Gossip Girl feber!

Jag kan inte vääänta längre!

Gina Torres kommer att spela Vanessas mamma Gabriela Abrams.

Blair finner college helt annorlunda mot sitt glammiga Upper East Side-liv. "Hon känner sig inte hemma, det är mer Vanessas och Dans värld vilket blir lätt bisarrt för henne."

Chuck klamrar sig också fast vid Blairs sida, genom hela säsongen. Det nya parets vilda sexscener kan definitivt bli en snackis. "Chuck och Blair i ett förhållande, det blir något väldigt unikt som vi inte sett förr. De har helt klart hittat sina sätt att inte bli uttråkade." Men någon skolgång är inte aktuell för vår badboy. "Han fokuserar sig på att komma ut ur pappas skugga och hitta en egen inriktning som företagare."

Serena, Blair eviga frenemy, fortsätter att göra stan osäker. Förutom att hångla upp Carter Baizen (Sebastian Stan, japp - Leighton Meesters pojkvän irl) i första avsnittet väntar fashionabla gästframträdanden av diverse designers, som jag iochförsig aldrig hört talas om, men som har något att göra med "Serenas beslut gällande skolan och vad som händer henne i de första avsnitten." Väldigt flummigt och vagt, men vi misstänker sedan tidigare att S skaffat sig ett jobb i kändissfären

Carter
- "Något har definitivt hänt med Carter under sommaren, och vi får se honom och Serena handskas med konsekvenserna i de första avsnitten."
Dan är ett minne blott för Serena, åtminstone i år. "Dan och Serena är mer som syskon än ex. Det blir betydligt mindre romantiskt mellan dem." Han är mer intresserad av Olivia Burke spelad av Hilary.

Nate och hans nya flickvän (spelad av Joanna Garcia) blir ingen hit för farfar. Bree Buckley kommer nämligen från en rivaliserande Texasfamilj. "Det blir lite av en Romeo & Julia-romans."

Det förlorade kärleksbarnet (även känt som Scott) har gjort comeback i Rufus och Lilys liv. "Den historien får sin avslutning i den första halvan av säsongen" - kanske tack vare Vanessa, som helt ovetandes om det invecklade dramat verkar mer än småintresserad av Dans halvbror?
Jenny tar slutligen sina första stapplande steg som skolans drottning. "Vi får verkligen se henne kämpa med den här makten som hon har fått. Hon är tillbaka på Constance Billard och går nu i tvåan, samma ålder som våra flickor var när serien började - så det öppnar upp för många intressanta historier för Jenny." Inget ord om en pojkvän för lilla Humphrey, men det betyder desto mer tid för modekarriären: "Den får allt mer utrymme ju längre säsongen går", avslutar Stephanie Savage.

♥ Oktober börjar serien igen♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0