.
Engelska förhör sen som gick väl okej,hon sa inget speciellt men jag kunde dom flesta som hon sa.
Omvårdnad sen och då snacka vi bara om vår resa till liseberg som kanske blir av i sommar,måste börja spara pengar isåfall.
Shiiieeet nu måste jag gitta från datan,har annat att göra.
Haha vet ni var jag hat för läxa i historian?-se film,fett nice ju!

filmer jag vill se #5#

-Älskar Robert Downey Jr. ,han är verkligen helgrym. Speciellt i Shrelock Holems,myy gosh.

-Damn va bra den verkar va!



dagens hotties.


Robert Pattinson & Andrew Garfield från The Social Network.♥

Tandläkaren.fettisdagen.plugg.

Nu är omvårdnaden klar,pheew.
Idag börja skolan med psykologi och vi snacka mest inför provet imorrn och sen hade vi lite psykologi igen på slutet. Svenska sen och då fick vi disskutera om olika saker i grupper ex. Om det är bra att ha syskon osv. Och sen fick vi en uppgift,välja en bild hon tagit fram och skriva om den,jag tog en gullig bild på en kvinna och man som satt och drack ur ett glas med sugrör.
Lurre sen och den var väl helt okej,men laaaat som jag är pallade jag inte gå och hämta mer,tycker dom borde ha stora fat som dom kommer med till borden,fett nice ju?
Etik/omvårdnad sen och jag drog efter en halvtimme för skulle till tandis,kul liksom det var glansis halva vägen dit,höll på ramla hela tiden.
Idag fixa han bara lite där nere på tänderna och sen börja han spänna för första gången där uppe,heelvete va ont det gjorde,det känns som framtänderna ska lossna när som helst,usch inge kul.
Men förmodligen kommer mellanrummen försvinna till nästa gång jag ska dit,blev ganska lycklig då för jag stör mig som fffaan på dem,speciellt det mellan framtänderna.
Imorrn har vi ett prov+tre läxförhör,buhuuh döda mig.

Jag och Jossan är så söta emot varandra. Men tooonight Josefine,you and me....buuumpy ride.

Linkin Park tatuering!


Satt och rita på handen och vart rätt så sugen på att skaffa en Linkin Park tatuering.
Så tänkte hur jag ville ha den och vart,så nu har jag bestämt att den ska va skriven i fin skrivstil,ganska fet skrivstil om ni fattar? och så ska det bara stå "Linkin Park" eller nåt citat från deras texter?
Och jag ska ha den under bröstet,alltså på sidan.

Kittys mensbakelse.


HAHAHHAHAHAH jag dööör! fan va pinsamt om man gjorde sånt där?
Bästa är när hon sprutar lingonsylt i munken,hahaha asså herregud.

plugglista och pluggande

Nu sätter vi på plugglistan på spotify och kör igång med Omvårdnad,börjar med Diabetes och sen stroke.
Bloggar mer sen om jag hinner,puuuuss!♥

Couples.-Pretty Little liars

Caleb and Hanna.♥

Mitt andra favorit par i den här serien,so damn cute!!
Och han är ju riktig muumsig.:)

sur chey.

JAG.ÄR.PÅ.VÄG.ATT.STRYPA.VÅRA.HUNDAR.SOM.STÅR.UTE.OCH.SKÄLLER.SOM.JÄVLA.IDIOTER!

pms-brud.se!?

första skoldagen.

Första skoldagen,var inte så farligt men jobbigt vare.
Hade psykologi först,lunch sen som var skit äcklig och engelska sen då vi fick en text som vi skulle läsa och sen styka under dom orden man inte kunde så ska vi ha det som läxa på Onsdag.
Omvårdnad sen och då anteckna vi lite och lyssna på när BM snacka om allt möjligt tråkigt.
Sen sluta vi och då gick jag,Mimmi och Jossan till stationen och alla tre hade tygskor så vi höll på ramla ett x antal gånger,hahah fan va vi garva. Sen när vi precis kom ut på perrongen åkte tåget iväg,great.
Nu sitter jag och kollar på PJ och dricker varm oboy.

Jag&Martina väntar på att bli fotograferade i skolan 2010.:D

wellcome to my f**kin life.

Det känns som som någon har släppt in mig i en labyrint, utan en minsta aning om hur jag ska ta mig ut eller vart jag ska vända mig härnäst.

