Paranormal Activity 3 ikväll.

http://jeennyyy.webblogg.se/images/2011/paranormal_activity_3_158412302.jpg
Jupp kl 21.25 sitter jag med mina fina vänner och ser den här äckliga filmen, kommer ju dö lite.
Kommer aldrig kunna sova ensam i natt alltså,fyfan.

When you least expect it.

Love is like war, Easy to start, Difficult to end, Impossible to forget...
Hade en riktigt rolig kväll igår, började med en tacokväll med mamma och pappa. Fixade mig sen och drog hem till Jocke där Jacob och Alex var. Satt och kolla på massa roliga klipp på youtube och snacka lite. Sen drog jag och mötte upp Erik vid bussen som inte var så taggad egentligen på att komma efter att ha gjort högskoleprovet i 8h, men han kom ändå.
Vi satte igång Insidious som jag redan sett så kunde inte riktigt hålla käften när alla läskiga scener skulle komma och man kan ju inte riktigt säga att resten av gänget blev glada på mig,heheh.
Sen kom Rasmus också när vi satt och kolla på en ny film, var inte så taggad på film då så satte mig i köket istället och snacka med Jocke och Rasmus.
Alla drog hem runt 3 tiden, tog bussen och åkte en station, mycket nödvändigt.
Sara slagga över hos mig, låg i sängarna och käka chips med guacamole, somnade runt 4 tiden.
Idag har vi bara legat i soffan och kollat film och käkat tacos, härligt.
Men nu är jag så jääävla rastlös, ta en promenad maybe.♥

den här scenen från filmen igår, h e l v e t e va vi skrek, hahahah.

serier.

http://secretcircle.blogg.se/images/2011/upfronts-2011-the-cw-2-the-secret-circle_155927042_158274929.png
The Secret Circle handlar om en ung kvinna som flyttar till en ny stad och upptäcker att
hon är inte den enda häxan i staden och det finns en hemlig grupp, men hon är också nyckeln som låser upp ett hundraårigt kamp om gott och ont.

Jag har hitills sett 6 avsnitt av den nya serien och jag kan inte riktigt säga att det är den bästa serien jag sett, men har en svag känsla av att den kommer bli bättre nu när Jake har kommit in i bilden och att äntligen har Diana gjort slut med Adam pågrund av ödet att han ska va med Cassie.
Ändå fortsätter jag följa serien och hoppas verkligen att den kommer bli bättre för nu är det bara en barnlek tyvärr.
http://seriable.com/wp-content/uploads/2011/08/ringersneakpeek1.jpg
Ringer handlar om Bridget som är på rymmen från maffian. Hon utger sig därför för att vara sin tvillingsyster, mycket tjusigare och rikare Siobahn. Men surprise - Siobahn är också på rymmen från maffian - och dör i mystisk båtolycka. Sarah som Siobahn kommer vi alltså se i flashbacks serien igenom.
Sett 6 avsnitt där med och jävlar va bra den här serien är, jag är ju en sucker för Sarah Michelle Gellar oxkså så det är ett stort +. Det händer alltid nya saker och så mycket drama, hon hamnar alltid i massa trubbel som är väldigt svåra för henne att förklara, tex. att hennes syster är gravid och nu måste hon låsas som att hon är det, hur fan ska hon lyckas fejka det liksom?
Och att Gemma fick reda på att hon hade en affär med hennes man så nu var Bridget tvungen att erkänna att hon inte är Siobahn.


I wonder if you'll notice, if they lock me up and throw away the key.

Igår spenderades kvällen med mina fina vänner Jocke och Sara. Käkade kladdkaka, lyssna på gammal musik från när vi var små, drack lite och snacka minnen.
Planerade lite min födelsedag också som är om två veckor, kommer bli så jävla grymt.
Kom hem runt ett tiden, kollade VD avsnittet med Sara som var riiiktigt grymt, första gången vi båda faktiskt blev lite rädda för ett vd avsnitt.
Idag vakna jag av att pappsen kom in och fråga om jag skulle med och handla med honom och mamma, så drog med och handla lite grejer till hemmet. Ikväll får vi se vad som händer, hoppas på nån fest men verkar inte som att det blir nån för antingen ska folk ut på krogen eller så har dom gjort högskoleprovet idag att ingen orkar hitta på nåt, kul kul.

Halloween dag på Tullinge Gymnasium.

Sitter med endast morgonrock på mig och ska snart börja klä på mig och fixa mig för en chill kväll hemma hos Jocke med några andra, kommer bli nice.
Hade Halloween dag i skolan också idag, var riktigt kul och vår klass ägde och såg riktigt läskiga ut. Jag och massage gänget var massörer som var psykopater, heheh.
Gick runt så hela dagen, fick dessutom lite bilder på andra klasser också, clownerna var ju riiiktigt läskiga, jag är livrädd för clowner så det var ju klart att dom skulle på mig.
Sen när klassen hade lektion tog jag bort sminket och satte mig i kaféterian med Jocke,Rasmus,Alex, Sonny och Crille å snacka med dom hela rasten. Sen drog jag till SP klassen och fota dom för deras tema var mumier, asläskiga. Sen skulle allt papper slängas så jag var en snäll kamrat och hjälpte till och städa. Stog ett tag och snacka med Erik,Emanuel och Adam också innan deras lektion börja.
Drog sen till Huddinge Sjukhus med tjejerna för dom skulle hämta läxböcker för de ska ha HLR kurs på lovet. Drog sen till Pulsen med Cissi och handla lite, sjuuukt billigt.
Tagga hem sen,har käkat och duschat. Är taggad på en myskväll med chips och nån bra film, men nu ska jag gå och va social med mina vänner så heido.♥









Eastpak Antidote Tour 26 Oktober 2011.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/301501_2578949478306_1391466429_32934148_1998975078_n.jpg
här står vi och fryser som fan och taggar till kvällen med adtr i hörlurarna.♥
Kvällen/natten var helt sjukt bra. Börjar med donken vid globen där vi kände igen en kille som satt några bord ifrån oss och då var det ena brandmannen från den där övningen på Muskö som var så jävla snygg.
När vi suttit där ett ganska så bra tag vare bara att dra sig mot Fryshuset och köa, träffade Rima också så stod ett tag och snacka med henne. Till slut öppna dom dörrarna så man fick komma in, älskar den där känslan när det inte är långt kvar tills det börjar.
Först spelade förbandet Living With Lions som kanske inte var det bästa man hade hört, passade inte riktigt in bland resten av banden. Sen kom The Ghost Inside och då blev alla helt galna, hade bara hört några låtar av dem och kunde bara Unspoken, men det var riktigt grymt ändå.
Sen kom August Burns Red och då fan rök hela stället och deras låtar kunde jag mer så flippade lite mer och det var riktigt grötigt överallt, fast mest i mitten, lyckades hamna där en gång och fick en armbåge i huvudet, haha men det var bara att köra på.
När abr lämnat scenen satt vi på golvet ett tag och snacka, sen börja dom spela massa bra musik som tex. slipknot där alla börja sjunga med.
Sist kom A Day To Remember och jag kunde princip inte andas, det var så jävla underbart när skynket försvann och där stod dom, allihopa framför oss, får gåshud och blir helt skakis bara jag tänker på att jag sett dem, att jag har sett Jeremy Mckinnon på riktigt? Han va så jävla mkt snyggare på riktigt.
Alltså alla låtar var ju riktigt grymma men jag flippade fan ur som fan när Jeremy säger this song is called it's Complicated, den var inte med på listan så hade inte förväntat mig att den skulle va med och det är en av mina favorit låtar med dom så jag vart lite galen där, tjejerna framför mig hatade mig hehe.
Älskade när dom sjöng All Signs Point to Lauderdale sköt dom ut massa toalettrullar över hela publiken, hahah så jävla grymt.
Eller när dom sjöng Homsick och Jeremy är i en stor jävla boll och går på publikens händer, haha jag hade honom ovanför mig, så jävla grymt!
Bästa var iallafall If It Means A lot to you när hela publiken nästan överröstade Jeremy, fyfan det var riktigt mäktigt. Och sista låten The Downfall of Us All och alla sjöng "Da da da de da da da, lets go" och alla bah flippa som fan. Och dom kasta ut badbollar och ballonger överallt, jag fick tag i en men kasta sen iväg den, faan va jag ångrar det nu. Och jag fick en ballong oxå som jag hade tänkt skriva på och sen spränga och ha i min minnes låda,men självklart ska Rasmus ta sönder den, elaking!
Helt jävla lyckliga efteråt drar vi hem, alla är skittrötta och mamma trodde jag var packad,hahah!
Erik slog tydligen i näsan och tanden så den var helt svart, rasmus byxor var helt förstörda och Emanuel hade ont överallt, haha konstigt som dom höll på :)
Men det var en riktigt lyckad kväll/natt, käka middag snabbt och tog en dusch, la mig i sängen runt halv 2, så skolan var man ju inte så taggad på idag.




