Nu är det dags...

...Jupp nu är det dags för mig att logga ut från alla sidor och sätta på wow,ska bli lvl 80 idag! Puuussen!
http://www.everyjoe.com/wowobsessed/files/2008/01/gnome-mage.jpg
det där ser faktiskt ut lite som min,fast rosa hår och bara en tofs,är ju frost oxå ;)

Joel Kinnaman♥

http://2.bp.blogspot.com/_mKNKEkor39c/SwgRXugBkXI/AAAAAAAAApU/YIExfb7nGmw/s1600/joel.jpg

http://sharpen.blogg.se/images/2010/frank_67966770.jpg
Hur snygg får man va asså?!

Taylor Swift.

Hur mkt jag än hatar den här tjejen,bla. för att hon dejtar/dejtat Taylor Lautner och hon är värsta känd och blabla.
SÅ måste jag medge att hennes musik är ju sjukt bra,inge jävla pop utan hon kör sin egna grej och dessutom är hon ju faktiskt sjukt vacker.
Taylor Swift, Inc.: The Corporate Branding of a Country Girl


HAR KVINNAN RAKAT AV HÅRET?!?!

Jag får fanimej damp,panik och sitter med hakan nere vid benen,nejjj jag driver men asså hur faaaan kan hon raka av sig håret?!?! Vart fick hon den duuuummma iden ifrån,va?va?va???!
Hon har säkert lärt sig från Britney,dumma britttan!
hur kan hon göra sådär? hon är fan inte den vackraste i mina ögon längre.
R.I.P Megan Fox!</3
http://baldwall.files.wordpress.com/2009/04/megan-fox-bald.jpg

Freaking Out!

Kolla noga,riktigt noga så ser ni vad jag ser,man blir as rädd när man ser dt!

MTV Unplugged-Paramore.

Sitter här och gråter typ för att jag älskar Paramore så mkt!
Och kolla in Taylor,hans "huvuddans",han är den finaste människan på den här planeten♥

The Only Exception....

En Paramore blogg som jag följer har en hel sjuk bästa tävlingen någonsin!
Ett halsband där det står The Only Exception,älskar den låten så jeeevla mkt,lyssnar man på den så mår man helt enkelt bra!
Ända man ska göra är att skriva på sin egna blogg om tävlingen och länka till Paramorefans blogg.
KLICKA HÄR!

Weeekday!

Shit jag har fan inte bloggat på en vecka,sickt!
Igår så vare ganska skojsig dag måste jag säga,alla var typ glada(fast inte slutet av dagen)vi film på medicin i biosalen och så hade vi roligt i snön och vid lunchen. Mer hände inte igår,jo visst fan vi hade svenska andra lektionen och i början var jag med fett mycket men sen bah tuppa jag av,kunde inte hålla ögonen öppna!
Alexandra satt bredvid och väckte mig hela tiden men somnar ändå om,iaf efter lektionen och jag hade plockat undan alla mina saker och skulle precis gå och då stoppade Klara mig(läraren) och sa att hon ville prata med mig,hon typ fråga hur det var med mig och att jag hade somnat två gånger nu på hennes lektioner och om allt ät bra hemma,hahah höll på dö efter,ofta man frågar om det är något hemma? och som om jag skulle säga det till henne då? stupid.

Idag är det fredag och vi började med bild och jag är äntligen klar med mitt arbete,nu ska jag bara skriva processlogg och sen är jag helt done. Matte sen och jag var sjukt duktig på lektionen,har nog aldrig jobbat så mkt på en matte lektion förut. Vård och omsorg sen och halva klassen var i sjukhusrummet och borsta tänderna,asså vi skulle lära oss hur man borstar tänderna på en annan person,jag börja blöda fett mkt!
Lunch sen och vård igen efter och då satt vi i klassrummet och jobbade med frågor.
Adios!

tänd ett ljus för Haiti.♥

Måndag.

