sidereel.com

Nu är det gaanska många som har frågat om hur man kollar serier på Sidereel.com så därför ska jag förklara det nu för er alla så jag slipper ta det en och en,ni är lite sega ;)

1.Gå in på Sidereel.com
Då kommer sidan se ut såhär:


2.Om ni har hittat,söker ni på fältet längst upp vid Sidereel,sen står det TV MOVIES WEB TV.
Skriv in din serie du vill se tex. Cougar Town,Gossip Girl osv. Det är viktigt att ni stavar rätt,annars kommer det inte komm aupp några träffar.

3.Så om ni nu tex. ska se Gossip Girl,skriv in det och sök.
Då ska det komma upp en bild på din serie,klicka där.
Då ska ni komma till sidan där ni kan se ALLA avsnitt av just Gossip Girl.

4.Dom avsnitten som går nu är längst fram,så vill ni se från första början får ni klicka ända till det avsnittet ni vill se.

5.När ni nu är på det avsnittet ni ska se,håll då pilen på lilla bilden då ska det komma upp "Search Links" -Klicka där.

6.Nu ska det se ut så här för er:
*Välj då en länk,ta helst Megavideo,där kollar jag alltid. Men funkar inte just den länken,ta en annan,nån funkar alltid. Kan ta en tid att hitta en bra länk,men testa med att ta första Megavideo som är högst upp.


7.Klickar du på en av länkarna,kommer du till en ny sida där det står typ såhär: http://www.megavideo.com/?d=TYVS87YG (ett GG avsnitt)
Då ska ni klicka där så kommer klippet upp,först i mitten kommer en stor röd knapp upp,klicka där,sen kommer det upp en grön knapp,klicka där igen så startas avsnittet.

Ibland kan det stå nån liknande med Skapa ett konto eller nåt,men klicka bara på "Continue to Sidereel" så ska ni komma rätt.
Har ni frågor så ere bara att fråga på :)
Hoppas ni förstod!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0