duschen kallar.

ska ta en extremt sen dusch och sen bädda ner mig och lösa korsord,usch va gammal jag låter?
Men jag ska tillägga att det är 'Buslätta' så det är inga svårigheter.

Frestad


gaalet bra bok! gaalet bra serie!
-ska inte säga mkt eftersom jag känner folk som läser dom här.
Men fan va besviken jag vart på slutet,alltså jag satt där och gapa+grät.
helt sjukt,shiit alltså allt vart så konstigt. Och nästa bok som är översatt kommer ut i Juni,hahah som om jag kan vänta? så beställde både sjunde och åttonde boken på engelska istället,oooorkar inte vänta.
Och åttonde boken kom ut 2011,så man vete fan när den kommer ut på svenska liksom.
Shit va ni borde läsa den här serien,galet bra! -läs dom innan dom kommer ut på film/serie som det snackas om. Jag föredrar att läsa faktiskt,filmerna blir man alltid besviken på,kolla på Twilight filmerna liksom?
Vill ni läsa den här serien heter första boken,Vampyrens Märke. Första böckerna var inte väärlds bra,men nu från bok 3 vände det och dom vart skiit bra. Stör mig liiiite dock på Zoey som ska typ vara tillsammans med 3 killar samtidigt och sen klaga på att dom är jobbiga som är svartsjuka hela tiden,hahah vafan troru??

the house guest


Vampire Diaries
"The House Guest" var gaaalet bra(som vanligt!)!
Hände så mkt att jag inte vet hur jag ska börja,Katherine är ju tillbaka och vill sammarbeta med Damon och Stefan,vet inte om man kan lita på henne?- Tyckte synd om Damon när han fick reda på att Katherine och John hade planerat att få död på Damon,antingen han eller Stefan och hon valde Stefan,bitch! Älskade i slutet när hon försökte förföra honom men han dissar henne,haaah!
Det här var ett riktigt häx avsnitt,Jonas och Luka försökte återuppliva Elijah men i slutändan dör bara Luka av hemska brännskador,jag fällde några tårar faktiskt för jag gillade Luka. Och allt var ju Jonas fel,han uttsatte sin egna son för skit stor fara,icke ok!
Och såklart skyllde han allt på Stefan och ville straffa honom,genom att döda Elena. Restaurang scenen var grymt bra,först blire loove mellan Caroline och Matt och sen kommer Jonas och letar efter Elena.
Och juuuste Bonnie frågar Elena va hon tycker om att hon dejtar hennes bror och Elena godkänner,pheew!
Bästa var när Katherine spelar Elena och Jonas går på det och Katherine dödar honom. Sorligt men ändå bra och på det ger han tiilbaka Bonnie sina krafter.
Faan nu måste vi vänta till April för att få se nästa avsnitt!!!!
Sammanfattning om nästa avsnitt hittills:
-Isobel är tillbaka (Elena's vampyr till mamma)
-Jenna kommer nog få reda på ena och det andra eftersom hon tror Isobel är död,helt död då!
-Bonnie kommer försöka ta reda på mer hur man tar död på Claude
-Känns som att Isobel och Katherine kommer planera nåt nu!

Stockholms skärgård.

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har varit på landet hela veckan och kom hem idag. Har varit riktigt nice att komma bort från allt skit i Tumba och runt omkring mig. Meen sjuk vart man ju såklart,feber första dagen man kom ut,förskyld,hosta och haft skit ont i öronen,fast nu har jag bara hosta och liite förskylning.
Den här veckan har varit heeelt underbar,ni ska bara veta!
Onsdags-Åkte ut till horsten med sex skotrar,åkte 9 på morgonen och kom hem runt 5.
Fredags-Åkte först till Möja med Erik och handla,'fest' senare på kvällen och tacos till middag.
Lördags-Åkte alla till Sandhamn och åt lunch,tog sjömansbiffen som gick på 203:- sviiindyrt! men fanns typ inget annat,sen tog jag och Sofia efterrätt,glass med hemgjord kolasås,daaaamn va gott det var! Sen gick vi ut och tog några bilder innan båda börja frysa så vi gick in. När vi stod och vänta på att få komma in på båten när vi skulle hem gick en tjej förbi oss alla och jag&Sofia reagerade på samma sätt,dååvare Carola och Kicken(som jag dock inte såg)som gick förbi oss,hahah skojja inte om att jag vart chockad?
Och det var inte direkt så att hon hälsa eller nåt,dom bah gick förbi,oförskämda kändisar liksom.
Då skulle de antagligen till seglarhotellet som är så sjukt populärt.
Så jaop ni kan jag stryka från listan att jag har sett Carola och Kicken's ryggtavla.
Söndag-Skulle följt med på isen och ta upp torsknäten men jag mådde skit och kände att jag inte klara av det,gick upp och tog en macka och somna igen o sov i flera timmar.mormor väckte mig och sa att vi skulle dra på middag snart hos Klas och Elise,så det var bara att sätta på sig alla kläder och ut i kalla kylan.
Var inte världens godaste middag så åt mormors goda bröd istället,såg solsidan och sen börja Wallander,daamn va bra den var?! jo jag höll på dö när Jocke nästan dog,fifan asså!



Senaste dagarna.

ligger just nu i min mysiga säng på landet och kollar på tv. Idag har vi åkt på skotern till Möja för att handla, gick skit snabbt och isen var rikitgt guppig så jag flög upp i luften flera gånger,läskigt men samtidigt kul.
När vi kom hem drog vi direkt till "ungdomsgården" som dom kallar det,det är en husvagn mitt ute i skogen där alla träffas och super och snackar,det är en riktigt liten husvagn,det finns sittplats till åtta pers och vi var 18 pers och alla är ju inte direkt smala om man säger så. Drog hem runt sju tiden och käka tacos till middag sen satt och och Sofia o ladda upp alla bilder på facebook och sen kom Martin och Oscar och hämta henne. Tog en dusch och nu ligger jag här. Mormor och Erik gick nyss och la sig och jag ska se om nån film börjar,troligt?
Imorrn blire Sandhamn med hela gänget och käka lunch,innan det kommer alla hit och troligen tar en drink...eller två..eller fem?

Charlie St.Cloud

Charlie St. Cloud


Handling:
Charlie överlever den fruktansvärda olyckan som tar hans lillebror Sams liv. Men innan brodern dör lovar Charlie att alltid ta hand om honom, och döden förmår inte klippa av det känslomässiga bandet mellan bröderna. Charlie ägnar sitt liv åt att hålla löftet till Sam. När Tess dyker upp vänder hon upp och ner på Charlies värld. Kärleken till henne är så stark att han tvingas omvärdera sitt liv. Men kan han lämna Sam?
Min Åsikt:
looooved it! så sjukt fin film,jag börja böla tillomed innan filmen knappt börjat. Zac Efron var så dummt snygg i den här filmen att jag dog nästan,kände avundsjuka när hon fick va med honom,muums!
Men det var en riktigt riktigt sorlig film alltså,kändes ett tag som att den inte skulle sluta lyckligt.
Tycker alla ska se den,uusch va jag grät när han ligger i ambulansen och skriker sin brors namn,uusch då grät jag som en bebis. Men det var verkligen en riktigt fin film och jag tycker inte alls den var löjlig som andra har sagt.
Betyg:4/5

Med i filmen:
Zac Efron (High School Musical,17 Again,Me and Orson Welles,Hairspray)
Charlie Tahan (I am a Legend,Nights in Rodanthe,Burning Bright)
Amanda Crew (Sex Drive,She's the Man,Final Destination 3)
Donal Logue (Blade,Ghost Rider,The Patriot)
Kim Basinger (Final Call,8 Mile,Batman,L.A Confidential)
Ray Liotta (Hannibal,Smokin' Aces,GoodFellas,Identity)

sportlov?