Why Walk On Water When We've Got Boats, damn kolla i mitten, precis så vare i Stockholm oxå!

Homesick- Jeremy i en stor boll, aaawesooome!

If It Means A Lot To You ♥

Bästa ♥


Eastpak Antidote Tour 26 Oktober 2011 var ett minne för livet, fan va jag vill tillbaka!♥

jag försöker men jag förlorar varje gång.

Sitter i skolan och känner mig som en zombie. kvällen/natten igår var så sjukt jävla awesome!
Ska blogga om det mer senare när jag kommer hem. Riktigt onödig dag idag, vaknade och var så jävla borta från världen så jag sket i svenskan, kom till skolan bara för att plugga projekt som vi aldrig gjorde (förutom att dela upp arbetet) sen snacka vi bara lite om morgondagen då alla treor ska klä ut sig,taggad tjej? not.
Ska typ dra hem snart, orkar inte sitta i skolan just nu, vill bara hem och sova.

Sitter och taggar till Eastpak Antidote Tour!!

Sitter och taggar till imorrn med Rasmus på facebook och adtr i högtalarna,fyffan va awesome det kommer bli imorgon, kommer ju va heeeelt död på Torsdag, hahah.
Ska förmodligen slagga nu, upp tidigt imorrn, puss.♥

Halloween 2011 kommer äga!!

http://bustier.nu/images/sexig-polis-kostym-blo.jpghttp://www.evasunderklader.se/p/sh-7446.jpg
Halloween outfit är bestämd. Det var lätt helt enkelt eftersom Andrews,Elin och Elina ska va tjuvar, haha kommer bli så jääävla awesome när vi alla fyra kommer där ;)

Unspoken.


1. Jag både stammar och läspar, fast bara mest när jag är stressad.
2. Älskar att stå i duschen skit länge i skållhet vatten.
3. 2008 vann jag en tävling i en tidning där jag fick träffa Jason Mraz
4. Har varit på 5 konserter (Simple Plan, Chris Brown, Oskar Linnros, Linkin Park& Paramore) och imorgon blir det min sjätte, wihu adtr ♥
5. Jag hatar när nån man bryr sig om dissar eller inte svarar.
6. Jag är helt sjukt galen i filmer, ser och älskar alla kategorier.
7. Mitt favorit djur är varg och önskar inget mer än att få träffa en.
8. Jag är livrädd för clowner och disktrasor.
9. Jag har smilegropar.
10. Älskar känslan när man börjar bli lite småkär. Men ändå hatar jag också det ibland.
11. Har varit besatt av Twilight, läste ut både andra&trejde boken på julafton
12. Älskar att bära stoora och många ringar.
13. Mitt största intresse är fotografering
14. Var modig och raka sidecut en gång.
15. Jag vågar inte duscha hemma själv, nån måste va i huset för att jag ska ställa mig i duschen.
16. Jag är inte sån som faller för utseendet, för mig är insidan viktigast.
17. Ett fobi jag har är när folk sätter sig på mina händer tex. i soffan.
18. När jag blir arg på en person blir jag riktigt arg men har svårt att visa det.
19. Jag blir lätt svartsjuk.
20. Kan inte åka skridskor, men vill lära mig!

why do most of us ignore the chance to miss?

Gillar dig men du verkar inte fatta det!
Sitter nu änrligen med mjukiskläder framför datan och väntar på att maten ska bli klar. Kom hem för inte så länge sen, har varit först hemma hos gammel mormor och hållt henne sällskap och sen efter det fixa jag dricka, fan va taggad jag är på halloween nu!
Idag hade vi värsta sovmorgonen, men lyckades försova mig ändå, missa bussen hemifrån så fick gå ner till stationen, missade då bussen där med så fick ta tåget och gå till skolan, rolig morgon.
Hade alternativ medicin där vi kolla på nån tråkig film och sen hade jag massage där Sandra gjorde en helkroppsmassage, hur jävla skönt som helst. Träffade Elin på bussen också så vi satt och tagga till festen vi ska på nästa helg, kommer bli sjukt kul.
Ska försöka plugga lite naturkunskap nu, så heido.

Super 8.

http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2010/11/super-8-movie-poster.jpg


Handling:
Sommaren 1979, bevittnar några vänner i en liten stad i Ohio en katastrofal tågolycka medan de håller på att spela in en super 8-film. Snart börjar de misstänka att kraschen inte var någon olycka, och det dröjer inte länge innan människor istaden börjar försvinna spårlöst och andra märkliga, oförklarliga saker händer. När den lokale polisshefen försöker få reda på sanningen, visar det sig vara något mer fasansfullt än någon av dem kunnat föreställa sig.

Min Åsikt:
Visste det kanske inte var världens bästa film, den var ju inte direkt skit läskig. Men att den är skit dålig som alla säger kan jag inte riktigt hålla med om, gillade handlingen och den hade sina stunder då det faktiskt var ganska läskigt, tex. när polarna står och bråkar och så ser dom monstret som dom lyckades få på bild när tåget krascha eller när dom är i bussen och monstret kom.
Slutet var ju ganska gulligt också, kanske lite smålöjligt med pappa scenerna där men annars så var den helt okej.

Sånt som får mig att längta tillbaka.

När syrran hade gjort en jävligt stark middag (jag fick tårar och hela munnen bran) så vart hela familjen skit sugna på nåt söt, men vi hade inget hemma så jag och syrran gick ut i kolsvarta kvällen och plocka äpplen, stekte det med smör,kanel och socker. Med glass och digestiv över, hur sjukt gott som helst.
Sitter och snackar med Andrews om låtarna man lyssnade på när man va liten och om hur perversa dom är egentligen. Ska ta en dusch nu och sen blogga om filmen vi såg igårkväll och kolla på The Walking Dead, sooom jag har längtat!♥

At least I can say I stand for something.

vi delade på ordet kärlek, Du tog lek Jag tog kär.♥
Hej snyggingar, sitter och väntar på att maten ska bli klar, syrran fixar wok idag och nån dag i veckan ska jag fixa käk, duktiga tjejer.
Den här dagen har varit så jävla jobbig, ville bara dö kände jag. Somnade på massagebordet när vi hade teori om riktmärken på kroppen osv. så sjukt tråkigt att jag dör och det är dessutom en evighets lektion.
Lunch sen och det blev pasta med skinksås. Mentor och idrott sen där vi snacka om studenten och på idrotten minns jag inte vad vi gjorde för jag somnade sittandes på bänken, asså wtf?
Sen hade vi avslappning och somna då med, jag och min sömn alltså..inte okej.
Slutade sen eftersom vi fick en liten uppgift i naturkunskapen.

PS. det här skulle upp på bloggen för 3h sen, lite seg.

I'm Crawling back to you again.


Well I'm doing alright, Til I close my eyes. And then I see your face
Just like that I'm crawling back to you.
Down on my knees, I thought I was stronger.
Lessons learned, bridges burned to the ground.

Outfits.


Måndag:
jeans-cubus
linne-saras
örhängen-?
ringar-lite här och där.



Onsdag:
jacka-h&m
halsduk-?
jeans-cubus
linne-h&m
spets tshirt-saras (monki)
smycken-åhlens
ring-kapphal


Torsdag:
tröja-h&m
jeans-gina tricot
smycken-överallt.

Drink it if you can.

I'm not picky, I just don't settle for less than I deserve.
Tjuu bloggen, sorry att jag inte bloggat nåt idag men har knappt varit hemma idag.
Gårkvällen var ju sjukt awesome måste jag säga, festen var sjukt rolig och folket detsamma.
Alla drog väl hem runt 3 tiden och sen vare bara att städa, och käka fyllekäk.
Vakna runt 9 tiden idag, drog in till stan med syrran och mötte upp Becka på medis, sen drog vi in och fotograferades, var inte alls taggad på det när jag var bakis, bli sminkad osv när jag egentligen ville sova. Bilderna vart jättefina, men tyvärr var det så jävla dyrt att vi köpte inga. Det var lite syynd.
Drog hem, käka middag och nu fixar jag alla bilder från igår. Ska plugga oxå så heido.

