90210 season 4 up in smoke.

Första avsnittet av 90210,gud som man har längtat efter all draaama!

I säsong 3 slutade det ju med att Naomi sa att hon va gravid och nu i säsong 4 börjar det med att det är ett falskt alarm,känns ju lite segt,visst man ville inte ha henne gravid,men ändå?

Och Max reaktion kanske inte var den snällaste,visst att han blir lättad men han behövde ju inte bete sig som en idiot för det,stackars Naomi.

Ett sätt vill jag ha tillbaka Max i serien,var gulligt när den populära&coola tjejen var tillsammans med största nörden, men å andra sidan vill jag se henne med lite bad boy killar, kanske för man vill se lite se nya hunkar i serien. Kommer säkert sluta med att hon hookar upp med han som hade cowboy killen,han hade snygg kropp,men vilken tönt? Och att Audrinna hookade upp med honom (euw)

Liam friade till Annie,två gånger! och hon sa nej båda gångerna, what's up med att gifta sig ung? snälla liksom. Smart att gå ner till baren,dricka sig aspackad och köpa en bar för alla sina pengar,hahah loovar att det kommer bli värsta inne stället och alla kommer hänga där.

Audrinna hatar jag,tycker inte synd om henne ett skit, det hon gjorde mot Silver var ju förfan det sjukaste man kan göra ju. Självklart ska Dixon va så sjukt snäll och trösta henne.

 

Längtar tills nästa avsnitt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0