Svar på kommentar.



Tack Sofie, älskar det faktiskt och det har jag köpt ifrån Vero Moda. Men köpte det i sommras så det finns förmodligen inte kvar, men dom har andra skit snygga halsband. Kram!

13 ursprungliga delstater. 50 stjärnor.



har blivit riktigt inne att ha USA:s flagga på kläderna nu och snyggt är det. Jag ska lätt köpa ett par shorts till sommarn, det är ett måste. Eller köra på ett par leggins med en snygg oversize tshirt är också snyggt!

Vad tycker ni, är det här nåt ni skulle tänka er ha på er?♥

Svar på kommentar.



Sv; Tack du, jag fyllde 18 år i November, så blir 19 om ett år ;)
Förlåt för sent svar,är ganska seg på att kolla mina kommentarer.
Fortsätt ställa frågor,precis vad som helst,inga frågor är dumma.♥

YOU GOT SHOT, AHHHHHHH!!!


Sitter nyduschad och dricker te,såg nyss klart Baksmällan 2. Och jag har aldrig skrattat såhär mycket åt en film förut,ettan var rolig men det här var ju bara sjukt rolig under hela filmen.
Klippet ovan är fan den roligaste scenen,där garva jag så mycket att jag inte kunde andas och min familj tyckte jag va knäpp (förutom syrran då som oxå sett den).

i think it's funny how the times have changed.

Jag vill försvinna in i vår värld för en stund. Jag vill ha dig så nära det bara går. Jag vill komma på mig själv med ett leende efteråt. Jag vill sluta mina ögon och falla i djup sömn tätt intill dig med dina trygga armar runt mig.
Jag vill alltid känna mig så här speciell.♥

life is not a monster make the best of what you have.


Min dag har varit så skön,började jobbet 9 och slutade 2. Köpte med mig en Solo tidning hem också. Gick på en långpromenad med hundarna och sen fixade man ordning en riktigt lunch.
Sitter nu och snackar summerburst med danne,är galet jävla taggad. Två dagar med galet bra musik,dricka och festande in på nätterna. Woop Woop!

Love is not a maybe thing, you know when you love someone.



Svårt att gå och lägga mig.

Varför ska det vara så problematiskt att gå och lägga sig? Ända jag gör är att kolla igenom nyheter på facebook som man redan sett 20 gånger idag. Asså vart finns logiken?
Men nu ska jag stänga ner datan,lägga mig i sängen och läsa..men vänta jag har inget att läsa för mitt bibliotekskort är ju borta. @Bitter tjej.
Puss&Godnatt. Bjuder på ett litet collage jag slängde ihop nyss på snyggingen Sonny Fahlberg mer känd som Norlie & KKV. ♥


Vi blir det vi stoppar i oss...


1.Avokado innehåller mycket fett för att vara en frukt (ja det är faktiskt en frukt).
2.Havegryn har massa fibrer som håller en mätt länge. Och ha linfrön i också,gör det extra nyttigt.
3.Ett äpple innehåller bara 80 kalorier men är ändå bra som mellanmål på grund av fiberhalten som är hög.


1.Alkohol är egentligen en stor bov för våran kropp, synd eftersom det är så jävla gott.
Men saken är den att man blir hungrig av alkohol pga av att blodsockernivån gör att man känner sig trött och hungrig och eftersom att alkohol är en gift för kroppen så måste kroppen jobba riktigt hårt för att inte skadas. Mycket energi går åt till att levern ska kunna rena kroppen från alkohol.
Kommer man tänka på det här till nästa fest? Nej tyvärr inte.

2.Frukostflingor innehåller oftast mycket socker som får blodsockret att stigas snabbt för att sen störtdyka lagom tills du lämnar hemmet.

3.Frysrätter kan ibland innehålla för få kalorier för att fylla vårat energibehov och de är oftast för lite grönsaker eller frukt i.

The Ties That Bind.





Helt otroligt lycklig,som jag gått runt och väntat på min Elijah,så jävla bäst!♥


Kesoburkar.


Jävligt grymma tjejer alltså.

Another one bites the dust.

