The Host.

Jo ni som vet vad Twilight är så vet ni nog dessutom vem som är Stephenie Meyer?
Författaren till sagan,nu har jag äntligen läst klart en annan bok av henne.
I början lovar jag att den var så jävla tråkig att jag höll på och somna,jag var väldigt skeptisk mot boken i början och ville verkligen inte läsa den men så sa min kompis att jag måste läsa den för att den blir så bra efter ett tag,så jag tog hennes tips och gjorde det,det lönades för den vart verkligen bra!
http://image3.examiner.com/images/blog/EXID4908/images/Twilight8(1).jpg svenska:Genom dina ögon som jag läser

Jorden har invaderats av en ras som tar över människornas sinnen medan de lämnar kroppen intakt och större delen av mänskligheten har dukat under. Men Melanie Stryder vägrar att tyna bort.

Vandraren, en av de invaderande Själarna som har tilldelats Melanies kropp, har hela tiden varit medveten om hur plågsamt det skulle vara att ta över en människas kropp: de överväldigande känslorna, de allt för tydliga minnena. Men det finns en svårighet som Vandraren inte har väntat sig att den tidigare ägaren av kroppen vägrar att ge sig av och överlämna kroppen till henne.
Melanie fyller Vandrarens sinne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittills lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött. Hotet från de andra Själarna gör Vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av för att finna mannen som de båda älskar.


I början fattade jag knappt något,vandraren? själar?helare?

Men ju längre man läser desto mer fattar man sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0