fest i hela huset fan.

Festen i Tisdags var riktigt kul,lite spårad på ett viss sätt...men kul!
Sjukaste var att alla gick och la sig runt 8 på morgonen,sov kanske tre timmar och sen åt frulle (igen) sen städa vi lite snabbt innan vi drog till bussen.
Kom hem,mådde b o k s t a v l i g e n piss,tog en dusch och somna på soffan,sov i hur många timmar som helst,gick upp och städa lite innan jag möte upp Sara som också var helt död,käka pizza till midda och snacka om gårdagen.
Sen kom Sonny och Daniel och vi kolla på film och hade skit mysigt,men det märktes att jag och Sara bara hade sovit några timmar för vi garvade hela tiden,vi kunde inte hålla käften heller,tyckte lite synd om Danne&Sonny.





ps.det här skulle publiceras igår,ajja sry!!

Finally home!!

finally home!
flera timmar dock men pallade inte blogga då.
Drog en snabbis hem till Jossan och hälsa på,har ju inte träffats sen sommarlovet börja! Stod och snacka en stund innan jag drog hem och fixa käk,hade inget hemma så blev bara pasta med ketcup,vilken hitt?
Sitter nu och valt kläder till kvällen och väntar på Jocke,sen drar vi hem till Martina på fest.
Imorrn blire grönan med dom bästa, Sara,Daniel och Sonny,läängtar!
Var ju där för några veckor sen men man tröttnar ju aldrig typ? Nya Twister är så sjukt rolig,bah så ni vet :)
Nej nu ska jag dricka upp sista av cidern sen sminka mig och fråga vart jocke håller hus. PUSS!

Liten update.

Hej söta människor!
Idag kommer jag hem,åhh ska bli så härligt,inte för att jag komemr hinna va hemma ett skit idag för ska på fest ikväll så det blir bara att komma hem,sminka sig och klä på sig och käka sen dra.
Helgen har varit awesome,Sara kom på Fredagen och vi hade mysigt hela helgen,bilder kommer sen!
PUSS nu ska jag fortsätta jobba,pheew!

Below.

Below Poster


Handling:
Amerikansk skräck från 2002. Under andra världskriget reser ubåten Tiger Shark genom Atlantens tysta vatten för att hämta upp överlevande från ett angripet sjukhusskepp. Men rutinuppdraget blir snart en resa in i de vanföreställningar, bedrägliga sanningar och faror som lurar precis under havets yta och djupt nere i besättningens sinnen.

Med i filmen:
Matthew Davis (Vampire Diaries,Tigerland,Legally Blond,Blue Crush,Pearl Harbor)
Olivia Williams (An Education,Hanna,Rushmore,The Sixth Sense)
Bruce Greenwood (Eight Below,Deja Vu,I, Robot,Star Trek)
Holt McCallany (Fight Club,Alien 3,Three Kings,Men of Honor,A Perfect Getaway)
Scott Foley (The Unit,Scream 3,Felicity,Scrubs,Grey's Anatomy)
Zach Galifianakis (The Hangover,Due Date,Up in the Air,G-Force,What Happens in Vegas)

Bok tips: Att lura döden av L.J Smith

Att lura döden (häftad) Handling:
Poppy och James har varit bästa vänner sedan dagis och Poppy tror nog att de vet det mesta om varandra (förutom att hon faktiskt är kär i honom).
Men allt vänds upp och ner när en läkare upptäcker att Poppy har cancer. Hon befinner sig i det sista stadiet och har troligen bara några veckor kvar att leva. Och hon är bara 16 år! Hon vill verkligen inte dö och James upptäcker att han inte heller står ut med att Poppy inte skulle finnas i hans liv. Och just James har faktiskt en möjlighet att rädda henne. På sätt och vis.
James är nämligen vampyr, eller en lamia, och han skulle kunna göra Poppy till vampyr också.

Detta är egentligen ingen serie,alla heter Night World men det är alltid nya personer och händelser i varje bok. Men vissa karaktärer kommer tillbaka i andra böcker.

Fest.Åkte ut med båten.Jobb.