Tror jag börjar bli lite senil, trodde det var Måndag idag när det är Tisdag? inte okej.
Idag på jobbet fick jag testa på healing av Robin,vet faktiskt inte vad jag tyckte om det och hade ingen aning om vad jag skulle säga efter hon var klar,asså jag vet inte riktigt om jag tror på att healing fungerar, jag kände inget speciellt iallafall. Men det finns ju människor som verkligen tror på att det fungerar och att dom på riktigt blir friska efter en behandling, men jag tror tyvärr inte på det.
Sen hjälpte jag gänget att komma på lite idéer till hur dom ska få ut att yoga finns nu på hälso centret.
Slutade runt 4,drog hem och käka mellis och kolla 90210.
Nu ska jag fixa pastavatten tydligen så lika bra att göra't.♥

Inspiration: Angelica Blick.








Bedtime Stories.


Bedtime för min del,eller ska se klart King Arthur som går på tv och sen svara klart på en enkät som jag fick av min handledare, jag och Martina ska få testa på blodanalys på jobbet,kommer bli intressant!
nej nu började filmen igen så det här får bli mitt sista inlägg för ikväll,godnatt på er finisar.


PS. Jag är gaalet taggad till helgen och det är bara måndag,fuck. Fest på fredag och utgång på lördag!

Kändisarnas bebisar- Vill ju också ha en.



Skönhetstips: SYOSS Shine Boost.


Känner ni som jag att erat hår är tråkigt och livlöst? Testa isåfall Syoss Shine Boost.

Den framhäver hårfärgen på håret och ger det liv och glans. Och man använder den i handdukstorkat hår, spraya över hela håret och föna sen håret. Kostar ungefär 100:- och är verkligen värd pengarna.
Jag har andvänt den några gånger nu och jag älskar den. ett stort + att den luktar så jädrans gott.♥

Let me see your hands up!

är helt sluut i hela kroppen efter pumpen,var så sjukt jävla jobbigt,märktes att jag inte gjort de på några veckor. Sitter nu i soffan och kollar csi med mamma med en varsin filt och käkar jordnötter.
Har lång sovmorgon imorgon så funderar på att dra till skolan en snabbis och lämna in massa papper. Vi får se om jag orkar. Nej nu är reklamen slut så hejdå.

Kärlek vid första ögonkastet.

Sitter och kollar på gladiatorerna,förlåt men fyfan va mesigt program. Hero,Tor,Zaida. vilka jävla namn?
Ska börja göra mig redo för att dra till gymmet och köra bodypump med tjejerna,är riktigt taggad på en timmes pass. bjuder på ett litet collage oxå med mina fina brudar,big love!♥

It's your dream, but it's my reality.

Dags att krypa ner i sängen och slagga,upp tidigt och jobba imorgon!
I lördags blev det en filmkväll hemma hos Sofia,början av kvällen var jag på riktigt dåligt humör på vissa personer, men det vart en riktigt mysig kväll,träffade lite nya männiksor och kolla äckliga skräckisar,så som hostel 2 och rec 2. Sen blev det lite sherlock holmes med Christofer och Simon för Sofia skjusade hem Rasmus. Drog hem runt 3 tiden,satt och snacka ett tag med syrran sen somna jag på soffan. Vaknade runt 7 av att mamma kom hem från Finland.
Idag har man varit ute och fotat med Sara och Johanna,frös som fan gjorde man och det kändes lite skumt att byta om mitt ute i skogen,hehe. Drog hem till Johanna sen och redigera bilderna och fikade framför Grease.
Resten av kvällen har jag kollat på wallander med mamma och nu ska jag sova. GoNatt!

Winterseason.






Småtips som alltid fungerar...

1.Biter dig i kinden och får massa sår.
drick hallonte och ha kvar varje klunk i munnen en stund. Hallonte sägs kunna läka små sår snabbare.

2.Ska dricka alkohol.
Ät något riktigt flottigt innan för har man ätit irdentligt innan så tas maginehållet upp långsammare av tunntarmen, vilket saktar ner absorptionen av alkohol. Resultatet blir att man blir inte så pinsamnt packad,try it!

3.Har du gått i platta skor och har ont i fötterna?

Fotmassage funkar ju alltid, men finns det ingen som vill ge det så funkar det att rulla fötterna över en tom flaska, det gör så att fotvalvet sträcks ut.

4.Kan du få såna där konstiga ryckningar i ögat?

Stoppa en isbit i en plastpåse och gnid den försiktigt mot ögonlocket. Då ska ryckningarna ska lugna ner sig då.

5.Du är förkyld och din näsa rinner konstant.
"snorta" lite ljummet vatten och snyt dig efter. Du kan också tillsätta lite salt i vattnet, det är oäven bra om du är täppt i näsan.