Älskar måndagar eftersom det är slappaste dagen i skolan men ändå är det lixom måndag,första dagen efter helg så det är ju apsegt!
Hände inte så mycket idag,kände som att jag hade missat fett mycket i Fredags.
Hade svenska och vi disskuterade i grupper om boken vi läser,Kort kjol. Den är jätte hemsk,typ en tjej som blir våldagen av sina klasskompisar. Sen efter det pratade vi i helklass.
Efter det hade vi muntligt prov i medicin och jag sa inte så mycket,hatar att förklara saker och ting ändå jag kan skiten,men sa typ en sak. Sen hade vi lunch och det blev potatis klyftor och meatballs,haha älskar ordet!
Ah men sen så hade vi engelska och vi översatte vårt recept,valde cheesecake,mitt recept slog allas,så snyggt!
Öhm på gympan sen hade vi teori bara,efteråt stannade jag och några andra och spela basket,hahah så fun.
Så nu har jag inget mer att skriva,så vi hörrs!♥

Live to Party.♥


KIM VS. KOURTNEY

KIM VS. KOURTNEY photo | Kim Kardashian, Kourtney Kardashian

Vem bär den bäst?

Kim eller Kourtney?

Tonight!



Ikväll ska man hem till den här filuren och fira hennes 17års dag,min stora tjej älskar dig!♥

Migrän.

Juste glömde att skriva om i Fredas,vaknade med världens migrän och sov i ett kolsvart rum,lite läskigt men samtidigt skönt,sen sov jag fram till 12,gick upp och åt lunch,kebab.
Och resten av dagen har jag kollat på tv,Robin Hood serien rocks!

Mitt liv i bilder.

06/1-10 Mini julafton med pappas släkt(Farmor,Thomas och mormor Aina)




08/1-10 Filmkväll med Beeki&Sara♥






Ego her selt.










mimmi sminkar sig!







vadå kattig?











Onsdag!

I Onsdags så drog jag,Martina,Mimmi och Jossan på bio,New Moon igen såklart.
Innan så var jag&Mimmi hos Martina och åt middag,sen drog vi till Heron och möte Jossan där för hon fick skjus.
Vi gick och hämta ut våra biljetter och jag visade mitt leg för första gången,stört naize ju!
Ah sen gick vi och handla candy och läsk,köpte dock saft,wiie.
Sen när vi var på väg upp för rulltrappan kom en kille bakom och fråga om vi ville ha gratis läsk och popcorn för han hade just ätit och skulle hem,han tyckte det var onödigt att slänga den så vi fick den,vi vart ju fett med glada.
Efter bion när vi väntade på bussen så var jag&Jossan skit kissnödiga så vi sprang runt och kolla efter nånstans man kunde kissa,sen när vi hittade en bra plats så vågade inte hon kissa,istället ramlar hon rakt i en stor snöhög och båda bryter ut i ett skratt,såg så kul ut!
Hem sen till Martina och bädda ner oss i våra sängar,sen somna typ alla ganska snabbt.
Och i Torsdags var vi ju leeediga.

Vampire Diaries!


Jag BOKSTAVLIGEN dör! i veckan kommer Bloodlines ut på datan,jag kan inte vääänta längre!!!!!





iiii,jag älskar Damon,Bonnie,Stefan......alla!♥

Twilight Saga.

Ingen ide va att igentligen ens tipsa om The Twilight Saga? eftersom alla vet ju vad det är.
Har du inte läst den så testa iaf,det skadar inte!
http://frankensteinsninja.files.wordpress.com/2009/01/twilight_book_cover.jpg Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.
http://jasminti.blogg.se/images/2009/nar-jag-hor-din-rost_52927943.jpg

Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne.

Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression. En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn.

Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna ...

Med en oemotståndlig kombination av romantik och spänning berättar Stephenie Meyer vidare om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

http://www.bokia.se/jackets/large/83/9789132153983.jpgBella?
Edwards mjuka röst hördes bakom mig. Jag vände mig om och såg honom jogga uppför trappan, med vindrufsigt hår efter att ha sprungit. Han omfamnade mig genast, precis som på parkeringsplatsen, och kysste mig igen.

Kyssen skrämde mig. Den var för laddad och hans läppar pressades alltför hårt och desperat mot mina som om han var rädd att vår tid höll på att rinna ut.

En våldsam seriemördare härjar i Seattle och en ondskefull vampyr fortsätter sin jakt efter hämnd Bella befinner sig i åter igen fara.

Samtidigt tvingas hon att välja mellan sin älskade Edward och vänskapen med Jacob. Och hennes val riskerar att blåsa liv i den urgamla kampen mellan vampyrer och varulvar.
Men Bella har också ett annat val att göra valet mellan liv eller död. Men vad är vad?

http://www.bokia.se/jackets/large/37/9789132156137.jpg Att vara oåterkalleligt förälskad i en vampyr är som en underbar fantasi och en mardrömsliknande verklighet.