Ligger i sängen och ska snart släcka ner,upp tidigt imorrn och jobba så måste vara pigg. I Lördags vare fest på en liten ö härute med ca 30 pers,vi grilla god mat,gjorde goda drinkar och badade.
Åkte hem kanske runt 2-3 rycket och man var ju helst död så la mig i sängen och kolla slutet av Alien som gick på tv,jag somnade runt halv 5,icke bra men så blire också när man spelar wow!
I Söndags gick jag faktiskt upp runt 10 tiden och dte var riktigt förvånande faktiskt,åkte till Björkskär och Lilla Nassa (två helt underbara öar i skärgården) där vi hämta sopor och käka lunch,riktigt mysigt.
Idag vare en tung dag på jobbet,det var riktigt blåsigt ute till havs och det var ganska stora vågor så det gjorde gaanske ont i rumpan asså.

filmer jag vill se #14#

Crazy Stupid Love- Drama/Komedi med Ryan Gosling,Emma Stone,Julianne Moore och Steve Carell.

Bad Teacher-
Komedi med Justin Tmberlake,Cameron Diaz och Jason Segel.

Unknown-Thriller med Liam Neeson, January Jones och Diane Kruger.

Dåligt om det blir så....

fick ett sms av en polare som sa att det kanske kommer en Transformers 4 men att Shia eller Michael Bay inte kommer va med i den filmen??? Och att Joson Statham ska ta över rollen. Jason är ju tillsammans med Rosie som är med i den senaste Trasformes och redan där förtördes filmen pågrund av att hon var med.

Enligt mig tycker jag att dom ska skita i att göra en till film om inte ens Michael Bay ska va med och göra den? Hela filmen kommer ju bli skit konstig då. Och att byta ut både Megan Fox och Shia Labeouf kommer bli sjukt skumt ju :(
Så NEJ till detta,om det ska komma en till ska Shia och Michael va med.
Fast iof så om dom byter ut Michael kaaaanske den nya tar tillbaka Megan?? hmmm..fan asså va nice!
Megan Fox And Shia LaBeouf At The Premiere Of The Movie Eagle Eye - shia-labeouf photohttp://2.bp.blogspot.com/-q4lZ6HZINN8/TWv_TOv82uI/AAAAAAAAMYw/6tnW7prEybk/s400/rosie-huntington-whiteley-jason-statham-vanity-fair-oscar-party-01.jpg
What do you think? couple nr.1 or couple nr.2?

För mig kommer det alltid vara Shia&Megan,all time.

i spit on your grave.

I spit on your grave (2010)


Handling:
Jennifer Hills tar en paus från storstaden och hyr en stuga ute i skogen för att börja skriva på sin nya bok. Hennes närvaro i den lilla staden gör att en grupp män får upp ögonen för henne. De bryter sig in i stugan för att skrämma henne, men det hela urartar till en natt av misshandel, tortyr och våldtäkt. Jennifer blir lämnad att dö, men överlever mot alla odds. Och hon har bara en tanke i huvudet. Hämnd.

Min Åsikt:
Hatar såna här filmer,fattar inte ens att jag kollar. Bara våldtäkts scenerna är vidriga och jag börja nästa gråta och jag bokstavligen hatade killarna. Jävla svin alltså. Men sen när hon fick sin hämd,fyfan va gryym hon var,det var verkligen power till henne och hon gjorde verkligen hämska saker med dem som tex. låta fåglar hacka ut ena killens ögon,klippte av kuken på en och massa annat och det roliga var ju att alla bad henne om förlåtesle och sa "snälla" men hon hade ju sagt exakt samma sak till dem och då hade dom bara garvat och behadlat henne ännu värre.
Men sån här film mår man fan dåligt efter eftersom såna här saker kan ju tillkomma det kan ju liksom inte the grudge och alla dom där "monster" filmerna göra.
Nej ni borde se den på egen risk,hahah löjligt det där lät men det är sanningen.

Med i filmen:
Sarah Butler (Flu Bird Horror,CSI:NY,CSI:Miami,Luke 11:17)
Jeff Branson (The Big Bad Swim,All My Children,The Guiding Light)
Daniel Franzese
(Mean Girls,War of the Worlds,Bully)
Andrew Howard
(Limitless,Transformers: Revenge of the Fallen,Revolver)
Chad Lindberg
(The Fast and the Furious,The Last Samurai,October Sky,City of Angels)

the last couple of days...