Jag,Adam,Jocke,Micke och Johanna
.♥

Yeah I think you're cute.

När du älskar, blir du sårad.
När du är sårad,hatar du.
När du hatar, försöker du glömma. 
När du försöker glömma,börjar du sakna.
När du väl har börjat sakna,kommer du förälska dig igen.


Ursäktar att jag inte bloggat nåt (fredag) men jag har verkligen inte orkat.
Tog 07.22 tåget in till stan med Sandra, käkade muffins till frukost och när vi kom in till stan var det tomt vid bion, öhh vi vart jätte chockade och trodde det skulle krylla av massa tjejer, men icke!
Stod att dom öppnade igen kl.11 så vi satte oss på donken, köpte en varsin cola,käka muffins och bullar. Sen gick vi på en promenad runt i stan och sen fick vi våra biljetter.
Tagga tillbaka till skolan, var ju riktigt onödigt eftersom jag hade slutat, men ville träffa jocke av en anledning meeen så paja min mobil så fick inte tag i honom, käka lunch i skolan med Jossan sen hade hon prov, så jag vänta på henne och sen drog vi hem.
Jag var på fett dåligt humör eftersom min mobil är heelt paj nu, totally broken,aweesome!

Nu är jag svintrött, sminket är borttaget och borstat tänderna har jag gjort, hej sängen.♥

Vargens rätt i samhället.

http://vargenstid.files.wordpress.com/2009/12/dod-varg17.jpg

Visste ni att 42 vargar misstänks ha blivit dödade olagligt under 1998-2006?
Dessa siffror är ganska höga med tanke på att vi har endast 100 vargar kvar i hela Sverige.


Eftersom vargen är ett fridlyst rovdjur säger lagen att man inte får skjuta en varg. Men det finns människor som är så hatiska mot det här djuret att dom bryr sig inte vad straffet är eller vad lagen säger.
Jägarna som hatar vargen erkänner att de bryr sig inte om vad lagen säger eller straffen dom får, dom tycker att det är viktigt att vargen får lida.
Sättet att döda en varg på är att dränka ner kött med glykol som man sen lägger ut i skogen.
Vargen dör alltså en långsam och smärtsam död eftersom njurarna kollapsar. Eller en annan metod som alltid "funkar" är att dränka tvättsvampar med blod, på så sätt sväller svampen upp i tarmarna och det är också en smärtsam död.

För mig är detta obegripligt att man kan göra något sånt mot ett livs levande djur. För det andra är det inte ens säkert att vargen får i sig det här, det finns andra djur i skogarna som också kan få i sig det här, till och med deras egna hundar!

Vargen tillhör också vårat ekosystem, precis som alla andra djur och växter, utrotar jägarna då alla vargar vi har och det är inte många, då har vi inga vargar kvar. Och dom tillhör vårat samhälle, som alla andra rovdjur.

Därför tycker jag att straffet ska bli strängare mot jägare som inte lyder lagen. Så att de kanske kan börja förstå att det här är seriöst och att dom inte kan åka ut och skjuta hur dom vill.
I dagens läge får man runt två års fängelsestraff men eftersom bevisen oftast är för svaga mot jägaren så kan man inte fastställa att det har varit ett olagligt brott eller inte, istället kommer dom undan med lägre straff som tex. böter eller samhällstjänst.


Att det är så mycket hat mot ett djur kan inte jag riktigt förstå, att en människa kan va så feg att åka ut med skotrar och hets jaga. Enligt mig ska man antingen skjuta och ta död på bytet direkt eller inte skjuta alls.

Som privatperson kan man hjälpa till att skydda vargen genom att bli medlem i Naturskyddsföreningen. Dom arbetar hårt om vargens rätt i samhället och försöker minska olaglig jakt.

En rimlig slutsats vore alltså att man går ihop med Naturskyddsföreningen och försöka ändra straffet mot olaglig jakt så att vi kanske får behålla dom få vargar vi faktiskt har i svenska skogarna.
Bild tagen från Kolmården.

Visst kan jag förstå hur jägarna tänker, det största hatet mot vargen är ju pågrund av att deras hundar har blivit dödade av en varg. Men för det kan dom inte hata alla vargar?
Jag skulle själv hata vargen som dödade min hund, min Jasper, jag skulle hata juust den vargen, men man kan inte hata alla för det?
Det är som att nån skulle döda nån i min familj, visst skulle jag hata den personen, men vadå..ska jag börja hata alla människor för det?

My world cannot ever bring me down.

When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.
Torsdagar är den värsta dagen i veckan, ända dagen vi inte har sovmorgon så måste gå upp 06.30, så jävla jobbigt att komma upp ur sängen, lyckades ändå och hade idrott som första lektion där vi snacka om Ergonomi och fick en liten uppgift vi ska göra.
Svenska sen där vi redovisa, gick riktigt bra faktiskt men jag hade hoppats på lite mer frågor så man kunde få en liten disskution, men men.
Lunch sen där det blev Ugnsstekt "fläskhare" ,hahah dog lite.
Massage sen där vi hittade olika muskler osv på kroppen. Hade matte sen egentligen men sket i den och plugga till projektarbetet med Mimmi istället, men vi var så jävla fnittriga och trötta så vi satt och garva åt allt man kan tänka sig,hahaha.
Drog hem, baka en kaka och kolla harry potter med pappa. Käka middag och nu är Sofia och Linda här och fikar,mysit. ♥

Mysig höstpromenad med Elin.


thihi söt kille ju! :)
Kom nyss in från en skit lång promenad i spöregnet med Elin, var riktigt mysigt och det var sjuuukt länge sen vi snacka, vi är barndomskompisar, lekte typ heeela tiden och vi träffades förföra helgen på en fest och nu har vi fått upp kontakten igen,skit kul!
Vi har samma jobbiga problem just nu också så det var riktigt skönt att få snacka ut med nån som vet vad man snackar om liksom.
Kom hem, fixa kaffe och nu ska jag skriva rent min svenska som jag ska redovisa imorrn.

I'm reaching out for you...


Eminem.♥

Webcammar med Sonny boy!


Sitter och bloggar och så hör jag hur det ringer på datan, blir skit förvirrad, då är det söta Sonny som ringer mig på facebook, hahah var ganska kul att jag både kunde se och höra honom.
Så nu har vi suttit här ett tag och snackat om lite allt möjligt, ska fan hitta min cam nu så vi båda kan se varandra, thihihi kul med sånt här ju!
Nej nu ska jag fan smsa Elin och höra när hon kunde ta den där promenaden, känner för att gå ut!

Once more I'll say goodbye to you

Oh I'm sorry, I forgot I only exist when you need something... my bad.
Förlåt att jag inte blogga nåt igår, hade verkligen inte tid eftersom jag skulle skriva klart mitt tal som jag inte ens hade börjat på, lyckat.
Idag försov jag mig och missa första lektionen, kom till svenskan istället där några av oss redovisa och så fick vi jobba med nåt tråkigt papper. Lunch och alternativ medicin sen där vi fick först gå in i metodsrummet och ha Qigong, var ganska kul faktiskt och man vart lugn. Visst vi kunde inte hålla oss för garv i början, man kände sig så jävla löjlig.
Sen skulle vi plugga till provet, men vi satt och slappa i hus 5 sofforna istället, bästa stället efter kafeterian.
Massage sen där vi gick igenom anatomi, var inte värsta kul men man måste kunna det så bara gilla läget.
Ska försöka göra det sista på mitt tal nu,orkar verkligen inte. fml.

The Walking Dead- What Lies Ahead.


Första avsnittet av The Walking Dead spreds sig över internet idag, så himla lycklig!
Jag såg alla avsnitt av säsong 1 på en gång och ville bara ha mer och mer sen, men nu äntligen är zombie serien tillbaka.
Jag satt och höll min syrra i handen under hela serien nästan och ibland gick det knappt att titta för det var så spännande.
Värsta var ju när bilen går sönder och alla zombies kommer, asså jag fick värsta paniken. Och Andrea som var inne i bussen, asså fyfan vilken panik jag skulle få om jag såg hur alla zombies kom?
Och såklart ska den där dumma ungen förstöra allt genom att krypa ut när hon trodde att faran var över, dum unge!
Och nu är hon borta i skogen med massa walkers och dom hittar henne inte,ajabaja. Sååå slutar det med att Carl blir skjuten???? Daaamn han kan ju inte döö? inte deras lilla son?

Zac Efron- Dagens mumsbit!

