Kriminalserier

Ah är det bara jag som älskar alla dessa kriminalserier? inte bara CSI serierna,utan Criminal Minds också som dessutom är min favorit. Nu tänkte jag iallafall skriva lite om mina favoriter i olika serierna.
Börjar då med C.S.I Miami som alltid har varit en favorit.
http://mimg.ugo.com/200810/16218/horatio-caine.jpghttp://noitakarai.files.wordpress.com/2010/03/ryan-wolfe-708246.jpg
Alla jag känner typ hatar Horatio(orange håriga killen) men jag fattar inte varför?
Jag tycker heeelt tvärtom att han ser löjlig ut när han alltid sätter på sig sina brillor som han alltid gör,
jag tycker han bara är stencool. Sen älskar jag Eric Delko,han är så himla snygg och det verkar som att han inte är med lika mycket längre? är det på grund av att det har kommit två nya till serien kanske? hmm.
Ryan Wolfe..ah hur ska jag börja?han har inte haft sånt intryck på mig men nu har han fått större roll i serien än va han hade förut. Älskar avsnittet när han får en spik i ögat av en sån där spikhäftare?
Och stackarn blir blind på ena ögat,men jag vet inte vad som hände för nu verkar han se igen?
Så nu till dom två nya grabbarna....
http://24.media.tumblr.com/tumblr_l6ybgeESzr1qd53wvo1_400.jpghttp://static.tvguide.com/MediaBin/Content/090928/News/Todays_News_Our_Take/2_tues/090929Omar1.jpg
...Jesse Cardoza och Walter Simmons.
Har inte sett så mkt av dom senaste avsnitten men Walter är grym och så skön!
Tyvärr har jag inte fått nått intryck alls på Jesse,förutom att han är HEET!

Och så till C.S.I
Nick Stokes är så jävla awesome i den serien,helt klart favoriten!
Har ni sett avsnittet när jag blir begravd levande i en glaskista i marken och massa jävla pissmyror(kanske lite farligare än dom vi har i sverige)biter honom och om dom tar upp kistan exploderar hela skiten. Asså det är evigheter sen det avsnittet visades och ändå kommer jag ihåg det. Det är för att de är mitt favorit avsnitt.
Greg Sanders är också cool,men inte lika cool som Nick.
Och så 'bossen' Grissom som typ har slutat eller nåt? ah han är riktigt jävla grym och bäst. Typ alla bossar är bäst ju?
http://grissomscene.iespana.es/Imagenes/nickbetania.jpghttp://rd1audienciadatv.files.wordpress.com/2010/01/eric-szmanda1.jpghttp://blogs.coventrytelegraph.net/passtheremote/CSI.jpg
Meeen min absoluta favorit någonsin är Warrick Brown som blev mördad av en polis i föra säsongen typ och oj va jag grät! kommer ihåg när han dog och jag låg i sängen och böla som en idiot,usch va jag saknar honom i serien asså. Och när gänget skulle ta reda på vilken idiot som mörda honom och dom hittade papper om att han hade en liten dotter som han har fightat om i domstolen och äntligen gick dom med på att han fick ta hand om henne så dör han,asså usch va jag hatar när en favorit dör sådär.
http://smultron.files.wordpress.com/2008/11/warrick-brown-i-csi.jpg
Nästa gång kommer jag skriva om C.S.I NY och Criminal Minds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0