Orkar inte skriva om igår,låg i sängen och kolla Charlie st. cloud och åt mango med min syster, gjorde hemmagjord pizza med mamma som var skit god och sen kolla vi på CSI. Idag är jag hemma igen eftersom inga bussar går från mig,jag vägrar gå ner till centrum och sen gå till skolan. Aja mer har jag inget att skriva om så tjaadå.

filmer jag vill se #4#



-daaamn va jag måste se den här!♥

veckans outfit.



Måndag:
skjorta-?
jeans- BikBok
pannband- Gina Tricot


Tisdag:
tröja-?
leggins- h&m
klocka- ur&penn
örhängen- åhlens


Onsdag:
linne- h&m
cardigan- h&m
leggins- lindex
armband- ?
halsband- ?


Torsdag:
tröja- bikbok
linne- jc
halsband- jc
ringar- fått
pannband- gina tricot

Fredag: -Var ju hemma så det vart slapp outfit.
skjorta- h&m
leggins- h&m
bh-?

letters to juliet

Letters2Juliet1 Letters To Juliet 2010 DvdRip XviD Noir


Handling:
Sophie, en ung amerikansk kvinna, hittar ett obesvarat brev ”Till Julia” under sin semester i Romeo & Julias hemstad Verona i Italien. Det brevet är bara ett av tusentals brev som skickas till den fiktiva älskarens gård och som normalt besvaras av ”Julias sekreterare”. Nu beger sig Sophie ut för att finna de älskande som brevet hon hittat handlar om.
Min Åsikt:
Inte alls så bra som jag trodde,första gången jag såg den på trailern tänkte jag "wow typ nya Notebook?" men så var det verkligen inte,visst det är en söt film och gullig historia men njaa det hände knappt nåt och den var långtråkig. Tråkigt för jag gillar verkligen Amanda Seyfried.
Betyg:3/5

Med i filmen:
Amanda Seyfried (Mean Girls,Dear John,Chloe,Jennifer's Body,Mamma Mia!)
Christopher Egan (Resident Evil:Extinction,Eragon,Crush)
Vanessa Redgrave (Mission: Impossible,Deep Impact)

Stockholms skärgård.

Den här helgen har varit perfekt,komma bort från allt och alla.
Åkte ju till landet i stockholms skärgård i fredags och Erik kom och hämta oss med skotern. Det var riktigt mysigt att åka i skogen och på isen när det var mörkt ute. När vi kom hem satte jag mig framför brasan och myste,för jag frös som fan om kinderna. Sen åt vi middag och satt och snacka och kolla lite på let's dance.
Och i lördags gick vi upp,åt frulle och stack ut på isen med massa människor,asså det finns inget bättre!
Vi fiskade och sen åkte vi lite längre bort och grilla fisken fast jag åt korv.
Jag,Sofia och Felicia klättrade i bergen och gick runt lite. Sen när solen började gå ner frös alla så vi drog hem till Bjurfors och runt 6-7 tiden åkte vi hem och börja på middan,kokt fisk och pressad potatis med smält smör,muuums! sen käka vi efterrätt och snacka.
Och så idag gjorde vi inte så mycket,jag och mamma gick på promenad med hundarna på isen,det är verkligen skit coolt att gå på isen,mitt ute i havet,loove it!:)

good stuff

insanely good song!

how will i forget?

Dom säger att du är dålig och att jag förtjänar bättre.
Men jag är helt medveten om det själv,jag vet att du är dålig och att jag förtjänar bättre.
Men det förändrar fortfarande inte mina känslor jag har för dig.
Hur ska jag kunna glömma när allt jag vill är att minnas.
Och hur ska jag kunna glömma när du är den ända jag har i huvudet.
Jag försöker verkligen,med all min kraft att bara få dig att försvinna
men det går inte och jag måste inse att det är lönlöst att ens försöka.
Hur ska jag kunna glömma dig när alla jag känner,känner dig?
Hur ska jag kunna glömma dig när alla frågar "hur går det med honom?"
Hur ska jag kunna glömma dig när jag ser alla dina statusar på facebook.

det ända sättet att försöka glömma är att hitta nån annan,nån bättre som behandlar mig på ett bra sätt,då ska man bara ta det stora steget nu då.

you can't blame Gravitation

"Gravitation can not be held responsible for people falling in love." -Albert Einstein

filmer jag vill se #3#




Hockey i ishuset.

Bloggade ju lite i skolan igår,hade ju psykologi och sen idrott där vi bara hade teori,inte kul. Vi fick en uppgift som vi minst måste få G i annars får man inget betyg i idrott,lite press på sig eller?:S
Men vi ska typ göra ett träningsschema som vi ska utföra i 8-12 veckor,det ska vara klart i December men ska nog börja redan nu så jag har det klart,funderar på att vänta tills sommarn så att jag kan ha simning på mitt schema. Seen när dom här veckorna har gått ska man göra ett test och se om man har fått bättre kondition. Alltså jag tycker det ska bli kul fast ändå inte,höhö.
Sen åt jag och Jossan lunch och det vart nån köttfärsröra med pasta,det var faktiskt skit gott. Dessutom fick man taco chips och sån där cheesedipp till,så jag och Jossan tog en tallrik med bara det och dela på,tjocckisar! Drog hem,tog en dusch och somna på soffan,vaknade runt fem tiden igen och gick upp för att göra mig klar,drog till ishuset och kolla hockey med Johanna,det var riktigt kul faktiskt. När jag kom hem åt jag min middag och sen la jag mig i sängen och kolla på Letters to juliet.

The dinner plan


Vampire Diaries "The Dinner Party" -DAAAAMN vilket bra avsnitt! helt jävla awesome.
Damon hade ju en middag hemma hos sig där han planerade att döda Elijah meen nåt går ju alltid fel såklart. Jag vart verkligen skit chockad när Alaric dödade Elijah,jag vart chockad att han dog så lätt. (hööh trodde jag!) Jag hatar John som fortfarande bara lägger sig i hela jävla tiden,liksom nu verkar det slut mellan Jenna och Alaric,kuul liksom! -Kanske händer nåt i nästa avsnitt.
Tycker så jäävla synd om Bonnie nu som förlora sina krafter,dumma Jonas,haate him! ändå han vill att sin egen familj ska va säker. Och jag kommer verkligen inte gilla Elena om hon ogillar att Bonnie är ihop med hennes bror Jeremy,för dom är så sööta ihop!
Älskade slutet,det var fan bäst!!!! När Elena "dödar" sig själv och Elijah blir helt galen. På nåt sätt gillar jag inte att han är död nu,han var ju så himla grym men ändå elak. Och det här avsnittet var lite sorligt när man fick se tillbaka hur Lexi hjälpte Stefan,guud va synd att hon dog.
Occcch nu är bitchen tillbaka också,I new it! men hon sa ju att hon ville hjälpa Damon,hmm vi får se hur dte går!:)

Vakna med migrän är icke kul.