6.Citron funkar princip till allt.
tex. om dina armbågar är röda och torra.
Dela en citron och sätt en varsin halva mot armbågarna i ungefär en kvart. Smörj sedan med olja.

7. När du har mensvärk...
Istället för att äta massa värktabletter,ta en och värm en vetekudde istället och lägg på magen, minst lika bra. Annat alternativ kan man ta en stor flaska med varmt vatten och krama den så den pressas mot dig mage.


en vit helg måste man ha ibland.

Orkade inte blogga igår. Hade en myskväll med tjejerna igår,allt för länge sen så vi käka massa onyttigt och såg massa kärleksfilmer,sånt gillar vi. Idag har jag städat mitt rum, men det går inte så bra,tränat lite har jag också gjort,måste bränna bort det jag käka igår.
Ikväll blir det yttligare en filmkväll,dock med bara skräckfilmer. Ska käka nu sen kommer danne,jonte och elina över så drar vi tillsammans till Sofia där min kväll kommer spenderas. Hoppas ni får en grym lördag,heii.♥

Let's keep it real, this is no competition to me.

Helt slut tjej. Började 9 idag,hjälpte en kund med floating,sen testade jag på värmebehandling och somnade,hur skönt som helst måste jag säga. Efter det fick jag testa på akupunktur med nålar,ganska läskigt var det och gjorde svinont i början men sen släppte smärtan. Jimmy är verkligen sjukt duktig på det han gör.
Drog sen och käka lunch med hela gänget, resten av dagen har jag städat,varit med på behandlingar. Drog hem runt 4,käkade müsli och kollade på 90210. Sen blev det gymmet med Elina. Fan va vi körde,svettet bah rann,frääsch. Nu sitter man och kollar på Revenge med mamma och syrran,sjukt grym serie.♥

PS. Alesso till Summerburst i sommar,lyycka!!

I was a flight risk with a fear of fallin’

Var ledig idag, riktigt skönt att få sova ut ordentligt.
Gick upp och käka frukost/lunch och sen kom Sofia och fick massage. Sen drog vi till Allégården för jag skulle se om dom kollat på mitt CV än, men så var chefen inte inne så kändes ovärt att gå in då.
Drog hem och käka mysmiddag med familjen (te&mackor). Syrran står nu och gör smoothie och sen blir det att kolla på Baksmällan 1&2.

Är lycka något vi lär oss?

Vi "väljer" att vara lyckliga, och att vara lycklig är något som vi lär oss.

Här är några tips som kanske gör er lite lyckligare,det är iallafall hur jag ser det.

1.) Omge dig av kärlek- Umgås med dina vänner,dom som alltid ställer upp till 100%
2.) Ät mer B-Vitamin- Låga nivåer av B-vitamin orsakar trötthet och irritation.
3.) Var generös- låt personen bakom dig gå före i kön,uppmuntra andra med snälla kommentarer.
4.) Rör på dig!- man blir faktiskt glad av att få röra på sig,iallafall jag.
5.) Var snäll- Både mot dig själv&andra. Låt bli att tänka eller säga något negativt i en timme.
6.) Dansa för sig själv- Dra upp musiken på max, dra för gardinerna och dansa loss. Testa i dina sexigaste underkläder (bygger upp självförtroende).
7.) Utmana dig själv- Gör något som ligger i utkanten av din bekvämlighetszon.
8.) Peppa med musik- lyssna på din favortlåt, hjälper hjärnan att frigöra dopamin som gör dig glad i hela kroppen!
9.) Kramas!
10.) Få massage-mycket avslappnande och du känner dig på topp efteråt.
11.) Sov ut- känslan när man går och lägger sig och man slipper tänka på väckarklockan.
12.) Ligg mer!- Ha sex, komplett med sex!
13.) Viktigaste punkten...sluta jämföra dig själv med andra.http://rawfood.se/wp-content/uploads/2011/04/happiness_.jpg
Kopierar ni texten får ni uppge mig som källa. Puss&kram

Dresses i probably would die for!

http://fc01.deviantart.net/fs71/f/2010/061/a/a/Miley_Cyrus___Blue_dress_by_vnaaa.jpg

http://styleshub.com/wp-content/uploads/2011/07/Daisy-Lowe-Dresses-at-Elie-Saab-Couture-03.jpgDaisy Lowe Beautiful Elie Saab Couture Dress

Miley Cyrus bar en långärmad/kort klänning från Herve Leger som verkligen skriker mitt namn. Så jävla tuff!
Älskar också den röda sexiga couture klänningen från Elie Saab som Daisy Lowe bar,älskar verkligen färgen och att den är öppen nedtill. Inga klänningar jag skulle tackat nej till att få ha i min garderob.♥

I got a hangover, wo-oh!

