i spit on your grave.

I spit on your grave (2010)


Handling:
Jennifer Hills tar en paus från storstaden och hyr en stuga ute i skogen för att börja skriva på sin nya bok. Hennes närvaro i den lilla staden gör att en grupp män får upp ögonen för henne. De bryter sig in i stugan för att skrämma henne, men det hela urartar till en natt av misshandel, tortyr och våldtäkt. Jennifer blir lämnad att dö, men överlever mot alla odds. Och hon har bara en tanke i huvudet. Hämnd.

Min Åsikt:
Hatar såna här filmer,fattar inte ens att jag kollar. Bara våldtäkts scenerna är vidriga och jag börja nästa gråta och jag bokstavligen hatade killarna. Jävla svin alltså. Men sen när hon fick sin hämd,fyfan va gryym hon var,det var verkligen power till henne och hon gjorde verkligen hämska saker med dem som tex. låta fåglar hacka ut ena killens ögon,klippte av kuken på en och massa annat och det roliga var ju att alla bad henne om förlåtesle och sa "snälla" men hon hade ju sagt exakt samma sak till dem och då hade dom bara garvat och behadlat henne ännu värre.
Men sån här film mår man fan dåligt efter eftersom såna här saker kan ju tillkomma det kan ju liksom inte the grudge och alla dom där "monster" filmerna göra.
Nej ni borde se den på egen risk,hahah löjligt det där lät men det är sanningen.

Med i filmen:
Sarah Butler (Flu Bird Horror,CSI:NY,CSI:Miami,Luke 11:17)
Jeff Branson (The Big Bad Swim,All My Children,The Guiding Light)
Daniel Franzese
(Mean Girls,War of the Worlds,Bully)
Andrew Howard
(Limitless,Transformers: Revenge of the Fallen,Revolver)
Chad Lindberg
(The Fast and the Furious,The Last Samurai,October Sky,City of Angels)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0