Hej bloggen,long time ago!
har gjort massa kul som jag nu ska dela med mig av,woop woop.
Såg nyss klart en skräckis med kevin,rebecka och felicia,vikken jävla cp film alltså,bloggar om den senare.
I söndags (9 Juli) åkte vi till Sandhamn och hade en mysig heldag där,käka glass,badade på fina sand stranden och käka lunch och gick runt i butiker. Åkte hem sen och åt god middag.
I Måndags jobbade jag all day och jag var så jävla trött sen,hoppade i badet på direkten med Sofia,Felicia och Rebban, vet inte huur länge vi låg i och fjanta oss,men sånt är ju kul liksom! :)

I Tisdags vare ännu jobbigare fan för då åkte vi hemifrån runt 05.30 och kom hem runt 8 på kvällen,heeelt slut! Det var tydligen nåt fel där vi skulle lämna av alla sopor så vi var tvungna att vänta där i två jävla timmar,lite surt. Men annars vare chill,satt ute hela dagen på båten och sola,svulla i oss glass,godis och läsk.

Och i Onsdags fick man ju inte heller någon sovmorgon för då skulle vi upp kl.7 för att dra in till stan och gå på Grönan. Drog hem först för att lämna av alla grejer och hämta pengar,käka lurre på donken innan vi åkte vidare till grönan,hade riktigt jävla kul och vi åkte nya twister först och heeeelvete va rolig den var,men damn va läskig den var,första var läskigast när man stupade rakt ner,hahah.
Men det var en riktig lyckad dag,åkte till och med tilt för andra gången som jag sagt till mig själv att aldrig åka igen eftersom jag fick värsta paniken första gången,fick ännu mer panik andra gången.
Åkte hem runt 8 tiden,kom hem och käka pizza till middag och sen vart det film innan vi la oss.

I Torsdags åkte vi tillbaka till landet,skönt att komma ut igen. Idag (fredag) har vi inte gjort mkt alls,har mest läst och degat hela dagen. Käka min favoritmat som är lasange med rose vin och efterrätt blev chokladpudding.

CIAO!











liten update från jobbet.

Sitter i båten på jobbet,är svintrött och åksjuk,great!
Gick upp 05.30 idag och åkte till Bållvik och lämna av alla sopor,självklart ska det vara massa problem där uppe så vi var tvungen och vänta skit länge för att få åka vidare,nu ska vi till några ställen runt i skärgården och hämta sista laset innan vi måste åka tillbaka (tar 2h) och sen finally få åka hem,sista jobbdagen för veckan och jag är lycklig.
Imorrn drar vi in till stan och går på grönan och sen slaggar vi hos oss,ska bli riktigt roligt.

I Lördags var jag,kusinen och syrran på Sandhamn hela dagen och hade jävligt mysigt,satt på bergen med värsta utsikten över havet där alla segelbåtar åkte som ska tävla i den där gotlandstävlingen elr vare va!
Sen gick vi till stranden och bada och chilla innan vi drog tillbaka och käka lurre och glass. Sen vare dags att åka hem igen. Ni får se bilder sen,har inte kameran med mig så kan inte ladda upp bilder.

dagens.

Favoriten nr.1 Sarah Michelle Geller.♥

Humör: varit på ett bra humör,trött som fan men ändå på bra humör.
Mående: trött som ett svin,mått dåligt men nu mår jag prima!
Borde: Göra en viss sak jag inte kan skriva här...
Frisyr:
uppsatt i en hästsvans
Smink: Inget
Klädsel: linne,långärmad,arbetsbyxor,tjockiströja,skor,strumpor,trosor och bh. Nu lite mer avslappnade kläder.
Planer: Hjälpa tll med middan. Mamma,Pappa och Erik kommer hem snart från storshopping i gustavsberg och har med sig arbetsskor med sig till moi.
Materiella vill ha: huuuh?
Fundering: Inte mkt alls just nu,funtar på att resa på mitt feta arsle och göra nåt nyttigt.
Beroende: Fest hos Mange låten
Tråkigaste: Gå upp 05.30
Längtan: utomlandsresan med Hanna&Sara, tältning med Julia,Sara&Hanna,peps ska komma till mitt landställe.
Superlängtan: Dagen efter denna,då jag är ledig!
Tidning: Aftonbladet
Låt: Ted Gärdestad- Sol,Vind och Vatten (riktig sommarlåt!)
Köp: en korv o cola
Roligaste: Måste varit när Kevin fick värsta duschen av sopnättet som Erik tog upp med liften ur vattnet.
Sjuka: Värsta migränen,lite feber och förskyld.
Saknad: Värmen och polarna
Tv: såg nyss grudge?
Radio: Skärgårdskanalen
Motion: Burit sopor
Godis: marabou
Senaste samtal: pappa
Senaste sms: Hanna
Senaste mail: orkar inte kolla

a hard work work!