Sitter och käkar ostbågar och kollar på 90210. Kom typ nyss hem från Elin,satt och snacka ett bra tag med henne och Niklas. Imorgon är jag ledig,ska bli riktigt skönt faktiskt,så det blir att stanna uppe länge inatt.
Bjuder på lite fina bilder ifrån festen i fredags också,bättre sent än aldrig,visst?





Hemmafester är alltid så jävla roligt.♥

You sound like a spoiled brat.

Sorry för att det inte blev nån bloggning igår, hade inge lust eller ork.
Jobbet gick fint,var med på en håranalys möte där en kvinna fått flera missfall och försöker skaffa barn.
På kvällen blev det träning på gymmet med Johanna,träffade Jonte också så tränade med honom oxå.
Drog hem,käka middag framför csi. Kunde inte sova ett skit inatt så låg uppe halva natten och läste så jag var princip död imorse så att jobba var ingen höjdare,men gick till jobbet ändå. Gjorde lite marknadsföring,städa och hjälpte Anna med det mesta.
Sitter nu och kollar på alla serier jag missat i veckor nu,90210 är på listan.Heido.

biomys på en Söndag med bästavän.

Ska strax lägga mig och läsa,svintrött tjej.
Idag gick jag upp runt 2,städade rummet lite och tog en dusch. Drog in till stan med Jocke och såg Sherlock Holmes som var riktigt riktigt bra, kanske inte lika bra som den första men skitsamma.
Robert Downey Jr. och Jude Law, herregud vilka skådisar,otroligt grymma!♥
http://2.bp.blogspot.com/-68Ax7mkybkU/Tv2qA57myKI/AAAAAAAAAS0/MQqhrcJMJaQ/s1600/Sherlock+Holmes+Movie.jpg

Hälsenan&skära av halsen
Klockan är snart 4, jag sitter och snackar skräckfilmer med Emanuel. Duktig tjej.
Saken är den att jag är inte trött alls,kanske för att jag sov bort halva dagen. Hatar att va bakis.

I'm making a difference, I'm taking a chance.

Festen i fredags var riktigt grym, hade sjukt kul. Bilder kommer upp snart.
Kom hem runt 3 tiden,käkade pannkakor med Sofia innan hon drog hem. Bilresan hem var så jävla rolig, har nog aldrig garvat så mycket förut.
Idag har jag varit bakis som fan så orkade knappt ta mig ur sängen, men till slut gick det och jag drog hem till Sara och kolla nya VD avsnittet med henne. Drog hem och käka tacos till middag och sen kom Danne,Alex,Sara och Jonte så vi börja kolla på fredag den trettonde,asläskig som vanligt. Sen blev det Abduction på det.
När den va slut kom Adam,Robin,Madde och Keith också, fullt hus. Blev en lång diskussion om vilken film vi skulle se då, men det blev iaf Hostel. Ah tja typ äckligaste filmen någonsin.
Nu ska jag slagga så jag orkar ta mig upp imorgon. Natti.

difficult to win, but you are so worth it, baby.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375436_2609458309619_1049800435_32320080_1866906604_n.jpg
Lay a whisper on my pillow, i wake up
lonely.
Touch me now. I close my eyes.
It m
ust have been love, but it's over now.
without you the universe would not be the same.

when you laugh, your soul is dancing.
Love is just a word until someone comes and gives it a meaning.


Du får mig att vilja kämpa, just so you know. Du är blyg,det märks. Du är snäll det märks ännu mer. Du är snygg, ett stort + men det bästa av allt är att du verkar inte va som alla andra. Därför gillar jag dig.



När du srattar, dansar din själ.