Brukar inte va så förtjust i honom, men daaamn va jag älskar att han har kommit ur det där löjliga High School Musical(?) stadiet, så sjukt snygg nu.♥

Things happen, but we don't really know why.

håll huvudet högt så att inte dina tårar sjunker så lågt som personen som fick dig att gråta!
Måndag äntligen, ända sen lördags har jag velat ha skola igen,fyfan va min helg har sugit.
Precis när jag skulle gå upp ur sängen idag fick man ett sms från min lärare att vi inte hade nån lektion på morgonen, gick upp ändå och fixa mig med lite musik i bakgrunden och drog sen till skolan och skrev klart min naturkunskap uppgift, riktigt riktigt nöjd, hoppas på ett MVG hehhe.
Käka lunch och hade mentorstid sen där jag nästan fick utbrott idag, var redan på dåligt humör och så kom det där, ahh det var kaos iallafall.
Idrott sen där man fick ta ut lite av sin ilska genom att ha värsta träningspasset, kändes hur skönt som helst förutom att man var helt skakig i benen efter.
Hade naturkunskap där hela klassen va skit trötta och vi börja med nåt nytt också så det var inte så lyckat. Drog hem och kolla på finaste filmen ever,Flicka.♥
Käka middag framför The Walking Dead som kom ut idag runt i världen, helvete vilket bra avsnitt det var alltså, helt otroligt spännande.


How do you do it? I bet you laugh.

Sorry att jag inte bloggat nåt idag, har helt enkelt inte haft tid.
Låg och drog mig i sängen till typ 3, käka lunch och börja med naturkunskapen, sen kom Cissi över och vi fixade vår powerpoint presentation som vi ska redovisa på tisdag i Alternativ Medicin.
Sen kom Jossan över med sin data så pluggade vi tillsammans alla tre. Sen drog dom hem och jag käka middag och fortsatte plugga naturkunskap som ska in imorrn och jag har massor kvar, kul kul.
Så funderar på att åka tidigare till skolan imorrn för att få klart skiten.
Men nu ska jag lägga mig och läsa. heido.♥

Fick killbesök i helgen också, vilken höjdpunkt!

forever by your side.

Fattar inte riktigt att jag var sjukt lycklig, allt kändes bra i mitt liv. Men kan inte riktigt fatta att allt vände sig idag, suger verkligen. Hur många chanser ska jag ge dig?
Det ända och då menar jag ända som fått mig på bra humör är Sofias ord, hon muntrar alltid upp mig när jag mår sämst.

"Mikaela has a way with the person she works with that is outstanding. She is always in a good mood, does her job quick but with care and she makes people smile wherever she is. Her willingness to help other people has been a great resource for our geriatric home."


friends with benefits



Handling:
En ung kvinnlig headhunter i New York övertygar en potentiell manlig rekrytering att lämna sitt jobb i San Francisco för att tacka ja till ett jobb i The Big Apple. Trots en ömsesidig attraktion inser de båda att de representerar allt som de båda har sprungit ifrån när det gäller relationer, och bestämmer sig för att bara vara vänner... med förmåner. Det är ett perfekt arrangemang, tills de inser att det inte fungerar och att det inte finns någon relation som inte har förpliktelser.

Min Åsikt:
Riktigt riktigt bra enligt mig, kunde kanske ha varit lite roligare. Den var lugnt mycket bättre än No Strings Attached för den här var lite roligare, sötare och jag älskar Mila, så jävla grym skådis!
Sen kunde den blir lite överdriven ibland men det blir alla såna här typer av filmer, men gryym var den iallafall. Gillade inte att Woody Harrelson fick spela bög i den är filmen, passade honom veerkligen inte!
Jag och Sara satt och snacka sen om vi kunde ha en "friend with benefits" och jag tror jag skulle kunna ha en, kanske inte nån jag känner eller har känslor för. Som dom två i filmen, dom va bästisar och börjar ha sex bara, slutar aldrig bra. Jag tror att om har en så utvecklas känslor och nån blir sårad, så därför skulle jag nog inte kunna ha en.

Vad säger ni, skulle ni kunna ha en "friend with benefits"?

Med i filmen:
Justin Timberlake (The Notebook,Bad Teacher,Shark Tale,Bad Boys 2,Get Smart,Love Actually)
Mila Kunis (Black Swan,Forgetting Sarah Marshall,The Book of Eli,That '70s Show,Family Guy)
Bryan Greenberg (One Tree Hill,Bridewars,Prime,The Perfect Score,Nobel Son)
Jenna Elfman (Keeping the Faith,Dharma&Greg,Love Hurts,Touched,Town&Country)
Richard Jenkins (Step Brothers,The Visitor,Burn after Reading,Let Me In,Waiting for Forever)
Patricia Clarkson (The Green Mile,Shutter Island,The Pledge,Vicky Cristina Barcelona)
Woody Harrelson (Zombieland,2012,After the Sunset,The Walker,She Hate Me,Seven Punds)


Cos I'm not here for nothing.

Kärlek är som ett plåster. Det uppskattas som mest när hjärtat blöder
Vakna för nån timme, låg och chilla i sängen med min katt och fundera lite på livet. höhö tönt.
Gick upp och gav mammsen mina pengar för flygbiljetten, gjorde jäävligt ont att ge bort 1000kr bara sådär,meen meen.
Ska ta och plugga lite naturkunskap,storstäda rummet och sen ta en dusch. awesome.

LOOONDOON BABY!


28 November drar jag och brudarna till London och kommer hem 1 December, pefekt till mammas b'day.
Är så sjukt jävla taggad!
Shoppa hela dagarna, kommer få en helt ny garderob när jag kommer hem, gå på madame tussauds och käka massa gott och festa, gå runt och se massa sevärdigheter, damn va foton det kommer komma sen alltså. Kommer bli hur galet kul som helst. ♥

Don't tell me who I should be.

Förlåt att jag inte har bloggat nåt idag (fredag) men har inte haft tid. Hade massage på morgonen där vi fick lära oss riktmärken på kroppen och olika töjningar man kan ge personer.
Naturkunskap sen där han bara tog närvaro och sa hur man låg till i arbetet,hehe fick ljuga till det lite eftersom jag ligger efter, eesh gör den imorrn.
Slutade sen men det blev tacos till lunch och det bangar man ju inte på? sjukt gott vare iaf. Sen som alla Fredagar är det vår 'tradition' att sätta oss och snacka i hus 5 soffan innan Sarah och Jossans lektion börjar. Idag var inte Jocke i kafeterian så det blev att sitta kvar och va social med andra i skolan innan Jossan sluta, tagga hem snabbt och släppte ut hundarna innan jag drog hem till Johanna, vi planera London resan, ooooch boka den! Så nu bitches drar jag till LOOONDON! (inte nurå men i Nov!)
Riktigt mysig eftermiddag med latte och lite tjejsnack. Drog hem snabbt och käka middag med pappa&mamma sen kom Sara och vi köpte kladdkaka,hehehe tjockisar.
Kolla film och hade mysigt, älskar att min bästis somnar i slutet av filmen och jag får sitta och böla för mig själv, haha tja emo?
Erik lanar ikväll med Hampus och Adam så han skulle "försöka" va social mot mig med, lyckades han? njja inte riktigt, bara lite i början. Så jag taggar sängen nu och sover. Höres imorrn!

Känner att det här inlägget blev lite fail,men aja jag är trött. ♥

Åhhh jag typ kissar på mig av den här bilden, geeee mig ringarna!
I London alltså, fyfan va det ska köpas ringar! ♥

Fredag om en timme!

Taggar ner under täcket nu och läser, upp tidigt imorrn och ha massage. Fredag hela dagen imorrn, frågan är vad som händer på kvällen? Myskväll med polarna eller fest? Jorå vi får se imorrn.
Jag och Jessika sitter också och diskuterar om nakenkäk är bättre än fyllekäk?
"Mat blir så jävla mycket bättre när man är naken. Det bli lixom en annan upplevelse, lite mer.. sensuellt"
Nej nu måste jag fan slagga.PUSS!♥
Slänger in en skit grym låt, Kapten Röd alltså.


Så många frågor utan svar.

cheeyen leker cool.

tjejen leker ball i sin L.A keps,woop woop.

All the things I feel I need to say, I can't explain in any other way.
I'm standing at the back,And I'm tired of waiting.

I can't live my life always backing down.

