Sökandet efter solero shots!


Lite onödig dag egentligen men jag orkaaade verkligen inte sitta hemma,så drog till skolan och hade en lektion bara med BM där vi kolla på en riktigt intressant film faktiskt,handlade om diskriminering och så var det en kvinna som gjorde ett experiment med sina elever,ena dagen tryckte hon ner ena gruppen som var långa, sa att de inte var smarta och att korta var smarta osv. Det var faktiskt ganska jobbigt och se på för hon var ganska elak mot dom korta barnen,andra dagen gjorde hon tvärtom.
Dom korta fick inte leka med speciella saker på rasterna osv. Alla barnen vart i grupper och var både elaka och snälla mot varandra. Usch det var hemskt att se när dom börja gråta och ville att hon skulle sluta säga "korta" och "långa".
Lunch sen och det vart korv med potatissallad,var gott faktiskt. Drog till Huddinge sen med Cissi,Alexandra och Mimmi sen eftersom vi inte hade några lektioner efter det. Cissi's polare hade sagt att hon hade käkat solero shots som såldes för flera år sen men dom sluta med den,så vi gick runt och leta efter den där jävla glassen men den fanns inte,lite besvikna vart vi men vi köpte ändå em varsin twister och chilla i solen innan vi drog hem.
När jag kom hem jobbade jag på brännan i någon timme och läste lite,as nice väder ju?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0