Dessie om päls!

Vad tycker jag om äkta päls?

Jag är inte för äkta päls. Jag tycker att det är grymt hur folk kan behandla djur sådär, jag menar har folk inget hjärta? Helt kall blodiga? Jag tycker inte att det borde finnas djur plågeri = Äkta pälsjackor osv. Just för att det är så grovt de behandlar djur. Djur är som människor enligt mig, bara att de inte kan prata och visa sina känslor som oss. Men jag tror att de är riktigt smarta ändå (Iaf vissa) och just därför tycker jag att det är så elakt, och grymt att slå djuren levande och ta pälsen som de oftast gör när de gör pälsjackor!

Men dock känner jag inte att det hjälper att protestera, eller att helt enkelt inte köpa päls eftersom det kommer alltid vara några som ändå säljer päls, hur man än gör! Därför kan jag fortfarande använda pälsjackor, pälsmössor osv. Just för att jag vet att det inte går att göra något åt saken!

OK, man kan göra protestera osv så att visa butiskedjor inte säljer äkta päls här i Sverige, men vad gör det? Folket i de andra länderna som dödar djuren och gör pälsen kommer ju fortfarande göra lika mycket päls, de kommer fortfarande döda djuren lika mycket!

Så därför kan jag använda pälsmössor, pälsjackor, pälsvästar osv. Även fast jag inte är för att de behandlar djuren och dödar de bara för att göra päls till oss människor så, vafan ska man göra åt saken? Det går ju inte.

Asså den där bruden är så jävla slut i huvudet,ena sekunden säger hon att päls är helt fel,andra sekunden
kan hon köpa en på grund av att det inte spelar nån roll om hon skulle protestera?
hur fan kan man ens tänka så?! -Jag vet själv att jag inte har en chans att protestera mot päls,men för det skulle jag aldrig i hela mitt liv köpa en äkta päls.  Hatar såna som änvänder päls,ni får mig att vilja spy!
Kan ni inte för en gångs skull tänka på djuren för fan?hur dom mår?
Visst vi äter ju köttet,men det gör vi för att överleva,vi kan överleva utan päls eller hur?
Jag blir fan tårögd av tanken av hur folk behandlar djur.
Usch!Nån som tänker samma som jag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0