Idag har det varit en underbar dag för mig. Började 08.30 och städade lite i floating rummet och sen medans Anna masserade en kund fick jag själv testa på floating, det var ganska intressant och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det ännu, känns som jag behöver göra det fler gånger för att jag ska börja gilla det.
Saken är den att jag har jätte svårt att slappna av, ligga i en stor tunna med vatten och det är kolsvart, då önskar man att man inte sett alla skräckfilmer.
Men ibland kunde jag faktiskt slappna av. Men det är nåt jag rekomenderar till er som är stressade.
Efter det fick jag massage av Jimmy, han är massageterapeut och Kinesiolog. Han är så jävla duktig, han fixade mina problem på en gång,är inte alls lika spänd i axlarna och nacken nu. über skönt!
Efter det masserade jag honom och så fixade han en shake till mig som fick bli min lunch.
Hjälpte Anna med lite saker och sen fick jag gå hem. Har sen dess kollat på filmer och lagat mat. Jag gör världens godaste pannkakor och pappa gör världens godaste soppa, så vi är grymma i köket.
Sen har man bara haft myskväll framför tv:n, jag och syrran börja kolla på en ny serie på 5:an som var riktigt grym (Once Upon A Time) och efter det började nya serien Revenge som också var riktigt grym.
Nu ska jag pööömsa! <3

Hej mitt framtida yrke.


Åhhh snart är du min finaste!
Jag ska "öppna" upp eget litet massagerum här hemma, i mitt rum.
Sen ska alla som vil,få komma och bli masserade för en liten penning, kanske 100:-
Så får jag öva samtidigt på olika ryggar. AWESOME!
Och saken är den att jag inte bara kan ryggmassage...Jag kan rumpmasage,ben/arm massage,fot/fotmassage.
Och jag vill verkligen utvecklas så skulle va grymt om ni ville komma :)

Spicy vanilla chai hand and body lotion.


Min nya drog, min handledare tipsade om den och sen dess har jag kletat(?) ner hela kroppen med den här body lotion som luktar pepparkakor blandat med vanilj.
Sen ikväll kom mamma hem från massagen där jag praktiserar med en till mig, så nu slipper jag ta från min handledare för nu har jag en egen,wiihuu.
Finns att köpa för 150:- på Husapoteket.eu, klicka här!

Veckans låtskrivare- paramore!



Cause I've seen love die way too many times when it deserved to be alive.

Whoa, it was never my intention to brag just steal it all away from you now.

That's what you get when you let your heart win,
whoa.

Ignorance is your new best friend, you treat me just like another stranger.

You are the only exception, and I've always lived like this keeping a comfortable, distance.

I'm only human, I've got a skeleton in me. Don't you ever wonder how we survive?

Next time you point a finger I might have to bend it back or break it, break it off.

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now.
To go back to a place much simpler than this, There comes a time where you fade to the blackness.

How can I decide on what's right?
When you're clouding up my mind, How did we get here?
The truth is hiding in your eyes ,and it's hanging on your tongue
But you think that I can't see, what kind of man that you are. If you're a man at all!


You won't take away my pride, no not this time.

You're leaving me breathless, I hate this.
You're not the one I believe in. I know in my heart it's not you. Oh no, I should have never thought.

Maybe I know somewhere deep in my soul that love never lasts. You are the only exception.

If you thought I'd leave, then you were wrong
Cause I won't stop holding on, So are you listening?
And you do your best to show me love, but you don't know what love is.

Scars, they will not fade away.

I'm going away for awhile but I'll be back, don't try and follow me
Cause I'll return as soon as possible, see I'm tryna find my place

We all learn to make mistakes, And run from them, with no direction.

Now I'm told that this is life
And pain is just a simple compromise
So we can get what we want out of it
Would someone care to classify,
Of broken hearts and twisted minds
So i can find someone to rely on.

Cause I do as I please, and apologize for nothing.

Sitter nerbäddad med mysig filt i soffan och har precis varit ute med Cissi. Tjejen åker till Indien i tre veckor på Lördag, vet fan inte hur jag ska klara mig,mitt cpbarn lämnar mig i kalla Sverige,ensam.
Vi kommer ha så sjuukt mycket att snacka om när hon kommer tillbaka,hehheh.
Idag började jag jobbet 11,städade Annas rum lite och plocka upp varor. Senare kom Johanna och fick va försökskanin så hon fick en ryggmassage. Hände inte så mycket mer sen så taggade till gymmet och sprang en halvtimme på löpbandet och sen körde lite mage, men fan vilken träningsvärk från igår asså.
Sitter nu och kollar efter en massagebänk som pappa kanske kan köpa till mig så jag kan börja massera lite hemma.
Långtråkigt inlägg så hejdå.♥

Bjuder på en sommarbild också från Tunisien.

Drop dead Gorgeous.


Som jag har saknat bloggen!

