alla Själars natt och Beastly.

Alla själars natt Beastly (häftad)
Alla Själars natt var bra,lite väl tjock tyvärr så dom kunde ha kortat ner den lite kanske. Det var några gånger som jag tänkte skita i att fortsätta läsa men jag var tvungen att få reda på hur allt sluta.
Fick nu reda på att det kommer två till böcker,great! nu måste jag läsa dem...
Men ja ni som gillar fantasy borde läsa den.

Handling:
Bodleian Library i Oxford hittar Diana Bishop av en slump ett förhäxat alkemistiskt manuskript. Hennes upptäckt sätter igång mystiska skeenden och snart hemsöks biblioteket av demoner, häxor och vampyrer. Mot sin vilja blir Diana indragen i något hon inte kan kontrollera och tvingas erkänna för sig själv att hon blivit förälskad i den som borde vara hennes största fiende - den bildsköne vampyren Matthew som har egna orsaker att intressera sig för manuskriptet.

Beastly läste jag ut på två dagar,så ja den var riktigt jävla bra!
Älskar hur han va innan, en skitstövel och förändrats till nåt vackert på insidan. Och deras kärlek, den är obeskrivligt vacker. Ni kanske fattar att det är SKönheten och Odjuret fast på riktigt? Riktigt fin bok,man fällde några tårar ibland. Ni borde läsa den!
Speciellt ni som bara ser skönheten på utsidan och inte på insidan, man får en helt annan åsikt när man läst den här boken. Jag har alltid fallit för insidan och inte utsidan.

Handling:
Kyle Kingsbury är rik, skitsnygg, elak och egoistisk. För honom är det självklart att han ska väljas till den populäraste killen på skolbalen och få hångla med den snyggaste tjejen resten av natten.
Och allt hade nog gått som planerat om det inte hade varit för Kendra. Hon är inte särskilt snygg och hon har mage att kritisera honom för att få fördelar för att han är det.
Kyle ger igen och bjuder Kendra på balen för att han ska dumpa henne där och skämma ut henne för skolan. Men Kendra är inte en vanlig tjej,hon är en häxa!
Hon förbannar honom för hans grymhet och förvandlar honom till något som är fult, något som är lika fult på utsidan som på insidan.
Bara äkta kärlek kan förbryta förtrollningen nu och han har två år på sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0