Vakna med migrän,kuul! så skippade gå på massagen,kändes tråkigt att missa den men jag kunde knappt gå ur sängen. Somna om och vakna senare och kände mig bättre så drog till andra lektionen,psykologi som börjar om 10 minuter. Bloggar senare när jag kommer hem :)

serier vecka


Mkt hände det här avsnittet,Chuck vart utnyttjad av Russell,han förlorade sin familj och sin tjej Raina. Meen han är inte klar ännu,revenge next episode! Och jag tycker synd om Blair,hon har tydligen fortfarande känslor för Chuck,vilket är bra för jag hoppas verkligen att dom kan lägga ner och bli ihop igen,om inteee Blair blir ihop med Dan,det verkar vara lite 'love is in the air' mellan dem två?
Serena och Ben är sjuukt söta ihop,hoppas dom stannar hos varandra länge,bara dem kan börja lita mer på varandra. Någon annan det är synd om är Eric,han gick ju till Damien och berättade om hans känslor osv. och dessutom saker som kanske kommer få hans mamma i fängelse,snacka om dålig sits eric är i nu. En sak jag tycker är dålig är att Nate inte får en större roll,dom har gjort honom så sjuukt tråkig att det inte är sant och det har varit så gaanska för länge nu asså!


Veckans avsnitt "Revenge with the Nerd" av 90210 var bra som vanligt,drama drama and moore drama!
Hatar Audrinna mer och mer för varje avsnitt,ska man tycka synd om henne?Nej! hon tänker bara på sig själv,så ere bara och nu när hon vet att Navid har varit med någon annan tjej som dessutom är Silver,hennes egna bästis ligger hon illa till!
Och jag tycker Audrinna var sjukt elak när hon vandra in i studion där och trodde hon var nåt,Nelly var där!! fett coolt. Och hon gjorde så att Navid fick skäll,bra liksom?
Jag hatar Emily,först kopierar hon Annie,sen vänder hon hennes kompisar emot henne och sen tar hennes pojkvän,shiiit va jag verkligen h a t a r den bruden. Hoppas alla får veta snart hur falsk hon är så hon drar,vill inte ha med henne i serien längre.

OTH Screen Grab
One Tree Hill "Valentine's Day is Over" avsnittet var helt okej,hände ju egentligen inte så himla mycket mer än att alla firade alla hjärtans dag på sina sätt. Såklart ska det vara ööverdrivet gulligt. Bästa händelsen var ju i slutet då Brooke och Julian bestämde sig för att adoptera barn eftersom dom själva inte kan få,yippie!

bild tagen av Sarah

Veckans avsnitt "The New Normal" av Pretty little liars var faktiskt bra den här veckan också!
Jag hoppas verkligen på att det blir något mellan Hanna och Caleb,han är bara föör snygg och han är alltid snäll och gullig mot Hanna. Och nu hoppas jag lite att det blir något mellan Spencer och Tobey,ganska gulligt faktiskt eftersom dom båda vill veta sanningen om den där lappen så nu kommer dom ju börja sammarbeta lite får vi hoppas,det var sjukt nice att han valde Spencer före Jenna,that was awesome! och jag noterade att han tog hennes hand dessutom,wiihu!
Och sen funderade jag lite med lappen,dom åkte ju förbi ett motel där det stod 142(?) på en av dörrarna och dom siffrorna stod ju på Jennas lapp,kaaanske ska Jenna ha ett möte med nån där,kaanske 'A' ? eftersom hon köpte fancy underkläder,hmmm vem vem?
Och jag vart lite iritterad på Aria i början när hon försökte få sin pappa att gilla Ezra,sin lärare som hon dessutom är ihop med,liksom vem håller på så som hon gör? han vet ju inte ens om att dom är ihop. Sen till sista scenen där med gravstenen fattade jag naaada av!?

Karate Kid.

http://1.bp.blogspot.com/_vrIhFeg4zwk/TF8OqBy3_CI/AAAAAAAAASs/rgDHYTF8x2M/s1600/The-Karate-Kid-poster.jpg

 

Handling:

Dre Parker är en ung kille som  tvingas att flytta till Kina med sin mamma. I Kina blir han inte så populär och hamnar snabbt i trubbel när han blir förälskad i Mey Ying. Han hamnar på klassens tuffings dåliga sida och tvingas fly från att få stryk. Men det visar sig vara det bästa han gjort för när det ser som värst ut träffar han vaktmästaren Mr. Han, han visar sig vara en kung fu-mästare som lär honom att kung fu inte bara handlar om att slåss utom om mognad och inre lugn. Nu börjar en hård fysik och mental träning för att delta i den stora kung fu turneringen och återta sin respekt.

Min Åsikt:

fifffaaan vilken bra film! så jädrans awesome! Jaden Smith var riktigt grym i den här filmen,älskade när han sa "love you Mr.Han,peace!" då när man såg Mr.Han's ansikte bröt jag nästan ihop i tårar,iiiii.

Sen Jackie Chan,han är ju äckligt grym i alla filmer han är med i,men den här speciellt,han var så jävla cool att jag nästan dog,när han klådde alla dom där äckliga,vidriga ungarna!!

Shit va jag bokstavligen haaatade dom där ungarna som puckla på Dre hela tiden och deras lärare ska vi inte tala om,så jävla slut i huvudet!

Nej men ALLA borde se den här filmen,trodde inte den skulle vara så här bra,fattar inte att jag har hört folk säga att den är dålig? För det andra var det en väldigt inspirerande film,som den där kvinnan 'hypnotiserade' ormen,så himla coolt! elr läkekonsten Mr.Han gjorde på Dre så han inte kände nån smärta. Heheh ujj nu säger jag lite detaljer i filmen,srrrry!

Men ända jag var liiiite emot var slutet,alltså turneringen,kolla på filmen så fattar ni va jag menar,men det var ändå helt awesome! Jag satt med under hela matchen och slogs i luften och skrek,hahaha jag ska nog INTE se den här filmen med en kompis,jag lever mig verkligen in i filmen.

Sen grät jag i ganska många scener,löjligt nog! men jag är väldigt känslig också för filmer.

 

Betyg:5/5

 


fel linje typ?