Uttråkad tjej med alldeles för mycket tankar,slutar aldrig bra!
Tog sovmorgon idag för hade skit ont i huvudet, gick upp och fixa mig och hade högsta volym på Skrillex, älskar såna dagar.
Kom till skolan och hade ingen svenska så satt vid datan och skrev upp massa filmer jag ska få låna av mammas polare. Sarah&Cissi satt och jobba med nåt arbete medans Jossan va så bakis att hon somna, hahah stackarn!
Massage sen där jag först fick en helkroppsmassage av både Mimmi och Sofie, kändes konstigt när båda massera samtidigt,men det funka. Hade matte sen, fick inte ett skit gjort så satt där och smsa med Erik och lyssna på musik,duktigt!
Drog hem och käka mellis och pluggade. Drog hem till Sofia sen som hjälpte mig med matten, gick skit bra och jag fattade allt, duktig lärare asså! Käkade middag hemma hos henne också innan jag gick hem.
Nu ska jag fortsätta plugga naturkunskap.heido.

Asså jag vill veta om jag har en chans eller inte.Eller att vi kommer nånstans. Annars går jag bara runt och undrar hela tiden, precis som det blev föra gången. Vill inte att det ska hända samma sak.
Han är så jävla svår.

"Hej jag vill kolla på era sexiga mobiler!"

Sitter och chattar med Rasmus som köpt ny mobil idag, blev en Samsung Galaxy som tydligen är en "sexig lur" hahaha höll på dö när han sa det, visste inte att det fanns sexiga mobiler? aja hade tydligen fel för när han fråga alla på skype sa dom att det finns sexiga mobiler. My Bad!
Ska väl ta och slagga snart, imorrn är det exakt en månad kvar, wiiihuuuuhhh tagga krogen bitches!
Nu har tydligen Jonathan också skaffat en mobil, en iphone, asså när ska jag få min dååå?

Hahahah sitter och garvar som fan åt killen, så jävla konstig ibland asså.

Outfits som ligger och skräpar.









Bjuder på lite outfits som jag glömt lägga upp på bloggen,puss på er.



Create your happiness instead of trying to find it.

Som igår,hur härligt som helst.♥

The Jewel of Denial.


Gossip Girl "The Jewel of Denial" var bra såklart, ny drama hela tiden.
Blair är gravid, trodde faktiskt det skulle vara Chuck's barn men det var Louis som tur va!
Hans reaktion när hon berätta, så jävla priceless, kunde inte sluta böla, haha det ska va dom två verkligen, hon förtjänar en bra man, inte Chuck som bara går runt och tycker synd om sig själv.
Lite gulligt iallafall att Chuck skaffade den där hunden, haha dom passade tillsammans. Var så sorligt när han låg och grät och hunden hoppade upp och la sig bredvid honom, hunden är människans bästa vän och det måste jag hålla med om, mina hundar vet exakt när jag är ledsen, det är som om dom känner av det, kommer direkt och pussar på en.♥
Inget mer "speciellt" hände...Dans bok kom ut till slut, undrar vad alla kommer tycka om det när boken handlar om alla han känner?
Nate fortsätter ha sex med sin chef Diana,men gillar att han stod upp för sig själv och sa emot till slut.
Charlie (Ivy) ligger lite risigt till nu när Nate vet att hon ljugit hela tiden.
Ah mkt drama,alltid kul att kolla på!♥

facebook chatten.







Dagens snygging!

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/297461_10150311709737554_45633872553_8471310_863608122_n.jpg

Snygg!Snygg!Snygg!Snygg!


You taught my heart, a sense I never knew I had.

Everytime my phone vibrates, my heart still wishes it's a text from you. I can't really say that i don't like you cuz I do. But it would be nice to know if you feel the same.♥
Onsdag hela dagen, fan va dagarna går snabbt? Imorgon är det exakt en månad kvar tills min b'day!
Idag försov jag mig så höll på missa min tandläkartid, men jag hann precis ner på en halvtimme. Dom skulle laga ett hål och jag skippade bedövning den här gången av en viss anledning, dumt av mig. Drog hem sen och sket i svenska lektionen, fixade mig och drog till skolan. Träffade Hampus och Adam som stod och vänta på mig vid lunchen, han skulle få tillbaka sin väska som han hade i mitt skåp.
Hade alternativ medicin sen där jag och Cissi skulle ha redovisat men det blev inte av som tur är, göret nästa vecka istället.
Massage sen där vi gick igenom töjningar och leder, inte så svårt egentligen. Älskar dom där lektionerna, vi ligger på en varsin massagebänk, har musik på i bakgrunden medans Pea går igenom allt.
Slutade sen, mötte upp Jossan,Jocke och Rasmus som väntade på mig.
Kom hem,käka mellis och nu ska jag plugga lite,heido.
lägger upp en grymt söt video, hahaha diggar ungen till max alltså!

tuffa sp klassen ska rida imorrn,vilken syn!

ligger och snackar med Erik och försöker att inte garva så jag väcker hela familjen.
Han och hans klass ska rida imorrn tydligen och vi snackar om hur kul det skulle va om dom var tvungna att använda tighta ridbyxor,hahahah åhfyfan vilken syn!
Ska väl förmodligen sova snart.....typ,heheh natti!♥

filmcitat #19#


"With great power comes great responsibility."

-Spiderman.2002

I will save myself!

I love everybody. Some I love to be around, some I love to avoid, and others I would love to punch in the face.
Idag var vi på Murkö med klassen+ OP10 och var markörer i en stor olycka långt ner i en grotta.
Det var faktiskt riktigt roligt, men också jävligt läskigt.
Hade kameran med mig men såklart fick man inte ta kort på Murkö eftersom det är en slags militärbas som är topphemligt. Och ville inte ta risken att bli av med kameran.
Tog en timme att komma dit, sov halva vägen eftersom vi var tvungna att gå upp 06.00 idag, hemskt.
Vi fick våra skador och blev sminkade sen. Runt 12 tiden käka vi lunch sen var det dags att börja med övningen.
Jag och Cissi fick sitta i en operationssal, var så sjukt jävla läskigt när all rök börja komma och det ända man såg var operationsbordet i rummet, kändes som en sån där äcklig psykfilm.
Sen släckte dom ner överallt så man såg inte ett skit, i en timme satt vi där inne och kunde knappt andas pågrund av all rök. Eftersom vi var längst in också så kom vi ut sist, när brandmännen kom var vi så sjukt jävla rädda, man såg inget men man hörde hur dom öppnar dörrarna och pratar med varandra.
Sen ser man hur en hand kommer emot min axel, fyfan höll på pissa på mig. Han ställde några frågor innan dom fick ut oss därifrån.
Vi vart förhörda av polisen och så kolla dom lite snabbt på våra sår sen fick vi följa med två poliser (som var grymt snygga!) till matsalen och vänta där tills allt var klart.
Kom tillbaka till skolan runt 5 tiden, drog hem direkt och duscha. Nu ligger jag i sängen, matchen mellan Sverige och Holland tog nyss slut och Sverige vann med 3-2, awesome! (sa ju det erik!)
Ska försöka plugga, få åtminstonde en inledning till imorrn, lyckat.

Kul att jag fick utslag av sminket efter, kliar och svider som fan :(
Men där hade jag iaf ett äckligt köttsår innan.

they'll tell me that it's just bad luck.

Jag hatar det här, jag börja falla djupt men vet inte vart jag har dig nånstans. Man vet aldrig när du ska skriva, man vet aldrig när du ska börja skita i att skriva igen, jag känner mig som en tjej som har humörsvängningar varje dag tack vare dig.
Jag förtjänar fan inte det här, eller gör jag kanske det?

But I couldn't stay away, I couldn't fight it.

Kom på att jag har ju inte bloggat alls idag, ajdå.
Hade massage på morgonen, fick en helkropps massage (rygg,nacke,rumpa,ben) av Sandra, sen var vi så trötta så vi la oss på bänkarna och snacka om allt möjligt.
På lunchen drog jag,Sarah,Sofia och Jossan till Subway och käka, första gången för mig så var lite nybörjare så Jossan fick hjälpa mig.
Drog sen tillbaka till skolan och hade idrott,men jag mådde så jävla konstigt så jag var inte med. Satte mig istället och snacka med Jocke och Alex i kafeterian innan naturkunskapen som vi tydligen inte hade, eller vi ringde honom och han trodde att vi var på Muskö idag, seg lärare!
Så drog hem, pluggade lite och käka middag sen. Har suttit och kollat och garvat åt ronny&ragge med mamma och syrran och käkat glass med varma hallon,mums!
heido.