Den hett efterlängtade avslutningen på Bellas och Edwards omöjliga kärlekshistoria avslöjar hemligheter och mysterier i denna romantiska saga som har förtrollat miljontals läsare världen över.

Bella slits mellan sin intensiva passion för Edward och en djup vänskap med Jacob. Året som gått har varit minst sagt omtumlande och fullt av längtan, saknad och förtvivlan.

Valet att ansluta till en mörk och förförisk värld av odödlighet eller att fortsätta ett mänskligt liv har blivit den tunna tråd som vampyrernas och varulvarnas öde hänger på.

Bellas val sätter igång en kedja av händelser som kommer att få oanade och förödande konsekvenser för alla inblandade

LÄS DOM!!!!



Escape The Fate!

http://3.bp.blogspot.com/_SSQUJwaIW08/SCOh5CVZwnI/AAAAAAAAAC4/Bj9H0DFHy9c/S660/escape+the+fate+pic.png

Kommer ihåg när jag var i min "emo-period" och jag bah avgudade Escape The Fate.
Gillar dom fortfarande,men jag tipsade om dom till Jossan för hon älskar ju sån här musik och nu har hon själv blivit galen i dom,men så berättade hon typ två dagar efter att ledsångren som är grymt snygg sitter i fängelse och kommer ut om några dagar. Han har suttit inne i flera år för mord,hahah snacka om att jag vart heelt sjuukt chockad!

Lyssna på den här låten,testa! den är faktikst bra,och jag kommer ihåg hur gaaaalna jag och Sara var i den här låten och bah flippa ut i korridorerna när den här sattes på,HAHHA!
Eller i början när den blonda killen lyfter på glasögonen och vi typ smälte,looool!

19/1-10

Åh jag lovade Jossan och Mimmi igår att blogga som faaan men så kunde jag inte eftersom jag inte fick ha datan,så himla typiskt! Och så lovade jag att göra det idag men då så sa dom bara att jag skulle glömma det,men haah gjorde jag det? ;) har ju faktiskt saknat bloggen,har haft fullt upp att lvla både min mage och dk på wow,wiiie geeek!
I helgen så var ju brudsen hemma hos mig,åt middag och kollade på 2012,hann inte se slutet bara för de skulle dra.
På söndan gjorde jag inte så mycket,eller jo jag spelade som faan.
I Måndags hände inget märkvärdigt,idag var jag hos tandläkaren och han spände bara tandställningen så jag kom precis till engelskan och där översatte vi recept som vi skulle ha med oss,jag tog glass cheescake.
Sista lektionen hade vi svenska och inget märkvärdigt hände där som jag behöver skriva här.
Hahah jo men Cissi ritade massa snoppar på i min bok där jag hade ritat Taylor York och vår lärare flipa ut på henne,lolz. Sen när lektionen var slut så frågade vår lärare vem Taylor York var och jag bah: Öhm det är en bandmedlem i Paramore,hon bah:Okej och han är snygg? jag bah:aaha. haha.
Måste lägga upp en ild på bby bara för det!

Åhhhhhhhhhhhhh han är för fin!♥

Ingen rubrik

Asså jag har inte så mkt att skriva om på bloggen så här vid den här tiden,har faktiskt inte gjort så mycket idag.
Skolan var faktiskt helt okej,fick en ny matte lärare som alla hatar bara för att vi vill ha kvar Ramin,haha stackars tant. Igår fick vi presenter av Ramin som han hade köpt i Japan,sjukt fina matpinnar,nu ska jag bara lära mig att äta med dem. När jag kom hem så gick jag ut och fota lite och gick in efter ett tag och tog en dusch,sen dess har jag bah spelat wow,har lvlat båda mina gubbar,wiie.
Sen kom kusinerna och vi åt tacos till middah. Nu ska jag sova för imorrn ska några bruds komma hem till mig och vi ska äta middag och lite sånt.
Men vi hörrs♥

Och föresten Joel Kinnaman är snyyygg!

facebook.




haha söta filurer dom där två.♥
förlåt dåh(a)

Sötsugen!