Idag börja man skolan 08.10 med historia,läraren var försenad 10minuter och vi fick sluta tidigare,fett onödigt att vi ens kom för vi hade håltimme skit länge sen,satt och spela uno med Alexandra och Jossan och plugga till engelska läxan. Etik och lunch sen,blev nån korv med potatismos och det var gött faktiskt. Engelskaförhör sen som gick väl sådär,kändes helt okej. Och sen gick vi igenom resten av läxan.
Omvårdnad sen och då kom bara Eva in och snacka lite om praktiken i Åk3 som jag iiinte ser framemot längre,blir så jäcla lack! Verkar som att vi inte kommer få praktisera inom friskvården (alltså typ massage) och så fick vi reda på att vi inte får jobba ensammna på projektarbetet och att man ska vara högst fyra i gruppen,uusch dom kan ta sig!
Slutade sen och drog till praktiken för att hämta mina apu papper,meen min handledare var icke där så fick hennes nr så ska sluta skriva nu och ringa henne,leeskit!:S

6.) Favorite comedies

White Chicks
The Hot Chick
Scary Movie
Dum och Dummare
Grown Ups


http://images.amazon.com/images/P/B00008K7AM.01.LZZZZZZZ.jpg
finns många komedier jag gillar,men kom faktiskt inte på alla som jag garvar mest åt.

Säg det inte till någon.

Klicka för att stänga bilden Handling:
Misshandlad av sin far, våldtagen av präster och utnyttjad av kyrkans tjänare placeras den lilla flickan Kathy i de ökända irländska Magdalenatvätterierna, där hon tvingas arbeta under slavliknande förhållanden. Det här är boken om hennes liv berättad av en kvinna med ett fruktansvärt livsöde men med en mäktig livskraft.

Min Åsikt:
Jag tycker om att läsa såna här böcker,dom är intressanta att läsa.
Den här var ju väldigt hemsk och mörk men man vart ändå glad när hon vart glad dom få gångerna.
Det var några gånger jag knappt orkade med att läsa,utan jag satt och böla som en bebis,speciellt nästan i slutet av boken. Jag måste säga att jag tycker Kathy är riktigt riktigt modig att skriva en bok om hennes tragiska liv och att hon vågade ta reda på sanningen sen när hon vart äldre.
Nej ni borde läsa den här boken om ni klarar av sånt fö den är verkligen värd att läsa.:P


take a chill pill!

vanlig skoldag,bussen var liite försenad men jag hann precis till andra bussen,phew!
Hade psykologi först och helt ärligt,minns jag inte så mycket från den lektionen. Men på svenskan fick vi första uppgiften som ska vara klar på fredag,man ska typ skriva om en händelse på praktiken då man använde kroppsspråket eller bara språket. Lunch sen och det vart fiskburgare,tog soppa först men ångra mig så tog hamburgare. Etik sen och då disskutera vi mest,typ det ända vi gör på hennes lektioner?
Sista lektionen hade vi samhälle och vi snacka om äktenskap hela lektionen.
Ikväll ska jag dega framför en film och plugga+städa rummet om jag orkar.:)
take a chill pill and relax.

you make it easier.

Boy, I hear you in my dreams. I feel you whisper across the sea, I keep you with me in my heart. You make it easier when life gets hard♥

filmer jag vill se #2#

The Fighter-Älskar både Christian Bale och Mark Wahlberg,sjukt bra!

How to Train Your Dragon
-har fortfarande inte sett den :'(

Brothers

life as we know it.

http://movieblog4you.files.wordpress.com/2011/01/life-as-we-know-it-poster.jpg

 

Handling:

Två ensamstående vuxna blir gemensamt vårdnadshavare till en föräldralös flicka när en gemensam vän till dem dör.

Min Åsikt:

Jag älskar ju båda som spelar huvudrollerna! Filmen var helt okej och väldigt gullig men väääldigt förutsägbar vad som kommer hända,räckte med att man såg trailern så fatta man hur det skulle sluta. Men annars var den jätte söt och bebisen Sophie var ju gryyymt söt!! man ville bara äta upp henne,hahah älskar scenen då hon ställer sig upp och han knuffar ner henne,hhaha fan va skön.

Men jag tycker alla ska se den som gillar kärleks komedier för bar var den!

Dock tvekade jag på mig själv i där näästan i slutet att det skulle sluta som jag trodde att det skulle göra. Men till sist blev det så som jag sa,thihi.

Betyg:4/5

 

Med i filmen:

Katherine Heigl (Ugly Truth, Grey's Anatomy, På Smällen, The Killers)

Josh Duhamel (Transformers, Las Vegas, Win A Date With Tad Hamilton!, When in Rome)

Josh Lucas (Sweet Home Alabama, Poseidon, American Psycho)


Singel kväll med jossan.

Idag hade jag sovmorgon och började 09.10 medans alla andra hade matte,niiiice!
Tog ett tag tills jag kom till skolan dock,min buss hemifrån kom aldrig så fick ta en annan så däärför missa jag bussen till skolan,fick vänta inne i Tumba C på nästa,satt och flumm smsa Sarah som inte heller kom till skolan,kul liksom. Sen när man äntligen sitter på bussen till skolan fastnar den i snön så vi blir stående där mitt i gatan när alla bilar kom,kom ju såklart försent till psykologin där vi mest skrev och BM vår lärare snackade. Lurre sen och det vart "kärleksgryta" med pasta och så spela dom kärlekslåtar,så vi satt och sjöng med lite.
Engelska sen och då läste vi en jätte lång text,höll på dö och så skulle man svara på frågor som vi gjorde muntligt och sen fick vi en 'liten' läxa. Omvårdnad sen och vi såg klart på en film,jag kunde inte riiktigt koncentrera mig på lektionen,gjorde helt annat (sova ex.) Sen fick vi varm oboy och bulle,sen var dagen sluut. Drog hem till Jossan och hade en "singel kväll",käka godis och kolla film,mysigt!
Drog hem runt 6 tiden och käka middag med familjen och pappa hade köpt en varsin ros till mig,felicia och mamma,han är gullig han! :)
Så nu ska vi äta fruktsallad och jag kanske kan få mamma att se film,vi fåår se!

Gulligt kärlekspar!


Naaw Ashley Greene och Joe Jonas är så sööööta ihop!
Nästan likadana jackor och grejjer,måste säga att Greene's hårfärg är verkligen skit fin,det är så jag funtar på att färga,om jag våågar?

filmer jag vill se #1#

Letters To Juliet-Guud va söt den här filmen verkar vara! Blir tårögd.

127 Hours-Att det är en sann historia gör att filmen verkar så mkt bättre och James Franco verkar gryymt i den här filmen!

Step Up 3D -Gud va jag måååste se den här filmen! vill bara se den mer och mer för varje gång jag ser trailern.

i need some1 on my mind.

Jag behöver någon annan att tänka på
för om jag bara har dig i mitt huvud kommer jag aldrig glömma dig.

Rock Star

Handling:

Filmen avbildar livet för ett 80-tals heavy metalband. Där finns kändisskapet, drogerna, rocken och groupies.

Izzy lagar kopieringsmaskiner om dagarna, och sjunger i ett tributeband till Steel Dragon, vid namn "Blood Pollution" på kvällarna.