Sitter ute på landet i Skärgården och dte är aptråkigt väder så sitter vid datan medans man har felicia och becca bredvid sig som kollar på the grudge 2 som man typ sett 100 gånger?
Idag jobbade man,sista arbetsdagen för den här veckan. Var ingen jobbig dag eftersom vi bara skulle lämna alla sopor på ett ställe. Fast idag vakna jag med värsta huvudvärken och hade skit ont i kindbenet,kändes som nån hade slagit mig typ.
När vi åkte ett tag åt vi frulle,varm oboy,macka med ägg,riktigt mysigt. Eftersom resan var två timmar somnade jag och vakna inte förns vi var framme,riktigt skönt!
På vägen hem satt vi och kolla på begagnade vattenskotrar och helvete va mer sugen man blir på att skaffa en,har ju sett några stycken här ute också som alla åker på och det ser verkligen sviiiinroligt ut,blir så avundsjuk.
Imorrn är man ledig och det sägs att det ska bli fint väder,hoppas verkligen det för då ska det solas hela dagen.
Långt och tråkigt inlägg så hejdå!♥

tidsfördriv...

JAG HAR:
ett förhållande: njet
en bästa vän: ja!
dejtat en av dina bästa kompisar: inte dejtat
blivit kär vid första ögonkastet: intresserad ja...
fått ditt hjärta krossat: jupp
kysst någon och sedan ångrat dig: som faaan!
rökt: jupp

HAR DU NÅGONSIN:
blivit kysst: yes
ätit sushi: ja,fy!
stått på scen: ja
blivit dumpad: --
varit ihop med någon som varit otrogen: nej
har du hånglat med någon av samma kön: hånglat tror jag inte...
varit med om en bilolycka: nej
klättrat på berg: jadå,många gånger

MOTSATTA KÖNET:
gillar du någon just nu från det motsatta könet: maybe,
vet den om det: tror inte det?
gillar någon annan dig just nu: vete fan alltså...
vad tittar du på hos en kvinna/man: först kläderna tror jag och sen röven (a) nej men för mig är inte utseendet viktigast.

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA:

har du haft ett seriöst samtal: inte riktigt va?
kramat någon: yees
bråkat med en kompis: nej

SISTA:
personen som smsade dig: Victor
personen som du kramade: Sofia
personen som du kysste: --
du sa till din pappa: minns inte men nånting om filmen dom kollar på nu.
person du sa 'jag älskar dig' till: hmm vet faktiskt inte
alkoholdrycken: vin och cider
bilfärd: Till och från mormor
gången du grät: tror det var i Onsdags,några sorliga scener från Transformers filmen :P

GILLAR DU ATT:
ge kramar: älskar
ge massage: kul ibland eftersom jag vill bli massör men ändå tråkigt för man får inget tillbaka
gå promenader i regnet: jadå,skit mysit

ÖVRIGT:
svär du för mycket: ah
när duschade du senast: igår tror ja
vilken färg är det på dina byxor just nu: har inga byxor ;)
vilken låt lyssnar du på just nu: inget men lyssnade nyss på adtr ♥
vad är brevid dig just nu: massa saker,men mobilen.
vad var det sista du åt: kaka och glass
hur är vädret just nu: kvavt ute som faan,känns som man e utomlands
vem pratade du sist med på telefon: Sara
vad gör dig glad: det finns massor.

Va fan är alla?

Varför är det dött överallt? helt sjukt fan,inga roliga är inne på facebook,inget händer?
Aja har varit på promenad med Sofia,vart en långis faktiskt,riktigt mysigt vare. När vi kom till en backe kryllade det av mini grodor överallt,hur sjukt jävla små och Sofia fick vääärsta paniken och börja skrika och springa iväg,hahah dog av garv! Men det var verkligen äckligt för dom hoppade framför fötterna hela vägen ner för backen.
Kom hem,fikade på kakan jag&mamma gjorde tidigare,kolla CSI och gick ut på en promenad med hundarna,nu ska jag fortsätta med en sak som jag tyvärr fortfarande inte kan avslöja vad det är :)

dagens outfit.


osäker på den här outfiten eller inte,hade hatt till också och syrran sa att jag såg ut som en tant,jäävlit kul! What do you think?

lite musik.