Jag hatar att vara sötsugen så finns det fan inget att äta hemma? :'(
http://www.dietguiden.com/wp-content/uploads/hur-botar.jpg

Sent.

Gud va dålig jag har blivit på att blogga asså,blir så nu när jag har en annan blogg att sköta.
Ska berätta va som hänt lixom...

Måndag:I måndags hände inte så mkt vad jag minns,hade fedt långa sovmorgonen. Efter skolan drog jag,Jossan och Mimmi till gymmet,så himla duktiga.

Tisdag:Ganska naize dag asså igentligen,när vi slutade så drog vi till gymmet och gymma kanske i en timme och sen drog vi till Tumba för att äta middag på donken,så klart!
Sen åkte vi tillbaka till skolan runt 5-6 tiden? och satt i skolan och lyssna på musik på spotify och va inne på facebook,Jossan sov. Kändes konstigt att vara i skolan så sent lixom.
Sen gick vi till matsalen och vänta på våra päron och andra i klassen,hade ju ett krismöte för vår klass är helt cp asså,tänker inte berätta mer för det är något emellan oss i klassen.
Satt och disskutera i typ 2h,så sjukt boring. Men när jag kom hem så tog jag en dusch och gick o la mig och läste.

Onsdag/Idag:Hände inte så mkt idag igentligen,vi bestämde med klassen att vecka 8 ska vi ha en filmstund i skolans biosal(ja dom har en äkta biosal med såna där stolar och bioduk)och beställa pizza och köpa massa godis,så tjockt naize asså. Nu pallar jag inte skriva mer,har absolut ingen lust just nu. Pussen!

Neptune klocka.

Är med i utlottningen av en läcker Neptune-klocka hos Caccao.se!! Tävla här!
skapades: 2010-01-05

"I was Born to love you"

Classic Living har en underbar tävling där man kan vinna det här halsbandet.
"I was Born to love you"


Halsband

Var med och tävla om ett namnsmycke (tag 3mm) med valfritt namn, budskap ifrån MLDesign

"Humanity for All"



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL EN UNDERBAR TÄVLING.

Ring?Hårprodukter?halsband?



Hos FRIDA kan man vinna en ring,hårprodukter från Bobby's eller ett halsband.

Tävling.



Klicka här
för att delta i tävlingen som slutar 30 Januari.

Emot Varg Slakteri.

Jag blir fan tårögd av att se dom här bilderna och läsa om det.
Hur kan människor vara så jävla grymma och döda sånt vackert djur?!
Dom borde bli stämda innan det fortsätter för fan.
Usch jag mår fan illa av att bara tänka hur rädda vargarna måste vara och bli jagade så där av vidriga gubbar och sen ligga på det där golvet medans andra människor kommer för att se dom döda.
Sen mäts dom och kollar hur stora dom var,asså hur sjukt är inte det? Jävla idioter,skjut er själva istället.
Det värsta är ju att vargen har ju fan ingen chans att göra motstånd? Jävla fega gubbar som står flera meter ifrån med gevär och skjuter,så jäävla fega och äckliga!
Hatar jägare och kommer alltid göra,spelar ingen roll vilket djur dom dödar.
http://www.dt.se/multimedia/archive/00128/le10010-ah-vargtitt_128394b.jpg


- Vi hade även en tredje inringad, men den smet, säger jaktledaren Back Albert Johansson.

- Det är två unga tikar som är ett och två år gamla, berättar han samtidigt som djuren mättes på både längden och tvären.

- Oj, var de inte större? var den vanligaste kommentaren när man såg vargtikarna på golvet.



Mini julafton

Juste igår så hade vi en "mini julafton" med farmor,mormor Aina och Thomas,vi åt middag och åt tårta.
Jag fick massa pengar,spa saker,triss lotter,ring katt,massa saker till mitt framtida hem,biobiljetter.

SHOES IS A GIRLS BEST FRIEND!

Jag och martina var och kolla på skor idag medans vi vänta på fittbussen,jo så klart missa vi bussen-Skornas fel.



Trött.

Jag är så trött att ögonen går i kors,klarade av första skoldagen iaf om ni ville veta breee♦

Ashley Greene&Jessica Szohr.