Steel Dragon börjar leta efter en ersättare, och ungefär samtidigt får Izzy sparken från Blood Pollution. Izzy får provspela för Steel Dragon och han blir deras nya sångare.

Nu måste Izzy möta pressen i hans nyfunna berömmelse och framgång, speciellt hans relation med den stöttande flickvännen.

Min Åsikt:

Har sett den här tidigare för länge sen och jag föll för den direkt,nu såg jag den igen och älskar den fortfarande! Kan inte riktigt förklara varför men jag tycker filmen är ganska söt egentligen. Deras relation och alla groupies som är över honom hela tiden och hans famgång. Aja SE DEN! ni kommer inte bli besvikna.


Betyg:5/5

Med i filmen:

Mark Wahlberg (The Fighter, Flickan från ovan, The Happening, Shooter)

Jennifer Aniston (Vänner, The Break-Up, Ryktet går, Och så kom Polly)

Timothy Spall (Harry Potter och flammande bägaren, Sweeney Todd, Förtrollad)

Timothy Olyphant (Die Hard 4.0, The Girl Next Door, A Perfect Getaway, The Crazies)


5.) 5 favorite horror movies

Gillar inte horror filmer,så kan egentligen inte toppa 5 favoriter så därför toppar jag dom fem jag har sett.
Saw isåfall är bäst.

Exorcisten
Saw
Alla helgonens blodiga natt (Halloween)
The Shining
Dawn of the Dead
Exorcisten

Trött och sliten tjej.

Hade sjuukt trevligt igår,kom hem runt ett och snacka en stund med Jocke som var påväg hem från en date ;) Vaknade runt halv två,tog en ipren och somna om. Nu sitter jag och pluggar omvårdnad,har ca 7 frågor kvar nu,rätt nice,måste bara skriva fallbeskrivningen också sen all done!
Bilder kommer senare,måste bara redigera dom lite,hiiiih.
tjadå!

haajdå.

uuutgååång,så vi hörrs imorrn,eller på måndag!
Puuss

blandat skit.





gårkvällens outfit,


Jeans-Bikbok
Tröja-Gina Tricot

och sen lite smycken till det.


4.) 5 Favorite songs.

Vilka jobbiga punkter!

Bruno Mars-Grenade
David Guetta ft.Kid Cudi-Memories
Linkin Park-New Divide
Linkin Park-Leave Out All The Rest
Paramore-Ignorance
http://userserve-ak.last.fm/serve/500/34617901/Paramore+Ignorance.png
http://www.djvibe.com/content/wp-content/uploads/memories-guetta-cudi-e1267221452317.jpghttp://media.mtvne.com/manual/intl/warner/2008/linkin_park_leave_out_all_the_rest_640x480_01.jpg

Mysskväll med Johanna.

Igårkväll slagga man hos Johanna,vi var nyttiga och åt grönsaker med dipp.
Såg först I rymden finns inga känslor,första gången för mig och andra för henne,den var riktigt riktigt bra faktiskt. Sen såg vi Dear John som jag vart liiite besviken på,den var inte alls sådär bra som jag trodde att den skulle va,sämsta slutet också men men...
Sen gick vi och la oss,snackade en stund innan vi somna båda två. Vi hade ställt klockan på 10 men den ringde aldrig och hennes polare var påväg så vi fick hoppa ur sängarna och gå och möta honom,pigga tjejer,eller? Hahah dom drog iaf hem till henne och jag gick hem eftersom bussen hade precis gått,sjukt fint väder ute,jag svettades till och med,på med vårjackan idag kanske? Passa på liksom.
Ikväll blire fest,wheyy jag är inte alls taggad,men det kommer väl senare.
fin chey!

Vampire Diaries "Crying Wolf"

bild tagen av Sarah.

Veckans avsnitt "Crying Wolf" var så jäkla bra! det var spänning under hela avsnittet.
Men jag blir mer och mer trött på Elena och Stefan,för det första passar dom inte ens ihop,sen hur kan dom tro att dom har en framtid?
Jules bokstavligt talat haaatar jag,torterar min Damon? skulle fan inte tro det,tur att hon drar nu. Sjukt bäst när Elijah kommer och räddar honom och han klår varenda varulv i huset. John Gilbert är också en karaktär som bah kan dra åt h******,han är sån idiot som ska blanda sig in i allas privatliv,lägg ner förfan!!
Sen dom två sista sakerna,Bonnie och Jeremy,ääntligen! alltså dom är så himla söta ihop,hoppas dom stannar hos varandra länge. Sen vart jag så jävla besviken på att Tyler drog iväg med Jules,inte bara för att jag hatar henne men för att han är en av mina favoriter just nu,han vart det då hans första förvandling gick igenom och Caroline var där med honom,det var då han kom in på favo listan. Så jag kommer nog dö om han åtminstonde inte kommer tillbaka i näst nästa avsnitt.

Fråga till er läsare.

Fick en kommentar om att man inte kan kommentera mina inlägg mer än "Alice in Wonderland" är det så för alla? -Kan ni kommentera alla inlägg?

alice in wonderland.

Disney's Alice In Wonderland (2010) R2 DVD Front cover


Handling:

Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.
Min Åsikt:
Alltså den var ju helt okej,jag tycker ju tecknade Alice i Underlandet är så söt film och självaste Alice älskade jag som liten,ville ha hennes hår kommer jag ihåg. Dock tycker jag inte att Mia Wasikowska passade som Alice,men men.
Självklart var ju Johnny Depp med i filmen,fattade man ju på diiirekten när man visste att Tim Burton regissera filmen. Men JD är ju bäst så inte så konstigt. Det var inga direkta scener som var roliga,det förvånade mig. Älskade i slutet när Hattmakaren gjorde sin dans,då garva jag!

Betyg:4/5

Med i filmen &Röster i filmen:
Johnny Depp (Pirates of the Caribbean, Sweeney Todd, Public Enemies)
Mia Wasikowska (Defiance, The Kids Are All Right, Jane Eyre)
Helena Bonham Carter (Fight Club, Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Anne Hathaway (Djävulen bär prada, Get Smart, En Prinsessas dagbok,Valentine's Day)
Michael Sheen (Underworld,The Twilight Saga:New Moon,Kingdom of Heaven)
Alan Rickman (Sweeney Todd,Harry Potter and the Philosopher's stone)


jädrans va många det är som är med i HP filmerna då?
Helena,Alan och Timothy Spall är alla te med i filmerna.



tea.

sitter och dricker te i "min" favorit kopp som egentligen är mammas,ehhh!
Kom på att jag har massa gölliga koppar i skåpet som jag fått av kompisar.
En mugg med två giraffer och ett hjärta jag fick av Johanna på alla hjärtans dag i broängen,en jag fick av Philip L. på nåt kalas jag hade när jag var liten. Sen har jag andra men det var två som är mina favoriter.
I♥téa

ganska klockren.


hahah alltså bilden förklarar verkligen den här dagen.

vintertider är härliga...eller?