Vilken väg kan man lita på?Vilken väg kan leda en rätt utgång?
Som en labyrint är allt förvirrande.

Diss och hiss.


*Hatar folk som sätter sig på mina fötter i soffan,vet inte vrf men det iritterar mig som faan!
*Folk som blir sura på en när det egentligen jag som är sura på dem men man får inte säga vrf.
*Att jag är toootalt pank,alla mina sparpengar får jag inte ta heller.
*Att det är snö och kallt när jag använder vårjacka och converse,vår hallå???
*Trött på att vara singel,it suuuucks!
*Skola imorrn.Hemskt!
*Måste vänta till April för att få se nästa extremt spännande avsnitt av VD!


*Det är sex veckor kvar till påsklov
*100 Dagar kvar tills Linkin Park i fuuucking globen,taggad chey??
*Taio Cruz och Travie McCoy/Kylie Minogue-Higher är en riktigt gryyym låt!
*skola imorrn,både diss och hiss.

Unstoppable

Unstoppable Poster


Handling:
Ett tåg med giftigt avfall som last skenar och måste stoppas till varje pris för att undvika en katastrof som riskerar att utplåna en hel stad.

Min Åsikt:
Jag var väldigt skeptisk mot den här filmen när den kom ut på trailer,det var ju iof riktigt bra skådisar med men jag gillade inte storyn,jag menar det finns redan en gammal film med samma story och så finns det en annan med Sandra Bullock så därför var jag emot denna.
Men sen sa pappa att jag skulle se den,så jag gav den en chans och såg den och den var faktiskt bättre än jag trodde att den skulle va.
Så jaa,ni kanske borde ta och se den,för den var bra/okej.
Betyg:4/5

Med i filmen:
Denzel Washington (Inside Man, Man on Fire, American Gangster, Training Day)
Chris Pine (Star Trek, Just My Luck, Carriers, Smokin' Aces)
Rosario Dawson (Eagle Eye, Seven Pounds, Sin City, Death Proof, Clerks 2)
Ethan Suplee (American History X, Chasing Amy, My Name is Earl)
Kevin Dunn (Transformers, Godzilla, Vicky Christina Barcelona)

...

Jag har gjort många misstag i mitt liv och att släppa dig var ett av dem.
Har insett nu hur mycket jag saknar dig,ditt skratt,sättet du ser på mig,rör vid mig,jag saknar verkligen allt med dig. Men så gjorde jag det dummaste och släppte dig och du försvann helt från mitt liv.
Usch va jag hatar mig själv för att jag sårade dig så,ingen förtjänar det!
Så allt jag kan säga är att jag saknar dig.♥

slappdag med melodifestivalen

Igår var en sån där riiktig slappdag,gick upp runt tre efter att ha legat och snackat i en timme om gamla minnen med syrran och kusinen. Vi fixade nudlar och såg Men in Black,runt 6 tiden gick vi ner och handla och gjorde hemgjord pizza när vi kom hem,den var sjukt god.
Sen satte vi på melodifestivalen och sen kom Sara som kom hem från Fjällen,var rätt så nice att få träffa henne igen efter typ två veckor? Usch. Så vi såg lite av melodifestivalen men sen när dom skulle sjunga igeen satte vi på film istället,det blev Dirty Dancing och Daybreakers.
Sen tagga hon hem och vi städa undan och gick o la oss och kolla på Vampire Diaries.
Ujj nu har jag bråttom,trodde det här inlägget skulle ta snabbare men icke,nu måste jag springa och klä på mig. Puss bloggar sen.♥


127 Hours




Handling:

En historia baserad på en verklig händelse. Aron Ralston är en äventyrare som råkar fastna vid ett klippblock mitt i Utahs öken och måste hålla sig vid liv för att räddas.

Min Åsikt:
Att det är en sann historia gör filmen så sjukt bra och att han klarade sig i fem dagar där nere är ju helt otroligt. Har velat sett den här sen jag såg trailern för första gången!
James Franco spelade rollen som Aron sjuukt bra också. Kunde verkligen inte slita ögonen från filmen,eller ahh några scener kunde jag faktiskt inte kolla på. Hahah det var en scen som jag och Jossan hoppade till i som fan,hahahah.
Sen var den lite rolig också ibland,det var scener som var heelt sjuka men han har ju humor asså.
Men ni borde verkligen se den! helt klart sevärd.
Betyg:5/5

Med i filmen:
James Franco (Spider-Man, Eat Pray Love, Milk, Pineapple Express)
Kate Mara (Iron Man 2, Shooter, We are Marshall)
Lizzy Caplan (Cloverfield, Mean Girls, Hot Tub Time Machine)
Amber Tamblyn (The Ring, The Sisterhood of the Traveling Pants)
Treat Williams (What Happens in Vegas, Everwood, Miss Secret Agent 2)
Kate Burton (Max Payne, Stay, Remember Me, What Just Happend)
Clémence Poésy (In Bruges, Harry Potter and the Golbet of Fire, Gossip Girl, Heartless)


oth.shopping.fika.bio.film.

