the town

http://2.bp.blogspot.com/_Mf1W1W1rgsA/TR8pEi_CnGI/AAAAAAAADrE/UrC26W5_lrM/s1600/the+town+poster.jpg


Handling:

Doug MacRay är en brottslingutan ånger, en ledare av ett gäng hänsynslösa bankrånare som skryter med att stjäla det de vill ha och komma undan med det. Utan några egentliga relationer att bry sig om behöver Doug aldrig vara rädd föratt förlora någon nära person. Men allt det förändras vid gängets senaste jobb, när de tar en gisslan - bankchefen Claire Keesey. Även om de lät henne gå utan att skada henne, så misstänker hon att de vet vem hon är. Men hon slutar att vara på sin vakt när hon träffar en försynt och charmig man som heter Doug, omedveten om att det är samme man som bara dagar innan har terroriserat henne. Den omedelbara attraktionen mellan dem utvecklas snart till en passionerad förälskelse som hotar att ta dem båda nedför en farlig, och kanske dödlig, stig
Min Åsikt:
säger bara en sak,VILKEN JÄVLA FILM! helt awesome och det visste jag att den skulle va så fort jag såg trailern. Den var riktigt grym helt enkelt och att det var lite kärlek gjorde filmen så mycket bättre. Sen är jag en sucker för Ben Affleck,han är en jätte bra skådis och snygg dessutom.
Nej det här är en film jag rekomenderar till ALLA.
Älskar då de rånar med dom där nunne maskerna,så sjukt coola men ibland kunde man inte riktigt ta dom seriöst i vissa scener,då man bara garva. Fast dt skulle nog vara meningen.
Betyg:5/5
Med i filmen:
Ben Affleck (Pearl Harbor,Daredevil,State of Play)
Jon Hamm (Mad Men,The Day The Earth Stood Still,Shrek 3D)
Chris Cooper (The Bourne Identity,Remeber Me,The Company Men)
Jeremy Renner (The Hurt Locker,A Little Trip to Heaven,S.W.A.T)
Pete Postlethwaite (Inception,Jurassic Park,Omen)
Rebecca Hall (The Prestige,Vicky Cristina Barcelona,Dorian Gray)
Blake Lively (Gossip Girl,Systrar i Jeans,Elvis and Anabelle)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0