Seg dag alltså,ställde klockan på 07.30,vakna av massa sms av Jossan,Martina och Sara.
Tydligen var alla bussar inställda i botkyrka så man kunde inte ta sig till skolan eller till sydpoolen som vi skulle åkt till idag. Lite surt,var ganska taggad att bada och sen käka donken med tjejerna,meeen vädret tyckte inte det samma som jag. Så vi bestämde oss för att stanna hemma,vaknade runt 11 igen och såg att jag hade fått ett sms från vklass där det stod att friluftsdagen var inställd pågrund av vädret.
Gick upp runt tolv tiden och fixa lite lurre och kolla ellens show och läste,skulle egentligen till tc med mammsen men jag ooorkade verkligen inte gå ner och alla bussar gick inte.
Fan jag var lite shopping sugen. Hoppas hon har nåt hem till mig,heeeeh.
Annars har jag inte gjort mkt,damsugit och torkat golven,owweii cheyen kan om hon vill!
Ikväll vete fan va som händer,maaybe va med johanna om hon pallar,eller om jag pallar,vii får liksom se.

PUSS!

det vart inte riktigt som jag ville

Den här kvällen har varit heemsk!
skulle ju på hockey i ishuset med Johanna,meeen jag kom inte så långt pågrund av vädret.
Stod och vänta på 715 i ca.15 min tills den kom och han fråga bara "ska du till centrum?" Det skulle jag så jag hoppa på,meen han åkte direkt till centrum istället för att åka runt så Johanna kom inte med bussen.
Kommer till tumba,missar bussen som precis åkte förbi så får vänta på nästa som heller inte gick+att min mobil dog när Johanna ringde så fick inte tag på henne eller nån annan,inte ens klockan så fick fråga en tjej om tiden. Bestämmer mig för att gå hem i skitvädret och det var verkligen snöstorm ute!
Vägarna var insnöade eftersom ingen hade gått där så jag svettades som en gris,mascaran hade jag runt ögonen så jag såg ut som en jävla panda när jag kom hem.
Men nu är jag hemma medans Johanna är och kollar hockeyn,stackarn!♥

en tjej som är sjukt trött på snön,notera höger öga.Moonster.

Je Suis Une Amie

bild tagen av Martina

Veckans avsnitt av Pretty little liars "Je Suis Une Amie" var verkligen jätte bra!
Jag har nerförälskat mig i en ny karaktär i den här serien,Caleb (bild 4),riktigt riktigt charmig och söt men ändå lite bad guy aktig,snygg dessutom! Jag hoppas veerkligen att det blir nåt mellan honom och Hanna,det är nästan så att man sitter och vääntar på att nåt ska hända. Lite gulligt var det av Hanna att låta honom bo hos henne,skulle jag också gjort dock.
Saknade Ezra i det här avsnittet,vart tog han vägen liksom? Favorit nr.1 liksom
Och vad vare med lappen Spencer fick i slutet? fattade ju nada vare stod. Ska fråga mina polare som också kollar om dom vet (a).
Jag tycker lite synd om Melissa,Spencers syster, hon skaffar alltid fel killar. Första killen dock var grymt snygg men nu är Ian ännu värre eftersom han har ju nån koppling till Allison's död.
En annan person jag saknar är Spencer's föra kille Alex,han var äckligt jävla snygg!



Bloggar nu.

Bloggade inget igår eftersom vi har börjat med 'datadagar' här hemma igen,suger verkligen apa.
Men jag orkar inte blogga om vad som hände igår så skippar det,på kvällen dock gick jag och la mig runt åtta,kolla film och åt massa frukt jag skärt upp,jag är typ beroende av mango,så sjuukt gott!
Idag hade vi ingen massage så vi fick sovmorgon till 10.10 och då hade vi etik/omvårdnad fast det vart psykologi istället,iii snacka om förvirrande!! men ah vi gick igenom psykologins fader och massa annat,satt mest och anteckna och räkna hur många dagar det är kvar till Linkin Park.
Sen hade vi idrott och då höll Caroline och Thiffany uppvärmningen som inte direkt gick så bra.?
Skippade lunchen,satt istället med Jocke och Rasmus i cafeterian och snacka. Gick på en liten "promenad" med jocke sen innan jag skulle till bussen.
Kom hem,åt lunch och drog till praktiken och lämna lite blommor och sånt,thihi dom vart jätte glada.
Tog en dusch när jag kom hem igen,var så jävla frusen,skitväder alltså? Ska nu käka middag sen drar jag till ishuset med johanna och kollar hockey,whop whop!

hiss och diss lista


* Öhh jag ska se Linkin Park live, i fucking Globen! Jag ska se självaste Chester!?!
* Jag har bestämt hur jag ska tatuera mig
* Bajsväder på morgonen men vårväder senare på dagen
* Nu när skolan börjat igen får man klä sig lite finare och framförallt smiinka sig!

* Jag saknar honom extremt.
* Plugg,uscha va jag inte gillar omvårdnad
* Brudar som kallas vänner som väljer sina boyfriends före polare,herregud asså!
* Gillar killen jag aldrig kommer få.
* Faller alltid för fel killar
* Alla Hjärtans dag-vilken bullshit dag
*

14 Juni kommer bli bääst!

heeh fett coolt att det är pappas jobb som har tryckt Linkin Park affischen. he
http://kulturbloggen.com/wp-content/uploads/2011/02/linkinpark.jpg
Whoooo va taggad jag är nu,tänk täänk att jag ska se Linkin Park,bäästaste bandet eve!
Amajgaaad jag är helt överlycklig just nu,thhhhiii! Ska gå med massa pers också,vet inte riktigt vilka ännu men Sonny och hand polare Daniel är säkert (mååste gå med Sonny,lp är liksom vår grej) och så ska jag gå med Saris,uschha va jag längtar nu!

Endast 126 Dagar kvar till Linkin Park!

Praktik..praktik och mer praktik.

Vanlig tråkig dag i skolan,hade sovmorgon eftersom jag inte har nån matte,ganska nice sådär.
Börjar 09.10 på måndagar och Tisdagar och på Fredagar börjar vi 10.00 men sen slutar jag 10.50 medans dom andra har håltimme och sen matte,thhhhiii ganska skönt.
Så när jag satt på bussen idag satte sig en "bekant" inte så långt ifrån mig och då vare en kille från min gamla klass,har inte sett honom på evigheter.
Okej nu ska jag sammanfatta dom här två dagarna i skolan,bara snackat praktik på varje lektion vi haft.
Igår snacka vi praktik på båda BM's lektioner och på engelskan fick vi skriva ner vad vi gjort och sen redovisa det för klassen. Idag börja vi med att snacka praktik på psykologin,på svenskan snacka vi i grupper,pratade en kort stund på omvårdnaden och sen liiite på samhälle,hhaha döör.
Drog till ica efter skolan med Martina och Alex och köpte lite grejjor och sen träffa man Hanna på bussen,länge sen man såg den bruden.
Kom hem,tog en promenad med mamma och hundarna,kom hem och hjälpte till med maten,damsög och torka golven,Nuu ska jag plugga,rolit rolit.

Inspiration-tatto del 1.