Smoke weed everyday.

ojooj seg tjej ska ni veta, helt död efter igår.
Festen var awesome som vanligt, lite kaos kanske men skit samma. Allt folk var skit snälla och roliga, träffa nya roliga och söta människor oxå. Spårade väl ur lite när ambulansen kom och hämta en kille som var helt borta, sen kom polisen också och körde ut människor som inte fick vara där, men festen fortsatte ändå som tur va.
Idag var man bakis,härligt inte sant? Sen kom Cissi förbi och vi pluggade till alternativ medicin.
Aja helgen var riktigt jävla grym, tack till alla som var på festen igår föresten!♥
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320075_10150473822383012_787453011_11063076_448139213_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/299013_10150473823003012_787453011_11063087_1971910962_n.jpg

I'm here darling to enjoy the party.

Heey snyggingar, har inte alls haft tid att blogga idag, har haft lite annat för mig som jag tyvärr inte kan skriva om här, man vet aldrig vem som läser.
Men ikväll blire fiiesta med massa härligt folk, bilder får ni imorrn för tror knappast jag kommer sitta vid bloggen och lägga upp bilder när festen är.
Haha lite kul att det är typ endast Tullinge crewet som ska komma på festen som Anders sa.
Men nu ska jag duscha,måla naglarna och vänta på Julia och Hanna som kommer hit och käkar middag och så fixar vi oss här inför kvällen, så vi hörs imorrn och ha en aweeesooome kväll!
PS. det sög att han inte kunde komma,vart lite ledsen i ögat när han sa att han inte kunde.
BJUDER LITE PÅ SNYGGA FEST BILDER PÅ SNYGGA MÄNNISKOR.
-Alex,jag,Jocke,Rasmus,Sonny och Sara hemma hos Jocke.

-Rasmus är 'Gladh'

-Fest hemma hos Emma, övervåningen var helt klart favoritstället!

-Ett helt snyggt gäng hos Emma.

-Fest hos Martina.

-Snyggingarna Sara,Charlie och Elisabeth.

-Jag&Jessika

-Karin,Sofia och Jag hemma hos mig.

-Jag och Erik :)

-Sonny haffar mig och Sofia hemma hos Jocke.


-Rasmus,Sonny och Jocke.

-Jag och Sara ver hur man kör loss till "Fest hos Mange"


filmcitat #18#

Truth is, I gave my heart away along time ago, my whole heart, and I never really got it back.

-Sweet Home Alabama.2002

dagens skönhet.

http://thevampireclub.files.wordpress.com/2011/10/aa2oehpcaaakn39-large.jpg
Kristen Stewart ladies and gentlemen!♥

don't believe a word they're telling to you.

Sometimes the best thing to say is nothing. Some people are not even worth your words.
Förlåt att jag inte har bloggat förns nu, kom faktiskt hem för ca en halvtimme sen. Men idag har det varit en riktigt underbar dag för mig, känns som allt börjar gå bra nu liksom?
Börja med massage på morgonen, teori tyvärr idag och ingen massage, men kan inte klaga eftersom vi får massage princip varje dag, heheh Elin var lite avis på min linje.
Efter det hade vi naturkunskap, jag var så jävla trött så både jag&Jossan somnar på bänken,så skönt!
Sen drar vi till hus 4 för att få information om nästa vecka, berättar mer om det nästa vecka!
Ja men sen slutade jag, men käkade lunch med Jossan&Sarah och sen när deras lektion börja satte jag mig i kafeterian med Jocke,Rasmus och Karin. Snacka med dem tills deras lektion börja också, så då satte jag mig med Cissi,Jossan och Sarah som skulle jobba med projektet.
Men det blev mer snack i soffan än plugg tyvärr, drog till Willys sen och köpte powerking och sen drog jag direkt hem till Hanna Panna och pröva kläder, daaaamn va snygg jag kommer va imorn,hehheh.
Sen vart min dag sjjuuukt mkt bättre när jag fick ett sms från en viss person, var så glad att jag sprang runt som en idiot i Hannas rum,hahah.
Satt och kolla bloggar och lyssna på Kapten Röd. Efter det åkte jag hem, käka middag med mamma&syrran, va social med dom ett tag och sen drog jag till Becka, där har jag varit resten av kvällen, kollar OTH och tjockat oss med grönsaker.
Sen träffa jag Sofia ett tag också, hade lite att snacka om.

Men nu sitter jag äntligen här, i endast trosor och en stor tröja, älskar stora tröjor!
Ska nog slagga snart, orkar inte va uppe.

Sanna ord från Brooke Davis!♥

dagens mumsbit!


hehe ja han får ju gääärna ta och bita mig (a)

Spåkulan& Horoskop


Hmm vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, har inte varit med om nåt spännande möte idag och tur i kärlek? Aja dagen är inte slut ännu....kanske nästa Torsdag?

'Dagens horoskop: Ägna dig åt en del efterforskningar i dag. Gräv djupt efter svar. Ingenting är för mycket besvär.

bilder ifrån Insparken för ettorna.

bilder från Tisdags.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/312005_10150337026667970_614497969_7990446_227746659_n.jpg

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/319224_10150337026732970_614497969_7990447_1407461970_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/320744_10150337026867970_614497969_7990448_622979079_n.jpg
Som ni kanske ser så har jag och Sarah varit med om en bilolycka (Alexandras bil) och vi ligger där då skadade och nästan dör medans Sandra är i chocktillstånd och ber nån av vår publik ringa 112, då dom börjar prata med Cissi som sitter inne i kafeterian med Josefin med ambulanskläder.
Dom kommer springandes med ambulansringsignalen på sin mobil. Dom börjar undersöka oss och ettorna får hjälpa till.

Sjukt rolig dag måste jag säga och alla trodde på allvar att nåt hade hänt när jag&Cissi sprang runt som idioter i skolan. Hahah roligast var nog när Sonny kom ut ifrån omklädningsrummet och han trodde på allvar att jag var skadad, hahah så himla söt!!
Och Alex och resten av NV kom fram och tyckte mina sår va skit äckliga, hahah inte ens äkta puckon!
Fyfan va jag garva åt deras miner asså.♥

My universe will never be the same.

He's a sucker with a gun. I know you told me I should stay away. He is a bad boy with a tainted heart and even I know this ain't smart.
Sorry för igår men jag behövde verkligen en paus igår från allt,så gick och la mig runt åtta på kvällen.
Kan säga att den här veckan har varit så sjukt jävla jobbig för mig, kan tyvärr inte skriva detaljerat vad som har hänt. Men det är lite tjafs med en kompis, killen jag "gillar" totaldissar och det är ganska jobbigt hemma nu också.
Har försökt hålla mig hela dagen men ibland gick det bara inte att hålla in känslorna. Det var nästan jobbigast när Jocke kom fram och gav mig en jätte lång kram, usch då ville jag bara böla haha.
Annars har väl dagen varit rätt så nice, hade sovmorgon och börja dagen med svenska.
När vi slutade för dagen börja det ju spöregna såklart, så jag och Martina var dyngsura!!
Kom hem, gjorde varm oboy och nu ska jag börja plugga på ett arbete som ska in imorrn, lyckaT!
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/319182_2498909037345_1391466429_32873468_1150392148_n.jpg
Jag och Jossan med våra Eastpak Antidote Tour som vi hämta ut igår, taaagggaaa!!

vad finns det för mening?

Jag har ingen lust att blogga längre, jag vet inte ens vad jag ska skriva.
Har aldrig i hela mitt liv känt mig så här tom som nu.

Kanelbullens dag!


Kanelbullens dag idag ju, måste ju firas med nybakta bullar ifrån ICA,mumS!♥

I'm feeling sexy and free.





Mina ögonstenar, ni är guldvärda!





Why can't you just be straight up with honesty.

Once you start to dislike someone, everything they do begins to annoy you.
Tja nu är jag äntligen hemma från tandläkaren, hade tyvärr ett hål så ska tillbaka nästa vecka och laga. Måste säga att den här dagen har varit riktigt rolig!
Tog sovmorgon för hade sjukt ont i huvudet, kom till skolan runt 10 och börja planera inför ettornas inspark. Cissi och Jossan hade ambulanskläder på sig, Jag&Sarah var skadade och Sandra var chockad. Alla stirrade som fan i skolan när vi gick där med blod i hela ansiktet och köttsår på armarna, hahah var ganska kul faktiskt.
Sen var det dags för vår lila akt och vi låg där i linnen hela dagen medans folk undersökte oss och grejer, ibland kunde jag bara inte hålla mig för garva asså.
Slutade efter det så drog hem, satt och snacka med Micke på bussen om hans band han är med i, så sjukt jävla grymt!
Tagga hem och sen ner igen till tandläkaren. Over and Out.