Igår drog man hem till Becka på dagen och hade en one tree hill marathon dag som vi brukar ha. Drog hem och fixa mig för bio och fika med brudsen Sarah och Jossan,vi drog först till skäris och jag köpte ett par svarta jeans som jag kaaanske visar på bloggen senare. Sen drog vi till heron och fika på donken,hööh.
Och sen gjorde vi nog det sjukaste jag har gjort på bio,vi köpte en stor chips påse och tog såna där bunkar man tar godis i på willys,sen köpte vi 1l cola och tog muggar från donken,hahah första hade vi tänkt köpa dipp också,meeen det gick inte,typiskt för vi var skit sugna på det,förutom Jossan kanske för hon skämdes bara. Vi såg 127 Hours som jag ska skriva om sen.
Kom hem ganska sent,var svin hungrig så tog lite mat och kolla på CSI med syrran.
Idag har jag inte gjort mkt,städat och hjälpt till hemma,kollat film med kusinen och syster. Nu ska vi se All the boys love mandy lane,så cyyya!:)

Dagens Hottie.


Becks hur kan du tycka han är ful? :O

nyinköpt!


Dirty Dancing,Edge of Darkness,Babel,Kick-Ass,The Aviator,Mr.Magorium's Wonder Emporium,Snabba Cash och Hurt locker,nuu blire filmmys!♥

Dirty Dancing-Baby and Johnny



En av mina favorit filmer,så damn bra!
r.i.p Patrick Swayze:(♥

IPig är ett måste!!

AMETHYST Högtalare iPig rosa
Såg att min polare hade en sån här och jag vart käär!
Och vill man höja kan man bara 'svepa' handen över örat,coolt huhh?
542:- har jag hittat den för,trooor jag ska köpa den,vad tycker ni?♥

Blue Naomi


Veckans avsnitt "Blue Naomi" var riktigt bra!
Jag viiisste att Liam och Annie var emot Emily och att dom satte dit henne,hahah bye bye bitch.
Fett ballt att Snoop Dogg var med i avsnittet,höll på dö när han stod där vid sin bil,cooooolt!
Och Naomi då,hahaha klär ut sig till Avatar och går på den där klubben som hon trodde alla skulle klä ut sig,stackarn! aja hon fick sin nörd iaf,lite gulligt sådär? -Hon är skolans populäraste brud och han är en nörd och ändå måste dom hålla sin relation hemlig för att dom inte vill att alla ska veta,hehehe.
Occccch så till Silver och Audrinna,jeeevla säger jag bara! Silver sa till Aid att det var hon som var otrogen med Navid och nu sprider Aid en nakenbild på Silver,hjälp?
Aja nu har ju ALLA serier säsongslut så det innebär att jag måste vänta till Juni för att få se nästa avsnitt som också verkar skiit bra!

Sportlovet.

Hittills har lovet varit bra!
Igår drog jag in till stan med mina favo tjejer Sarah och Jossan och shoppade,fick med mig ett par jeans och inget mer,är ju helt paank,eller kanske inte har runt 2000 i min burk men det ska spaaras.
Sen drog jag på en väldigt kort promenad med Becka på kvällen men vi gick till ica,köpte lite godis och drog hem till mig istället och kolla film. Sen helt random gjorde vi pärlarmband och lyssna på gammal musik som vi lyssna på när vi var små. Hon drog hem runt elva tiden och då fortsatte jag göra mitt armband.
Idag drog man till Skärholmen med Johanna och shoppa idag igen,det var mysigt och vi hade massor att snacka om.
Såg nyss klart Dirty Dancing med mamma och syrran,daamn va bra den var! asså den var så sjukt fin. Och jag har total kärat ner mig i honom nu,guud va snygg.
Men nu ska jag kolla veckans avsnitt av pritty little liars. Tjjjeni.

RSS 2.0