Hjälp va jag har saknat att blogga, skönt var det väl lite att få ta en paus. Saken är den att min data har kraschat (thx mamie) så jag är utan data för tillfället, har ääntligen fått lov att sitta vid pappas bärbara nu. Har inte kollat min facebook på en vecka,hjälp vilken ångest.
Mycket har hänt sen senast jag skrev (nyår), både bra och icke bra saker.
Nyåret var så jääävla grymt,satt uppe till 2 och fixade ordning hela huset med Johanna och Sara, vart riktigt fint. Sen slagga sara över och vi låg i sängen och snacka ett tag innan båda decka. Dagen efter tagga hon hem på morgonen och jag började städa lite smått till kvällen. Sen kom Johanna och hjälpte till med det sista och sen kom grabbsen med ljudsystemet. Funkade inte i början så vi fick väärsta paniken (ingen musik på nyår??) Men till slut fick vi till det med min ipod.
Sen kom Cissi och vi gick ner och beställde pizza till middag,hehe medans alla sitter och äter hummer till förrätt,kuul. Sen vare bara att fixa sig inför festen, vi vart alla skiiiitfina!
Ja sen ramla det in människor i min lilla hall och till slut var alla där som va bjudna, lite välkommsdrink fick dom också och sen satte festen igång. Massa dans blev det. 12-slaget var riktigt mysigt när vi alla stod utanför mitt hus och smällde fyverkerier,drack skumpa och skrattade.
Dock blev det inte lika mysigt när Alex råkar smälla en raket rakt på folkmassan,blev väärsta kaosen och Jonte fick den på foten och brände den en aning, men han var okej sen.
Alla taggade hem runt 6 tiden, några slagga över så det vr fullt hus om man säger så....låg personer överallt :P














Dagen efter- Johanna kommer och väcker alla, kände att jag ville döda henne just då. Men sen när hon sa att klockan va 10, fick jag panik och var tvungen att gå upp, hade ingen aning om när mina päron skulle komma hem. Så det blev en riiktig storstädning med Johanna,Sara,Emil och Muk. Sen när vi var klara drog vi och slängde allt skräp och käka thai till lunch.
På kvällen kom min familj hem,dom märkte såklart att jag haft fest,vart dom glada? Neej. Förstår dom såklart, det var dumt att jag hade fest,men fan va kul jag hade. Fick mobilförbud dock,det sög så jävla hårt för kunde inte få tag på en ända person eftersom datan också var trasig. TPL

Min enda lediga vecka var väl inte så dålig som jag trodde att den skulla va, hade två myskvällar med Johanna och Sara, hade filmkvällar med min syster och kusin, ätit middag ute med familj+släkt. Varit med Hanna och Cissi. På fredagen blev det bada bubbelbad med Cissi och syster hemma hos farmor och käka god middag. På Lördagen var jag på en massagekurs i Farsta som var riktigt nice, kommer sakna mina kurskompisar. Möte upp Cissi sen och vi tagga hem till mig, käkade pizza och fixade oss,drog hem till Sandra sen och förade lite innan vi drog in till hellströms och förade lite till,haha. Sen kom Robin,Adam,Jonte,Danne och Razmus in också och så drog vi allihopa till Amnesia.
Hade sjukt kul där också,drack kanske lite för mycket shotar men skiiit samma.
Bussresan hem var rolig som vanligt-mkt garv och fyllesnack. Kom till tumba och Alex kom å hämta oss (7 pers) i sin bil, hahah kaaos! 
Statoil sen med Robin,Sofia och Adam, köpte nån jävla macka som robin självklart skulle ha....
Taggade hem sen för skulle på massagekurs igen. Ville egentligen bara följa med Sofia och dom hem till henne och kolla film.

Sov minst tre timmar, var typ full fortfarande när jag vakna,kul!
Massage hela dagen,somna två gånger på bänken...så skönt ju. På kvällen blev det pulka race med massa människor och sen drog vi hem till Johanna och drack varm choklad och spela buzz. Kom hem runt 12 tiden,började första praktikdagen 9.
Första dagen gick bra,fick inte göra så mkt.
Idag har man varit hos tandläkaren, hade tandsten och inflamation i tandköttet,sköööönt.
Drog hem och käka lunch och somna på soffan, drog sen till jobbet där jag hjälpte Anna med lite grejer. Sen har jag varit och tränat med Sara och Johanna,skönt att få röra på sig.
Ska slagga nu,eller åtminstonde försöka. GoNatt.♥

RSS 2.0