Ner till tandläkaren nu.

Kom nyss hem, men ska faktiskt dra lika snabbt, ner till tandläkaren och kolla om man har hål.
Bloggar mer om min händelsrika dag när jag kommer hem, PUSS så länge.

ishuset- Godnatt!

Kom nyss hem från ishuset, vårat lag (Botkyrka) förlorade tyvärr så dom var inte så glada efteråt.
Har käkat lasange till middag som var grymt god, nu ska jag fan slagga, är sjukt trött.
Hörs och ses imorrn!♥

Things happen, but we don't really know why.

Tja snyggingar!
Idag på massagen masserade vi rumpor, det kändes sjukt konstigt att massera en annan persons rumpa men det var nästan värre att få massage själv, att ligga där i spetstrosor och nån håller på och knådar röven liksom? Aja vi kommer väl vänja oss efter några gånger, för i början när vi masserade ryggen och man var tvungen att ta av bh:n, det kändes skit läskigt då men nu ere helt naturligt för oss :P
Lunch sen och det var där min dag vart lite förstörd, en viss person totaldissa mig, kändes ju kuul.
Mentors tid där vi snacka om den här övningen vi ska göra på Murkö nästa vecka,wiihuu taggad!
Idrott sen där vi fick göra massa övningar två och två. Det var riktigt skönt att få boxas måste jag säga, få ut all ilska och frustration på en vis person.
Slutade sen för vi hade ingen naturkunskap igen, bra bra av vår lärare att säga nåt tycker man.
Ska käka lite snabbt nu sen drar jag till ishuset med Johanna och kollar hockey,puss!♥

Bestämt mig nu! nu blir det skal...

Ska önska mig en htc desire hd, fick låna Jossans mammas mobil och jag vart ju lite kär. Iphone är ju snygga men som alla säger, den går lätt sönder + alla har dom typ. Och desire hd mobilen är inte många som har alls.
Men nu sitter jag och kollar på skal till den på ebay, finns så mkt fina!
UNION JACK HARD BACK COVER CASE FOR HTC DESIRE HD Cookie Custom Craft Skin Case Whip Cream Hard Back Cover For HTC A9191 Desire HD
HTC DESIRE HD FLOWERS PATTERN GEL CASE FREE UK POSTAGEYellow Leopard Skin Hard Cover Case For HTC Desire HD
3D Rose BLING Crystal Case Skin For HTC Desire HD EA422Leopard VELVET HARD Back CASE COVER HTC Desire HD A9191
HTC Desire HD Hand Made Hard Case Snap On Custom Sweet Cream Back Skin CoverBling Rhinestone Hard Case For HTC DESIRE HD
heheh hjälp?

tidsfördriv...

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
tjej

Vad står det i ditt femtonde sms?
Haha! skriv typ "kom på fest?" ush kommer aldrig fatta :(

Vem ringde dig senast?
Sarah

vad har du för bakgrundsbild på din mobil?

En bild på mig och min syster från sommras.

Vilket språk är din mobil på?
svenska

Vad heter din ringsignal?
A Day to Remember- If it Means A Lot to you

Hur många sms har du i din inkorg?
1533, rensar alltid tråkiga sms :)

Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?

Från Martina, handlar om en person så skriver gärna inget här.

Vad svarade du?
Samma här, det är för uppenbart om jag skriver här och alla kommer fatta.

Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?

aa, däremot tror jag att jag såg dig på 716 idag? lövholmenvägen? vare du? Från Jocke Kaunisto

Hur många sms har du i kategorin "skickat".

den rensas av sig själv så har bara 20 sms där.

Vem är din 13:e kontakt?

Erik Tropp.

Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner
haha nej verkligen inte,känner knappt varandra...bara en kille hehhe...

Ogillar du nr 5?

nej verkligen inte! Man kan inte ogilla den här personen.

Har du varit i hop med nr 1?
hahahaha faaktiskt inte, ändå han var vääldigt populär bland tjejerna när vi gick i kassmyra,haha!


Vad har din mobil för färg?

svart och röd


Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
"fyfaan va snygg jag är!" haha nejmen man ser alltid hemsk ut innan sminket är på.

Hur mycket kontanter har du på dig?
100 kr

Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Mimmi Solgård :P

Vad har du på dig på överkroppen just nu?
linne och jeans jacka

Vilket märke har du på strumporna du har på dig?
helt vanliga strumpor från typ h&m

Vilket märke har du på skorna du har på dig?
converse

Ett ljust eller mörkt rum?
ljust

Vad gjorde du vid midnatt?
Sov hoppas jag?

Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
jag venne :( i stan tror jag!

Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
ojj bra fråga! typ min katt imorse tror jag.

Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
fattar inte frågan..

Vilken ålder har varit bäst hittills?
Inte faaan är det 17 iallafall, 18 om nån månad!!!!!!! Tagga!!!!

Din värsta fiende?
Har inga faktiskt.

Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
en bild på mig och mina fina hundar.

Vad var det senaste du sa till någon, och vem var det till?
den första helt klart, du hade jätte fint leende där. till min syster.

En miljon dollar eller förmågan att flyga?
en miljon dollar.

Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Jag vet inte,den är svårt,fööör svårt för jag vet inte! Men han dissar så det är väl kört. Men ajja.

Spåkulan 2 Oktober.


Hahah tyckte den var lite rolig, men samtidigt..hur fan kan det löna sig?
Aja får be mamma om pengar, har faktiskt velat klippa mig ett tag nu.

Läggdags!

Nej jag är uttråkad och för trött för att plugga, är på dåligt humör. Du kan dra åt helvete.
Så heido,godnatt.♥

I can only tell you what is feels like.


Just face the truth.

vilket liv man har då?

VEM

Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Elis
Vem tänker du på nu? --
Vem pratade du senast i telefon med? Sara
Vems hus var du senast i? Jossans
Vem önskar du var med dig nu? --
Vem är din favoritsläkting? oj, nej men mina kusiner såklart eftersom dom står mig närmast. Annars är det mofis<3

VAR

Var är din mobiltelefon? Framför mig
Var handlar du mest? typ h&m och Gina Tricot
Var fick du tag på tröjan du har på dig? haha har en morgonrock så venne (grymt sexigt ju!)

Var åkte du senast bil? till Tullinge Station


VAD

Vad åt du senast? pizza
Vad drack du senast? cola
Vad är det för färg på dina byxor? har inga på mig.
Vad är den närmaste saken som är blå? jeans jacka
Vad har du på fötterna? inget
Vad är din favorit färg? har ingen direkt favorit, men jag älskar blå.
Vilken film såg du senast? Transformers
Vad hör du just nu? Mohombi- Maraca

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja
Hånglat på en bio?
Hånglat i skogen? nä inte va jag vet?
Tyckt att din kusin är het? hahaha ja!
Sovit naken? Finns inget skönare sätt att sova på.
Kört över hastighetengränsen? --
Målat om ditt rum? Ja :)
Dansat framför en spegel? whot?
Fått hicka? Ja.
Dumpat någon? på sätt och vis.
Stulit pengar från en kompis? Men vafan,nej.
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? Nerå
Smugit ur ditt hus? eh.. aa....
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Hahah den där kändes, mjoo.
Hånglat med en främling? ja.. :$
Älskar eller saknar någon nu? Älskar gör jag inte, men saknar ja.


en liten dikt sådär på söndagen.

Du är en krympande fjäril i min famn
förlorar dina vingar i mitt namn
du släpper taget om mig
du släpper taget.

The Vampire Diaries "The End of the Affair"

eftersom jag är för lat för att leta bilder,tog jag några rörliga bilder från http://everylastminute.blogg.se/tvd/

Vampire Diaries s03e03 "The End of the Affair" var ju bara för grymt, helt klart ett av mina favorit avsnitt av den här grymma serien.
I det här avsnittet får man reda på saker man aldrig kunde tänka sig va sant om Stefans förflutna. Att han var en kallblodig mördare visste man ju,men att hans första kärlek Rebecca och att han hängde runt med "The Original Vampire" Klaus kunde man aldrig tro och att dom var som bröder?
Dom tre hängde ju ihop ett tag i Chicago innan polisen plundrar lokalen dom är i med trä kulor och dom blir tvungna att fly och innan så gör ju Klaus att Stefan glömmer alltihop, inklusive Rebecca, därför kommer han ju inte ihåg henne nu.
Det kom som en chock för mig helt ärligt och tänk vilken draama det kommer bli nu då med Stefan,Rebecca och Elena?
Och det var riktigt intressant när man fick reda på att självaste Klaus flyr från någon, är så sjukt nyfiken på vem det kan va? Det måste ju vara någon/något som är värre än honom själv.
Och man fick lite hjärtattack när Elena var så nära Klaus, han vet ju inte ens om att hon lever, hon mååste vara död för att han ska kunna fullborda sina onda planer.
Och enligt Gloria (häxan) så måste Klaus ha Rebecca som han dödade när hon valde Stefan framför honom, så hon var liiiite sur asså när han återuppliva henne.
Meen halsbandet är borta som Gloria måste ha, vem kan ha det halsbandet tro? Jo SÅKLART Elena, så hon ligger lite illa till asså. Stefan hittade det ju på golvet efter att Klaus gjorde så han glömde allt.