Timbuktu- Resten av ditt liv

Loca People- Sak Noel

LMFAO- Champagne Showers

September- Party In My Head

Don Omar ft. Lucenzo- Danza Kuduro

Mange Makers- Fest Hos Mange

Katy Perry- Last Friday Night

Pitbull- Bon, Bon


Låtar som fastnar på huvudet!♥

hot or not?


tja snyggt att jag ser meeega drogad ut. Men till saken nu...tycker ni att man kan ha på sig hängslen?
Blir så jävla osäker om det är snyggt eller inte.
Skulle behöva era åsiker,var ärliga ;)


nytt i garderoben!




Transformers 3: Dark of the moon



Handling:
Då Decepticons såg ut att förlora kriget mot Autobots skickade de ett skepp mot jorden med ett innehåll som skulle rädda deras ras. De amerikanska astronauter som upptäckte det kraschade skeppet på månen tystade ner händelsen i vad de trodde var mänsklighetens intresse. Men när hemligheten läcker ut vaknar den slumrande fienden och kriget mellan Autobots och Decepticons kan plötsligt få en helt annan utgång.

Min Åsikt:
A-AWESOME film alltså! hur gryyym som helst,finns inte ens ord som förklarar hur mycket jag älskade den! Visst handlingen kanske var lika bra som dom andra filmerna men ändå,den här var mer mörk än dom andra två och det var så sjukt mycket mer action i den här filmen.
Det var väl 1-2 gånger jag fällde några tårar,hahah!
Bumblebee är helt klart min favorit i hela filmen,så sjukt sööt. Och hans vänskap med Sam är ju helst sjukt fin♥
Saknade dock Megan Fox som faaaan i filmen,hon var en del som gjorde filmerna så jävla bra,den nya bruden passade inte ens in i filmen,bra skådespelerska var hon inte heller,nej fy henne gillade vi inte alls.
Ett plus i kanten var helt klart Iridescent med Linkin Park,varje gång den kom i filmen fick jag gåshud som fan och ville bah sjunga med i texten,big love till mitt favorit band!♥

Med i filmen:
Shia LaBeouf
(Eagle Eye,Disturbia,Transformers,Wall Street: Money Never Sleeps)
John Turturro (Transformers,Barton Fink,The Taking of Pelham 1 2 3,What Just Happened)
Josh Duhamel (Las Vegas,Life As We Know It,Transformers,When In Rome)
Tyrese Gibson (Fast and the Furious,Four Brothers,The Take,Death Race,Transformers)
Rosie Huntington-Whiteley (Victoria Secret Model....)
Patrick Dempsey (Sweet Home Alabama,Grey's Anatomy,Made of Honor)
John Malkovich (Jonah Hex,Red,Burn After Reading,The Messenger)
Julie White (Transformers,The Nanny Diaries,War of the Worlds)
Alan Tudyk (I, Robot,Serenity,3: 10 to Yuma,Dodgeball)
Ken Jeong (Hangover,Knocked Up,Role Models,Vampires Sucks)
Kevin Dunn (Godzilla,Transformers,Vicky Cristina Barcelona)


sämsta bloggerskan?

Usch förlåt har varit sääämst på att blogga,men orkar verkligen inte tänka på bloggen nu när det är lov ovh fint väder. Ska bättra mig!
I Onsdags var man ju och såg nya Transformers,dock var det nära att vi missa den eftersom en man hade tagit självmord genom att hoppa framför tåget så inga tåg gick alls in till stan eller mot södertälje och alla ersättningsbussar gick till tullinge där det också stod still,fick skjus av Daniels mamma till Tullinge och sen bestämde vi oss för att ta en taxi in till stan för annars hade vi inte hunnit.
Filmen var iaf sjuuuuukt jävla grym,helt jävla awesome! kanske inte en av dom bästa transformers filmerna men den här var ännu mer action och mörkare än dom andra.

Igår var man på restaurang med pappa,mamma,farmor&mormor och käka mega god mat,sen drog vi hem till mormor och fika en snabbis.
Sen hela kvällen har jag hållt på med en viss grej som jag inte kan avslöja just nu ;)

RSS 2.0