outfits.

oj va konstiga mina armar&händer ser ut på den här bilden? och det ser ut som jag har världens bredaste axlar,fyfyfy!

jeans-h&m
linne-?
halsband-döptes
örhängen-åhlens
ringar-fått



jeans-cubus
skjorta-?
örhängen-åhlens
ringar-fått

Kommentarer
Postat av: sarah

sv: jaa visst är det jobbigt?! Nää men TVD kan man ju inte ligga efter i. Omöjligt haha!´



Alltså jag ligger efter i PLL för att jag har föör många serier att kolla på. Jag kör prioritering på TVD, Nikita.. Sen nu har jag försökt börja komma ikapp. Tror jag ska köra PLL ikväll. Jag vill bara se för att slippa ha så mycket kvar. För jag har hittat massa nya serier jag följer samtidigt. Blir kortslutning i skallen snart alltså hahah

2011-04-11 @ 12:34:39
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: sarah

sv: Jaa Transformers är GRYMMA. Definitivt en av mina favorit film-serier! Jag längtar så jävla mycket tills dagen då den har premiär! Synd nog så är inte Megan Fox med.. Liksom Megan tillhör ju fan Transformers..

2011-04-11 @ 12:37:20
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: sarah

SV: Jaaa jag med! Tyckte så jävla synd om Jenna. Men tyckte faktiskt att hon kunde åtminstone försöka prata med Elena. Och låta henne förklara..



Asså jag tror ju inte direkt att Matt eller hennes mamma kommer ta död på Caroline. Det skulle ju fan vara korkat? Undrar vad deras planer är nu.. Att ta reda på vilka alla är? Så att dom kan ta död på alla på en gång? Fyfaaan i såna fall.



JAAAAAAA jag vill ha tillbaka Tyler också! Jag hoppas han kommer tillbaka snart. Vill inte se Caroline med Matt. Jag vill se henne med Tyler!

2011-04-11 @ 12:40:11
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: sarah

sv: hahah SHIT VAD KOMMENTARER DU HAR GJORT I MIN BLOGG, KVINNA! :D



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jag vet. Jag trodde att allt det dära skulle hända i förra veckans avsnitt.. Men tydligen inte. Jag vill verkligen se det. NU. Jag är så nyfiken varför hon gråter. Men såg en trailer på ¨nästa avsnitt och då har jag för mig om jag minns rätt, att det kommer då. Alltså på fredag. ÅÅÅÅÅH längtar. Älskar Damon och Elena scener haha :D

2011-04-11 @ 12:42:07
URL: http://saraah.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0