Det verkar som att vår favorit Ashley Greene har fått en ny BF? Ingen annan än Gossip Girl tjejen Jessica Szohr.
De har setts ute och shoppat och nu finns det bilder på dem två tillsammans på premiären av Sherlock Holmes i New York.
http://www.ifelthope.net/gallery/albums/Ashley%20Greene/Appearances/2009/sherlockholmes-premiere/normal_008.jpg http://www.ifelthope.net/gallery/albums/Ashley%20Greene/Appearances/2009/sherlockholmes-premiere/normal_027.jpg

Själv tycker jag Jessicas stil var snyggare än Ashley's den här gången...
Här syns de också tillsammans lämna premiären.
http://www.ifelthope.net/gallery/albums/Ashley%20Greene/Candids/2009/12-17-leaving-sh/normal_mq004.jpg http://www.ifelthope.net/gallery/albums/Ashley%20Greene/Candids/2009/12-17-leaving-sh/normal_mq001.jpg
Gud va jag älskade Jessicas jacka! Gief.♥

Melrose Place

Måste bara lägga upp bilder på min favorit serie som jag alltid kollade på.
Heather Locklear(Amanda Woodward) Thomas Calabro(Dr. Michael Mancini)
Andrew Shue(Billy Campbell) Josie Bissett(Jane Andrews Mancini)
Doug Savant(Matt Fielding) Courtney Thorne-Smith(Allison Parker)
Grant Show(Jake Hanson) Marcia Cross(Dr. Kimberly Shaw)
http://tvmedia.ign.com/tv/image/article/924/924958/melrose_1225304194.jpg Älskade den serien asså!

Men nu är det en helt ny Melrose Place med helt andra karaktärer. Har sett 4a avsnitt och ska fortsätta följa den!
http://www3.images.coolspotters.com/photos/89141/743Fe69Dac25c2DA__profile.png loooove it!

weei

Igår sov jag fan till 3 på dagen,asså det var så naize! ni borde testa,men det var för att jag hade suttit till 4 på morgonen och kollat på Vampire Diaries,älskar den serien asså.
Tog en dusch och gjorde mig klar för att vara med Sara,vi satt läänge i mitt rum och snackade en massa och så myste vi framför Knowing med läsk och candy.
Sen låg jag och läste Eclipse och hon skrev i min vänner bok,waisted igentligen eftersom jag vet allt om henne.
Ah men sen skulle hon typ hem och jag satte mig vid datan och kolla facebook sen gick jag och la mig på soffan och somna,vaknade runt kl.6 och gick o la mig i pappas säng.
Sen idag har jag mest kollat på nya serien av Melrose Place,kollade ALLTID på den gamla serien,nu är det ju ny med nya karaktärer,bara några är kvar från den gamla.
Sen fikade vi med mormor och kollade på tv.
Adiosa!

Bilder från landet.

Mina söta tjejor.































JULAFTON.






















NYÅRSAFTON





haha cool bild va? det är ärligt talat en brasa.






så nu får det räka med bilder...




Mobil

Mobilen
Vad har du för bakgrund?
En bild på Taylor York
Ringsingnal?
Paramore-That's what you get
Hur mycket batteri har du kvar?
55%
Vem ringde du senast?
Sara
Vem ringde dig senast?
Farmor
Hur många kontakter har du sammanlagt?
Orkar inte sitta och räkna.
Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
Jag raderar alla mina sms men det stod ;När slutar du på fredag?
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Malin
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
Men nu går det inte att reservera helt plötsligt -.-
Vad står det i ditt 52:a mottagna sms?
YES! Två Kerrang! :D
Vad står det i ditt första utkast?
MJ 30 års jublimeum
Och ditt 5:e utkast?
har inget
Har du några sparade medelanden?
nej
Har du något i utkorgen?
Jupp
Vad är rekord på snake på din mobil?
Har inte snake.
Vem är på plats 13 i din telefonbok?
Beeki
Vad har du för kontakter som börjar på M?
Magnus,Malin Petterson,mamma,mamma jobb,marcus,maria mannberg,martina,mathias,matilda,micke,mimmi,mira,mitt nr,morfar,morfar&eva,mormor Aina,mormor och erik,moster,moster jobb mobil.
Hur många sms har du skickat sammanlagt?
ingen aning
Vad står det dina anteckningar?
1.Celebuzz.com. 2.Muriels bröllop. 3.busstider.
Har du privat nummer just nu?
nej

RSS 2.0