Vampire Diaries- The Birthday!


Första avsnittet av säsong 3 "The Birthday" har äntligen kommit ut,finns inga ord hur jag har längtat!
Avsnittet börja såklart med Stefan och Klaus när dom åker runt och dödar massa människor/varulvar. Damon och Elena har under hela sommaren letat efter Stefan,dock har Damon letat lite noggranare utan att säga det till Elena.
Klaus får ju såklart reda på detta från sina spioner han har lite överallt och Stefan blir den som söker upp Damon för att se till att han ska sluta följa efter dem. Han är en stor idiot som dödar Andie,gillade henne kanske inte jätte mkt, men Damon gjorde så det gjorde lite ont att se Damon så sårad.

Alaric har ju bott hos Elena och Jeremy sen Jenna dog och nu helt plötsligt ska han flytta ut för han känner sig som en dålig förebild till dom, jag trodde hela tiden att Elena skulle säga att han visst är en bra förebild och att dom behöver honom...men icke! Hoppas han kommer tillbaka iaf.

Caroline och Tyler har umgåtts mycket senaste tiden,dom var söta när dom nekade att dom "dejtade" haha man såg på båda två att det var förnekelse. Och när Elena, Tyler och Caroline gjorde i ordning festen och Tyler visste allt om Elena och Damon,hahah snacka om att hon blev chockad när han sa "but you kissed him?"
Och efter festdramat med den där slampbruden Tyler var med så kysste Caroline honom äntligen, som sen ledde till dom två,i Tylers säng..wiihoo!
Men sen när Caroline skulle va lite smidig och dra därifrån stötter hon in i Tylers mamma som kollat konstigt på Caroline under hela sommaren,ofc för hon vet vad hon är!
Hon skjuter ner henne och mer får man inte se,frågan är hur fan hon visste det?

Stefan ringde Elena,ändå han inte sa nåt fattade hon att det var han. Det samtalet var riktigt känslosamt,båda grät och Elena sa till honom "I love you, hold on to that."

Men nu vill jag fan ha tillbaka Elijah,serien är inte fullbordad utan honom,få honom tillbaka och serien är peeerfekt! Så jävla grym han är,så jävla mycket coolare än sin äckliga bror Klaus.

Nån som vet föresten om Elijah kommer tillbaka? Vad tyckte ni om avsnittet? :)

Kommentarer
Postat av: Karolina - TVD

Har du sett tredje avsnittet än? -säkerhetsfråga så att jag inte spoilar för mycket haha- Håller totally med om att Elijah är waaay coolare än Klaus. Man tycker ju att han borde komma tillbaka nu snart efter att man sett 'The End of the Affair'??? c_c

2011-10-02 @ 09:13:42
URL: http://everylastminute.blogg.se/tvd

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0