Och det var riktigt heartbreaking när Stefan sa till Elena att han inte vill ha henne längre, asså det känns kört för deras del,hur fan ska dom hitta tillbaka till varandra?
Älskade också när Elena var i lägenheten när Stefan och Klaus kom, fyfan vilken panik jag hade!
Och när hon gömmer sig och Stefan ser henne och båda vill bara krama om varandra men då skulle dom bli avslöjade, fällde nog en tår där tror jag.
"I don't want to see you. I don't want to be with you. I just want you to go"

PS. GE MIG ELIJAH TILLBAKA FÖRFAN! LACKAR SNART, MIN FAVORIT JU EFTER DAMON!!!


Älskade när Damon gick igenom planen för Elena och han sa att Klaus kan slita ut hans hjärta på två sekunder och han ville försäkra sig om att Elena kunde få Stefan därifrån, då föll jag ännu mer för honom, nutte gör ju allt för sin bror och Elena...

Och Caroline och Tyler är ju fan gulligaste paret i hela serien, asså man blir så glad av dom två. Trodde fan ett tag att Caroline skulle dö i den där källaren, pappan var ju helt dum i huvudet.
Älskade när Liz och Tyler kom och rädda henne, så himla gulligt!♥

Nej men ett riktigt sjukt bra avsnitt, kollar man på trailern för nästa avsnitt så får man se Katherine och Stefan snacka? hjäälp och det verkar som att Stefan har nån jävla plan?
AAAANND BOONNNIIE IS BAAAACK!!!


The sun goes down up, the stars come out.

Tajt schema idag kära vänner, så har inte haft tid att blogga.
Vakna tidigt idag och åkte till tullinge med mamma och hennes polare och träna hundarna i nåt ridhus, frös som in i helvete, alltid så kallt i ridhus.
Efter det körde dom mig till stationen, tog tåget som dessutom var försenat, kom hem och drog direkt hem till Sara för att boka London resan men vi bokade bara hotellet.
Drog hem sen och hämta pengar snabbt och drog till Jossan sen för att boka biljetter till adtr konserten i Oktober, fyfaaan va taggad jag är nu! Tänk...tääänk att jag ska se adtr???
Få se Jeremy McKinnon på riktigt? Han e ju så jävla grym!♥
Men iaf, kom hem sen och hann typ inte va hemma innan jag fick ett sms av Sofia som fråga om vi skulle ta en promenad och det kunde man ju inte riktigt säga nej till? Så vi promenerade i 1h typ och snacka lite om allt möjligt.
Kom hem,käka pizza till middag, nu sitter jag här äntligen framför datan med morgonrock och är nyduschad och fräsch. Smsar med Elis och lyssnar på musik, men nu måste jag tyvärr plugga,lovely!
http://2.bp.blogspot.com/_yGy_3A8RD7I/S_rBaK8dqbI/AAAAAAAABN8/S5A5tO6qlWo/s1600/DSC_3881.png
den här killen asså,min kärlek!♥

When you walk away, i count the steps that you take.

Jag bokstavligen Ä L S K A R spåkulan på facebook, den har haft rätt alla gånger.
Fyfan sitter och töntar mig med kärlekslåtar och så kom detta, kunde liksom inte hejda tårarna då,haha skit löjligt men fan fick lite hopp nu.
DAG:

KVÄLL:

haha typ det alla sagt, hoppas ni och spåkulan har rätt för nu har jag bestämt mig, jag ska inte ge upp!

"Skryt inte när du har varit med 100 tjejer, skryt när du har fått 1 du verkligen har kämpat för medan du undvek 99 andra tjejer som jagade dig."



-Sanna ord. Varför ska det vara så jävla svårt att låta bli att skriva.


Everyday should be a new day.


Hahah älskar att jag inte loggade ut från min fb hos Sara och hon satt och chatta med Jocke, tänkte vafaan vem ere som skriver på min fb?
Och en liten facerape på det också gjorde min kväll.♥

Legion och Priest.

http://4.bp.blogspot.com/_iyaJghfG_vI/TTOLlA6e-rI/AAAAAAAAABI/kIMF1SfaqD0/s1600/Legion+movie+poster.jpg http://www.onlinemovieshut.com/wp-content/uploads/2011/03/priest-movie-posters.jpg
Kan inte riktigt bestämma mig om vilken som va bäst, priest var ju riktigt grym men ääälskade att det var änglar och demoner med i Legion. Men om man ska tänka på hela filmerna så var nog självaste priest bäst. Älskade också att det ar bara bra skådisar med i filmerna.

Handling (Legion) :
När Gud förlorar tilltron till mänskligheten skickar han sin arme av änglar för att inleda apokalypsen. Mänsklighetens hopp till fortsatt överlevnad hänger på en grupp människor på en ödsligt belägen restaurang.

Med i filmen: Paul Bettany,Lucas Black,Tyrese Gibson,Adrianne Palicki,Kevin Durand,Willa Holland,Kate Walsh,Dennis Quaid.


Handling (Priest):
När en flicka blir kidnappad av ett gäng mördarvampyrer bryter Priest sina heliga löften och beger sig ut på en manisk jakt för att rädda hans systerdotter innan de har lyckats göra henne till en av dem. Han får sällskap av systerdotterns pojkvän, en skjutglad sheriff och en före detta prästinna som har en utomjordlig förmåga att slåss.

Med i filmen:
Paul Bettany (A Beautiful Mind,Iron Man,The Tourist,The Young Victoria,Wimbledon)
Karl Urban (Lord of the Rings,Star Trek,The Bourne Supremacy,Doom,And Soon The Darkness)
Lily Collins (The Blind Side,Abduction,90210)
Cam Gigandet (Easy A,Pandorum,Never Back Down,O.C,Twilight,Burlesque)
Maggie Q (Die Hard 4.0,Mission: Impossible 3,Rush Hour 2,Nikita,The List)
Brad Dourif (Lord of the Rings,Dune,Mississippi Burning,One Flew Over the Cuckoo's Nest)
Stephen Moyer (True Blood,The Starter Wife,Quills,The Caller,Restraint)

can't keep my hands away from the cookie jar.

TAIKON i köket här hemma, pappa,mamma&moster fixar käk medans jag ska baka en kaka, syrran och kusinerna ska kolla på och hjälper mig och alla djuren ska såklart va med i vårat lilla kök, hahah kaos och fan va vi garvar.
Men nu är kakan klar så därför sitter jag här nu och lyssnar på lite musik och chillar.
Alla är sjuukt tråkiga idag, hittar fan ingen hemmafest, suuucks.
Så blir nog en mysig hemmakväll med min stora familj och se nån bra film.♥
Bjuder på en grymt bra låt på kvällskvisten, Skrillex alltså, snälla fyfan va du är grym!

Myskväll med Sara, allt för länge sen!

Sjukt trött jag är idag, hade en riktigt mysig kväll igår. Drog till bene och käka med pappsen och syrran. Satt där ett tag och snacka om typ allt, sen drog ja ner till ica och köpte godis med Sara, sen gick vi hem till mig och kolla film med familjen och det vart två sjuukt bra filmer, big love!!
Drog hem till henne sen och kolla på bad teacher som verkligen sög, rekomenderar verkligen inte!
Låg sen och snacka ett tag innan båda somna. Vaknade av att hennes famij höll på i köket och sen somna jag om.
Nu ska jag på en promenad med min älskling, så höres sen!♥

Just nu i saras säng.

ligger i Saras säng och drar mig, ska nog tagga hem snart för hon ska på träning.
Blir väl hem och plugga innan moster och kusinerna kommer.
Frågan är vafan händer ikväll? Alla är ju upptagna!

RSS 2.0