Guillermo Del toro&Chuck Hogan.

http://1.bp.blogspot.com/_AVj4EDYDaDA/S1FUOnkD-eI/AAAAAAAAB38/yffXR_YW0SE/s320/sl%C3%A4ktet.jpg Framsidan ser ganska trist ut och boken är väldigt tjock.
Men boken är skit bra för det händer saker hela tiden. Ni som känner mig bra vet att jag är besatt av fantasy böcker med vampyrer osv. Men den här är mycket mycket annorlunda jämfört med alla andra böcker jag läst. Den här är mörkare och vampyrerna är mycket äckligare och inte alls snygga.

Det hela börjar otroligt spännande. Ett flygplan landar i New York. Allt går bra. Sen förlorar kontrolltornet kontakten med planet och man blir tvungen att skicka ut personal för att se efter vad som har hänt.
Markpersonalen åker dit och planet står stilla,motorerna är avstängda och alla rullgardiner i planet är neddragna så en specialistgrupp får ta sig in i planet för att se vad som hänt,väl inne hittar de alla passagerare sitta i sina stolar,döda. Eph Goodweather får i uppdrag med sitt team att ta reda på vad som hänt och det första de tänker på är en enormt virus som de aldrig träffat på tidigare.
Staden har fått besök av en vampyr,mästaren av vampyr världen och vampyrerna sprider sig snabbt över New York,Eph och hans vänner försöker stoppa dem men behöver hjälp,vem ska tro på när någon säger att en invasion av vampyrer kommer inträffa?

Släktet är första delen i serien och eftersom den var ganska tjock ska jag vänta med att läsa andra eftersom jag har andra att läsa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0