Jag är verkligen jätte jätte taggad på att tatuera mig,har bestämt vad och vart jag vill ha några.
Ska nog börja med att göra ett sånt där litet hjärta (tredje sista bilden) fast en aning större och kanterna ska vara tjockare,ett sånt litet hjärta ska jag ha precis ovan bikinilinjen så den syns.
Sen vill jag ha en liten/mellan stor skorpion på skulderbladet som ska vara helt svart.
Och nångång (om jag vågar) ska jag skaffa en på fingret,ett ord (vilket ord vet jag inte ännu)
Ska också skaffa en tatuering som har något med min familj att göra,men den gör jag nog sist. Idag snacka jag och mimmi om att ett öga skulle vara coolt att ha som tatuering,så nu när jag såg ögat på bild 8 vart jag lite förälskad,jag vill ha mitt egna öga dock,vaaart vet jag inte?
Men sen blev jag lite småsugen på att vara lite wild and crazy och göra en lite mer "galen" tatuering eller vad man ska säga,nåt i stilen med bild 1 och bild 6? -Dom är as coola! men våågar jag?
Hahah sen vill jag ha en text under bröstet,så sjukt snyggt.
Åhhhhh va jag vill tatuera mig! ska ha många ;)

alla hjärtans dag

http://elsa.myshowroom.se/files/2011/01/ros2_21869159.jpg Nästa måndag är det Alla Hjärtans Dag-värsta dagen för oss singlar. Man känner sig extra ensam på den här dumma dagen.
Och nu har dom i skolan att man kan beställa en ros och kanske skriva nåt gölligt så på alla hjärtans dag kommer dom in i klassrummet och delar ut rosorna. Usch va depremerande,hahah.
Den här dagen är verkligen överskattad,som i skolan var det nån 'kärleksgryta' elr va fan de va,hahah dör.

vad vill ni läsa?

Sååå jag har fått lite klagomål från två personer *host* Martina och Jossan *host* på att jag inte skriver "intressanta" saker och att jag skriver saker som dom inte bryr sig om. Hahah ni är så snälla tjejer.
Meeen håller ni andra med?
Isåfall vad vill ni se mer av på bloggen?
*Mer foton?
*mer kändisar?
*mer om min vardag?
*outfits?
*mode?

Skulle uppskattas om ni skrev nåt här som ni skulle vilja läsa om på bloggen,för jag kan nästan skiva om allt.


I'm solo,I'm ridin' solo.

sommarlåtarna 2010.

alltså jag ooooooooorkar inte mer,jag vill ha sommar,NUU!
tänk att cykla till mölle och bada med polarna,lyssna på musik och bah sola.
Eller använda jeansjacka,gladiatorskor,solbrillor,shorts,fina sommriga linnen,åka in till stan och gå runt med en glass från donken. Åka till grönan,landet.
Ah jag är verkligen trött på det här skitvädret,ena dagen regnar det,andra dagen snöar det,sen är det sol ute och sen andra dagen är det snöstorm,uuuusch!

3.) 5 favorite music artists.

Körde fast lite på listan men nu börjar jag igen.
Kan inte riktigt toppa min favorit,eller jo Linkin Park men vet inte vilka som kommer på andra plats.
Det är svårt att toppa bara fem eftersom jag ääälskar musik,men här är några som ploppade upp i huvudet först.

Linkin Park
Paramore
Bruno Mars
Kings of Leon
30 Seconds to Mars
http://hpcote.net/linkinpark/images/music221.jpg

Första skoldagen

Nu kan jag äntligen blogga,första skoldagen idag och det var heeemskt,sitta där på en stol hela dagen och lyssna på en tråkig lärare,uuusch va jag vill ut på praktik igen,kunde knappt sitta still.
Kändes konstigt att vara tillbaka i skolan, matsalen hade dom ju gjort om och det var första gången vi såg det,kändes som jävla retards när vi kom in där,haha.
SLutade 14.50,somnade som en klubbad säl i soffan,vakna när middan var klar och sen drog jag ut på promenad med mamma och hundarna,var lite skönt.
Nu sitter jag och dricker kaffe och äter mandarin och pluggar omvårdnad,duttig chey sådär.

the town

http://2.bp.blogspot.com/_Mf1W1W1rgsA/TR8pEi_CnGI/AAAAAAAADrE/UrC26W5_lrM/s1600/the+town+poster.jpg


Handling:

Doug MacRay är en brottslingutan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd föratt förlora någon nära person. Men allt det förändras vid gängets senaste jobb, när de tar en gisslan - bankchefen Claire Keesey. Även om de lät henne gå utan att skada henne, så misstänker hon att de vet vem hon är. Men hon slutar att vara på sin vakt när hon träffar en försynt och charmig man som heter Doug, omedveten om att det är samme man som bara dagar innan har terroriserat henne. Den omedelbara attraktionen mellan dem utvecklas snart till en passionerad förälskelse som hotar att ta dem båda nedför en farlig, och kanske dödlig, stig
Min Åsikt:
säger bara en sak,VILKEN JÄVLA FILM! helt awesome och det visste jag att den skulle va så fort jag såg trailern. Den var riktigt grym helt enkelt och att det var lite kärlek gjorde filmen så mycket bättre. Sen är jag en sucker för Ben Affleck,han är en jätte bra skådis och snygg dessutom.
Nej det här är en film jag rekomenderar till ALLA.
Älskar då de rånar med dom där nunne maskerna,så sjukt coola men ibland kunde man inte riktigt ta dom seriöst i vissa scener,då man bara garva. Fast dt skulle nog vara meningen.
Betyg:5/5
Med i filmen:
Ben Affleck (Pearl Harbor,Daredevil,State of Play)
Jon Hamm (Mad Men,The Day The Earth Stood Still,Shrek 3D)
Chris Cooper (The Bourne Identity,Remeber Me,The Company Men)
Jeremy Renner (The Hurt Locker,A Little Trip to Heaven,S.W.A.T)
Pete Postlethwaite (Inception,Jurassic Park,Omen)
Rebecca Hall (The Prestige,Vicky Cristina Barcelona,Dorian Gray)
Blake Lively (Gossip Girl,Systrar i Jeans,Elvis and Anabelle)

boyfriend jeansen i sommar.


boyfriend jeans,linne instoppat och hatt till det,pperfekt!snyggt!enkelt!♥

inside.

Inside skräckfilm


Handling:
Efter en bilolycka blir gravida Sarah änka. En kväll försöker en psykotisk kvinna med oklara ambitioner ta sig in i huset. När Sarah somnat hittar hon en väg in.
Min Åsikt:
Riktigt äcklig,alltså den var inte ens bra,inga såna där sjuka filmer är bra. Jag blir bara äcklad men ändå kollar jag,den var riktigt seg i början men sen vart den äckligare och äckligare. Kom några scener då man hoppa till som fan,jag tappade matlusten höll på skita på mig i en scen när man får se den där kvinnan stå bakom henne,uuuuhh. Felicia bah "ser ni inte?hon står ju där bakom!",jag höll på tappa tallriken.
Hahah jag har verkligen blivit en pussy på sista tiden när det handlar om film,venne varför.
Men ändå älskar jag känslan att bli rädd.
Betyg:3/5

sista dagarna på praktiken.

bloggade inget igår eftersom jag sov hela dagen till två typ,drog till jobbet kl.4 och jobba till 21.00
Det var ovanligt lugnt på jobbet,allt gick jätte snabbt och sen satt jag och min handledare Camilla och kolla på melodifestivalen,fick gå hem om jag ville men bestämde mig för att stanna. När jag kom hem åt jag middag(tacos) och satte mig med kusinerna och syrran och såg en skiiit äcklig film,The insade hete den,uusch jag känner att jag har blivit riiktig känslig för skräckisar,kan knappt kolla längre.
Strax efter tolv låg jag i sängen och läste,kul att gå och lägga sig vid den tiden på en löördag,men ska man jobba så måste man.
Såå idag var det min sista dag på jobbet,när vi satt och fika kom dom med presenter till mig,så hiimla snälla! en jätte fin sjal och en skit söt anteckningsblock. Blev riktigt glad och dessutom fick jag jätte bra betyg av alla på avdelningen. Kommer verkligen sakna alla där,ska dit i veckan och lämna några papper och då ska jag passa på att köpa något till dem oxå.


När var det här?





the other half of me



Veckans avsnitt "the other half" av one tree hill var så fiiint,hela bröllopet var så fint och jag grät som en bebis när Jamie höll sitt tal. Hände ju egentligen inte så mycket i det här avsnittet pågrund av att det var ett bröllop men jag hatar Mia och Chase att dom hade sex i bilen,staaackars Alex!!
Blev jäävligt besviken på att Lucas och Peyton inte kom till bröllopet,det gick ju rykten om att dom skulle gästspela i bara det här avsnittet,gud så lööjligt att dom inte gjorde det,muuscho besviken asså!
Men nuuu är dom äntligen gifta,iiiiiii.

Middag och bio med dom bästa.

haft en übermysig kväll med mina bääästa tjejor Sara och Becka.
Drog hem till Sara och käka middag med hennes mamma och broder,taaacco.
Sen gav vi becka hennes present som vi ääntligen blev klara med,den vart riktigt fin faktiskt. In till stan sen och kolla the town,daaaamn va bra den var,asså jag äälskade den! och Ben Affleck,amajgad vilken skådis och heeet dessutom. Rekomenderar verkligen iaf.
På tåget hem sen fick jag värsta flummattacken och garva så mycket att jag börja gråta och då börja sara också garva,hhaah älskar våra skratt attacker,dom är underbara.
När jag kom hem ramla jag i backen,asså jävla glansis som är under all snö så man ser ju inget,felicia stod i dörren och garva åt mig,hahaha. lyckat?
Nu ska jag se alla serier jag har missat,har ett avsnitt av oth,två avsnitt av gossip girl,ett avsnitt av 90210 och massa av hellcats,hinner jag ikväll?njaaa...


Beach 2011 jaao

yes nu ere dags,nu sätter jag mig på cykeln som vi fått låna av farmor och thomas. Lite nice att kunna träna medans man kollar på tv,(Elllleens show!♥)och nu har pappa beställt hem en zumba dvd så nu blire dansa dansa här hemma,hahah läängtar!
Man måste ju ha den där extremt heta kroppen i sommar,riight?

http://www.intowit.com/wp-content/uploads/2008/01/alessandra_ambrosio.jpghttp://www.chinadaily.com.cn/lifestyle/2006-11/19/xin_301103191605517440838.jpg
Mikaela goes Alessandra Ambrosio i sommar,whop whop.

deeeet gåååår innnte

jag får lite halv panik,har suttit i ungefär två timmar nu och försökt boka biljetter till Linkin Park men det går inte för om jag ska betala med nordea måste man ha sån där dosa och det går inte betala med mammas kort eftersom hon har ica banken,iiiiiiiiii jag får panik och damp på samma gång.
Får inte jag se Linkin Park kommer jag gå och dö,haha nej där överdrev jag!! men jag kommer må bajs i veckor. Har alltid drömt om att få se LP live.

"The Descent"

bild tagen av Sarah

Finally är bästa serien Vampire Diaries tillbaka,sooom man har längtat!
Avsnittet "The Descent" var riiktigt spännande men också jävligt sorligt,satt och grät med Damon där. Rose är ju nu borta,är både glad och inte glad över detta,Damon brydde sig veerkligen om henne,det märkte man ju ändå han VÄGRAR erkänna detta.
Men jag vart ändå besviken på honom i slutet när han dödar den där tjejen,skärp till dig förfan!
Sen hatar jag b o k s t a v l i g e n Jules,nu drar hon in Tyler i sin lilla pakt och han kommer vara emot Caroline nu,daaamn! Men att det är fler vargar/varulvar påväg känns lite scary,fast ändå coolt. Hoppas dom är snygga som Tyler. Som ni kanske fattar så tycker jag att Caroline ska va med Tyler och inte Matt.
Sen är jag jävligt anti mot det här med Elena och Stefan,dom är verkligen urlöjliga tillsammans.

äckligt snyggt.


lång jeansskjorta med ett skärp i midjan är uuuursnyggt,tycker jag!
Dock skulle jag själv skippa nittarna på axlarna,passade inte riktigt in på skjortan.

Det kallas Lycka!


Ja ni vet nog inte huuuur lycklig jag vart igår när Sara ringde och sa att Linkin Park kommer till Sverige i Juni,jag höll på dö! jag kunde knappt andas och min handledare måste tyckt jag var en idiot men sen när jag la på och berätta hur det låg till förstod hon och vi satt i bilen påväg hem och spela musik för varandra,hon är verkligen skit cool min handledare!
Kom hem och skrek rakt ut och hoppa runt och alla kolla på mig som jag vore en idiot och min syster bah "vad? vad har hänt?" hahah,asså jag var så jäävla glad. Ni föörstår inte huuur länge jag har väntat på det här tillfället,jag kommer ihåg när dom skulle komma hit 2007 och så ställde dom in,uuscha!
Sen dess har jag väntat,väntat och vääntat. Ääälskar det här bandet,visst dom har förändrats med sina låtar senaste tiden men ääälskar dom ändå.
LP in my fucking ♥

Baaaack

Guud va underbart det känns att få blogga igen efter typ vad ere? 6 dagar?
Pappsen stängde av internet i Söndags så har inte haft tillgång till datan överhuvudtaget. Men nu så har jag fått mitt straff (tycker jag iaf) och helt ärligt har jag tröttnat på datan,facebook har blivit tråkigt,blogga är okej,msn är bara kul om det är kuligt folk inne,jaa ni fattar.
Mycket har hänt i veckan,både i arbetet och fritiden,tyvärr orkar jag inte skriva om allt nu. Allt jag kan säga att den har varit perfekt. Igår fick jag leka med liftarna på jobbet,liiite nervöst när man ska hissa upp gamlingarna i luften men det gick priimma,för jag är bäst!
Men jaa nu är jag tillbaka,så nu får ni läsa roligt igen. Heeeehh.♥

RSS 2.0